Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(lotus9 @ 2014 10 31, 18:35)
Masciau masciau masciau... Jau buvau susitaikiusi su mintim nieko nebedaryti, bet siandien staigiai pasiskambinau i Kauno klinikas ir uzsirasiau mokamam VVT. Paskyre lapkricio 11 d. pas V.Gintauta. Nelabai megstu gydytojus vyrus.. Kazi, kas zinot, po kiek laiko buna atsakymai?

Man pačią VVT procedūrą atliko Gintautas. Pilnas atsakymas (įskaitant kariotipą) buvo po 5 dienų, bet man pats Serapinas prieš tai sakė, kad jis pats paprašys laboratorijos dėl greitesnio ištyrimo. Manau, ir jums genetikas pasakys, kada atsakymai bus ax.gif
Sėkmingos procedūros ir gerų atsakymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 10 31, 20:03)
Man pačią VVT procedūrą atliko Gintautas. Pilnas atsakymas (įskaitant kariotipą) buvo po 5 dienų, bet man pats Serapinas prieš tai sakė, kad jis pats paprašys laboratorijos dėl greitesnio ištyrimo. Manau, ir jums genetikas pasakys, kada atsakymai bus  ax.gif
Sėkmingos procedūros ir gerų atsakymų  4u.gif

Ooooo, kaip tau sekasi ? kaip lelius auga ?
Atsakyti
DEkui uz palinkejimus gerus smile.gif
O i VIlniu vaziuoti nenoriu vien del to, kad tai vel uzimtu laiko ir terliones. Noriu kuo greiciau, kad baigtusi tas nerimas.
Aisku, viskas bus ciki wink.gif Bet man reikia konkreciai zinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2014 10 31, 20:07)
DEkui uz palinkejimus gerus smile.gif
O i VIlniu vaziuoti nenoriu vien del to, kad tai vel uzimtu laiko ir terliones. Noriu kuo greiciau, kad baigtusi tas nerimas.
Aisku, viskas bus ciki wink.gif Bet man reikia konkreciai zinoti smile.gif

O kodel nateros nenorit darytis ? ax.gif
Atsakyti
As apie Natera tik dabar isgirdau, nemanau, kad daryciausi, nebent tai butu paskutine galimybe suzoti vaisiaus bukle. Man kaina beprotiska atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2014 10 31, 20:30)
As apie Natera tik dabar isgirdau, nemanau, kad daryciausi, nebent tai butu paskutine galimybe suzoti vaisiaus bukle. Man kaina beprotiska atrodo.

Lauksiim geru ziniu is Jusu 4u.gif
Atsakyti
Beje prisiminiau dabar kai dariau vvt tai gydytoja informavo kad dabar galima pasirinkti tik viena tyrima arba ta greita arba ta ilgaji nes atseit anksciau santariskes gaudavo finansavima abiems tyrimams o dabar leidzia pasirinkti arba greitasis tyrimas nepilnas arba su kariotipu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2014 10 31, 22:00)
Beje prisiminiau dabar kai dariau vvt tai gydytoja informavo kad dabar galima pasirinkti tik viena tyrima arba ta greita arba ta ilgaji nes atseit anksciau santariskes gaudavo finansavima abiems tyrimams o dabar leidzia pasirinkti arba greitasis tyrimas nepilnas arba su kariotipu  unsure.gif

iki siol taip ir yra arba greita arba pilna kariotipa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 10 31, 23:17)
iki siol taip ir yra arba greita arba pilna kariotipa  ax.gif

Pries keturis metus kai dariau tai dare ir tam ir tam tyrima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 10 31, 08:33)
Jeigu ne paslaptis, o kodel vvt, o ne natera, kuris dabar yra propaguojamas ?  ax.gif

Brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 10 31, 20:06)
Ooooo, kaip tau sekasi ? kaip lelius auga ?

Lelius auga (dar [ilvelyje), kol kas viskas gerai, išsivystymas atitinka laiką, svoris prieš savaitę buvo 1100 g. Tik dar neapsivertęs, galva aukštyn ax.gif Dar turim laiko. O jei ir neapsivers, tai - ne blogiausia 4u.gif Svarbu, kad vystosi ir auga gerai 4u.gif Sausio viduryje turėtume išgirsti jo balselį ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar norejau pasiklausti del VVT. Uzrasyto tyrimo datai man bus lygiai 16 sav. Pasiskaiciau, kad Kaune lyg ir nuo velesnio laiko daro? Vilniuje dariausi 16 sav. Kas daretes Kaune, kiek jums laiko buvo?
Atsakyti