jei kam reikėtų numeriuko į genetikos centrą lapkričio 18 d pas Beniušienę, galiu atiduot. buvau užrašiusi draugę, bet, deja, jai neprireiks.
Sveikos merginos
Nuo seniau turetas gyd. Egles Butkevicienes mob. Nr. man nebeveikia, gal kuri turite nauja numeri? Buciau labai dekinga, jei parasytumete i AZ
Man genetiko konsultacija reikalinga iki lapkricio 15 d., o santaruose laisva langa 'siulo' tik nuo gruodzio 30 d. Absurdo teatras

Nuo seniau turetas gyd. Egles Butkevicienes mob. Nr. man nebeveikia, gal kuri turite nauja numeri? Buciau labai dekinga, jei parasytumete i AZ

Man genetiko konsultacija reikalinga iki lapkricio 15 d., o santaruose laisva langa 'siulo' tik nuo gruodzio 30 d. Absurdo teatras

as kai irgi bandziau registruotis per registratura tai siule tik po poros men. tai kaip sakant googlas visagalis ir kai man reikejo krasovskojos kantaktu radau cia http://www.santa.lt/...c...&Itemid=129
QUOTE(aukselisr @ 2014 10 29, 17:42)
as kai irgi bandziau registruotis per registratura tai siule tik po poros men. tai kaip sakant googlas visagalis ir kai man reikejo krasovskojos kantaktu radau cia http://www.santa.lt/...c...&Itemid=129
Gal keistai paklausiu

QUOTE(savaitelee @ 2014 10 29, 23:33)
Gal keistai paklausiu
, bet einant valdiškai kokio dydžio atlygį reikėtų duoti?, nes kažkaip nepatogu eiti tuščiomis kai taip sunkiai patekau
.

Na tikrai nieko nedaviau nei dabar nei kai ejau pries keturis metus, jei kalbat apie pinigus

o atsilygindama pirkau kavos ir saldainiu

QUOTE(aukselisr @ 2014 10 30, 09:56)
Na tikrai nieko nedaviau nei dabar nei kai ejau pries keturis metus, jei kalbat apie pinigus

Ačiū už atsakymą

Nežinau gal kas ir rašė, bet aš neradau, tai norėčiau paklausti jūsų nuomonės - jei pažiūrėjus kakliuko raukšlytę ir padarius Prisca1 rezultatai nekokie ir genetikai toliau siunčia darytis VVT, tai ar galima būtų vietoje VVT geriau pasidaryti Natera? Ar kuri taip darėte? Ką sako gydytojai tokiu atveju? Labai ačiū už atsakymus

QUOTE(savaitelee @ 2014 10 30, 19:56)
Nežinau gal kas ir rašė, bet aš neradau, tai norėčiau paklausti jūsų nuomonės - jei pažiūrėjus kakliuko raukšlytę ir padarius Prisca1 rezultatai nekokie ir genetikai toliau siunčia darytis VVT, tai ar galima būtų vietoje VVT geriau pasidaryti Natera? Ar kuri taip darėte? Ką sako gydytojai tokiu atveju? Labai ačiū už atsakymus 

zinoma,kad galima Natera

Nors kai mane paliete sitos bedos,as visa SM archyva apie genetinius tyrimus perskaiciau plius visa gugle su jos ivairiais straipsniais ir t.t.

Nuosirdziai rekomenduoju mokslu daktara genetika D.Serapina (dirba Alfa klinikoj), jis jums tikrai sugebes viska paaiskint ir moksliskai dar pagrist ,o ne cia gerai, cia nelabai gerai

QUOTE(savaitelee @ 2014 10 30, 20:56)

Apie natera ir vvt skirtumus ilgai diskuotuota anoj temoj, surasyti visi pliusai ir minusai, bet yra viena bet - jeigu natera bus blogas ir noresit nutraukti nestuma reikes daryti vvt, nebent per paskutinius pora menesiu pasikeite tvarka, jeigu nei nateros nei vvt atsakymas neitakoja jusu sprendimo, tai tada aplamai neverta ju darytis, viskas priklauso nuo jusu apsisprendimo.
O jus santariskese buvot ar KMUK ? jeigu tai padare paprasta gine, tada tikrai verta nueiti pas genetika priklausomai nuo miesto yra keletas ju visai nbelogu, daug apie geentikus rasyta visose temose SM.
Dar pastebejimas , kad jei Natera blogas, tai 99 proc,kad vaisius turi rimtu sutrikimu, tai jau jei nuspresit testi nestuma,tai tesite, o jei nuspresit netesti,tai nebaisus bus ir VVT, jei sprendimas bus negimdyt

Aš Gruodžio pradžioje užsiregistravusi Santariškėse pas genetikę. Tai kiek žinau žiūrės raukšlytę ir Prisca darys... na ir žinoma pagalvoju, kad gali būti šiaip sau tie rezultatai, nes kiek čia paskaičiau, tai kai amžius yra, tai nekas gali ir būti. Todėl iš kart galvoju, kad nenorėčiau daryti VVT ir jei gydytojams Natera toks pats reikšmingas kaip VVt, tai geriau rinkčiausi neinavazinį tyrimą. Kiek skaičiau, tai tik viena mamytė parašė, kad po valdiškų tyrimų pasidarė šį mokamą, todėl ir dar klausiu
.

Tai pries kelis puslapius rase viena mamyte kad pats gydytojas Serapinas sake jei bus negeras Nateros tyrimas reiks daryti VVT