Sudetingas ir nervus tampantis kelias buvo pas jus, bet labai sveikinu su gerais NATERA atsakymais Sveikinimai Miegai Beje,o ko laukiates? Dabar ramaus jums nestumo
As pati esu rizikos grupeje.Nervu man istampe irgi gerai Is pradziu neteisingai diagnozavo mozaikini kariotipa irgi SORPO, bet mane nuramino Serapinas kad is visu 100 chromosomu pakitimas tik dviejose tai sake neturi itakoti mano (beje as nebuvau nestuke,o ejau del to kad negalejau pastoti jau 7 metus niekaip ) Dziugu,kad pasitaike galimybe ir mes isvykome i uzsieni amerikieciu klinikos filiala kur genetikas liepe vistiek kartoti man kariotipa ir ka,mano nuostabai ir dziaugsmui atejo geri atsakymai. Bet Lietuvoje,Santariskese nustatyta MTHFR geno mutacija homozigotoje tikrai turiu-o jis sukelia daug nesklandumu ir nestumui, ir maziukui.
Kai tik suzinojau kad laukiuos vel vykau pas Serapina.Zinot,as pas ji lankiausi kai nebuva nescia ir jis manim tikrai rupinosi ir buvo vienas is nedaugelio mediku rupestingai ziurintis i mus. Jau budama pas ji zinojau kad jei pavyks pastoti tai nestuma patikesiu tik jam. Taigi,stebuklas ivyko ir as laukiuos. Su Serapinu apkalbejome del PRISCA ir jis pritare mano nenorui tai daryt ir kad grybauja tas tyrimas.Vandenu tyrima atlikti man yra labai pavojinga nes labai didele rizika persileidimo. Jis irgi rekomendavo NATERA. Kaip dziaugiuos ji pasidarius Negaila ne vieno centuko. Dabar ramiai laukiam berniuko ateinancio i musu seima. Natera atejo geras. Serapinas pasake kad vandenu tyrimo nereikes ir pats organizavo man Kaune genetini echo. Ketvirtaideni buvom Kaune, viskas ok ir sprando rauksele 0.9mm,sirdele graziai plaka,yra skrandukas,slapimo pusle,nosytes kauliukas ok-zodziu viskas super. Bet tuo patikejau tik kai Serapinas pasake ,kad idealu ir apkabino,sako sveikinu jus.
Dabar kitas echo bus tik 19 savaiciu. Ziures vidaus organus. Bet cia visoms kiek zinau ziuri.Taigi,as visiems artimiesiems,draugams rekomenduoju Serapina ir pritariu cia issakytom mintim,jis labai zmoniskas ir kas netgi keista bet empatiskas medikas. Jam rupi musu ir musu maziuku gyvybe ir sveikata. Nuostabus gydytojas.
Visom tik graziu ziniu ir jokiu kad nebutu asaru
Sveikinimai Jums merginos, ramaus laukimo
QUOTE(Miegai @ 2014 09 22, 16:25)
Sveikos,
... Dabar esu ramensė ir laukiu vaikučio, kuris, tikiuosi, bus sveikas. Ar kartočiau visa tai? Nežinau.
... Dabar esu ramensė ir laukiu vaikučio, kuris, tikiuosi, bus sveikas. Ar kartočiau visa tai? Nežinau.
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 22, 18:42)
... Jam rupi musu ir musu maziuku gyvybe ir sveikata. Nuostabus gydytojas.
Didžiausi sveikinimai Jums abiems - puikiai jus suprantu, nes pačiai teko pereiti tokį kelią su klausimais, nežiniom, ašarom, viltim, laukimu ir džiugiom naujienom Vistik šimtaprocentinis tikrumas ir džiaugsmas užplūs mane gimus mano leliukui Nuostabesnio gydytojo nei Serapinas neteko sutikti, man jis - Gydytojo iš didžiosios raidės etalonas
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 23, 08:15)
Didžiausi sveikinimai Jums abiems - puikiai jus suprantu, nes pačiai teko pereiti tokį kelią su klausimais, nežiniom, ašarom, viltim, laukimu ir džiugiom naujienom Vistik šimtaprocentinis tikrumas ir džiaugsmas užplūs mane gimus mano leliukui Nuostabesnio gydytojo nei Serapinas neteko sutikti, man jis - Gydytojo iš didžiosios raidės etalonas
Pritariu , Serapinas nuostabus gydytojas, pats paciausias genetikas
Visoms merginoms ,suzinojusioms puikius tyrimu rezultatus,dideliausi sveikinimai
Pirmadieni ir as atsakymus gavau. Viskas liuks. Genetike liepe uzsirasyti i perinatologijos centra ir patikino, kad ju echoskopai lygiaverciai genetiku. Taip, kad manua, kad su genetikais mano pazintis baigta
Papildyta:
O pinigeliu tai tikrai negaila Ir labai tikiuosi, kad sitas tyrimas netolimoje ateityje bus prieinamas visoms busimoms mamoms
Papildyta:
O pinigeliu tai tikrai negaila Ir labai tikiuosi, kad sitas tyrimas netolimoje ateityje bus prieinamas visoms busimoms mamoms
QUOTE(miegaliux @ 2014 09 24, 09:28)
Pirmadieni ir as atsakymus gavau. Viskas liuks. Genetike liepe uzsirasyti i perinatologijos centra ir patikino, kad ju echoskopai lygiaverciai genetiku. Taip, kad manua, kad su genetikais mano pazintis baigta
Papildyta:
Papildyta:
Nu va, kaip šaunu Sveikinimai didžiausi Gero ir ramaus laukimo
Patys paciausi sveikinimai, kuriu rezultatai geri
Norejau pasiteirauti, o einant antra karta darytis pakartotina kraujo tyrima, ar daro echoskopa?
Norejau pasiteirauti, o einant antra karta darytis pakartotina kraujo tyrima, ar daro echoskopa?
Labas merginos
Labai džiaugiuosi už visas, sulaukusias gerų atsakymų
Man pačiai pagal Prisca I rizika didelė. Šiandien einu konsultacijai pas Serapiną privačiai. Kadangi esu vilnietė, o į Santariškes šiai dienai pas genetikes iki šių metų pabaigos vietų nėra (aišku, gali atsilaisvinti kartais), pradėjau ieškoti, kur VVT galėčiau atlikti mokamai.
Genetikos Klinikoj aprašoma Amniocentezė. Tačiau prie įkainių tokios procedūros nebelieka. Kaip suprantu, čia ir yra ta pati procedūra: Kariotipo nustatymas iš amniocitų.
Dėkui už atsakymą.
Man pačiai pagal Prisca I rizika didelė. Šiandien einu konsultacijai pas Serapiną privačiai. Kadangi esu vilnietė, o į Santariškes šiai dienai pas genetikes iki šių metų pabaigos vietų nėra (aišku, gali atsilaisvinti kartais), pradėjau ieškoti, kur VVT galėčiau atlikti mokamai.
Genetikos Klinikoj aprašoma Amniocentezė. Tačiau prie įkainių tokios procedūros nebelieka. Kaip suprantu, čia ir yra ta pati procedūra: Kariotipo nustatymas iš amniocitų.
Dėkui už atsakymą.
Amniocenteze kainuoja apie 1300 lt, kaip tiksliai vadinasi as nepasakysiu, tik zinau kaina, +\- koks 100lt nuo klinikos priklauso. Dar buna skliaustuose parasyta, kad vaisiaus vandenu tyrimas.
O as siandien po pirmojo Prisca gavau atsakyma, kad riziku nera, tolesnio tyrimo nereikia. Man 37m, buvau pasiryzusi tirtis iki galo, bet kai telefonu kalba sesele, tai taip sunku susikalbet... Tai jei rizikos nera, tolesni tyrimai butu mokami? Nezinau nusiraminti ar darytis mokamai.. Kai pirmaji nesiojau 32m, dariausi tyrimus, rode rizika, o VVT tyrimas paneige. Dabar pasimetime. Vilniuje tai galejau skambinti paciai genetikei, viska aiskiai nuodugniai pasakydavo, o cia Kaune kazkaip atmestinokai, nors gydytoja irgi pasitaike l.maloni.
O as siandien po pirmojo Prisca gavau atsakyma, kad riziku nera, tolesnio tyrimo nereikia. Man 37m, buvau pasiryzusi tirtis iki galo, bet kai telefonu kalba sesele, tai taip sunku susikalbet... Tai jei rizikos nera, tolesni tyrimai butu mokami? Nezinau nusiraminti ar darytis mokamai.. Kai pirmaji nesiojau 32m, dariausi tyrimus, rode rizika, o VVT tyrimas paneige. Dabar pasimetime. Vilniuje tai galejau skambinti paciai genetikei, viska aiskiai nuodugniai pasakydavo, o cia Kaune kazkaip atmestinokai, nors gydytoja irgi pasitaike l.maloni.
QUOTE(lotus9 @ 2014 10 27, 15:26)
Amniocenteze kainuoja apie 1300 lt, kaip tiksliai vadinasi as nepasakysiu, tik zinau kaina, +\- koks 100lt nuo klinikos priklauso. Dar buna skliaustuose parasyta, kad vaisiaus vandenu tyrimas.
Tai pabandyk susisiekti su pačia gydytoja ir pasakyk, kad nori VVT, jei to nori. Arba pasiklausk, ar tikrai nerekomenduoja pasidaryti tau VVT.
Reiktu su pacia gydytoja kalbeti kaip ji ivertins situacija beliks tik jums apsispresti jei reiktu o ka sesele sako dar ne viskas
QUOTE(ramu @ 2014 10 27, 14:19)
Labas merginos
Dėkui už atsakymą.
Dėkui už atsakymą.
Jus paskambinkit i genetikos klinika, bent jau liepos men jie dare vvt. Tikrai maliniai jums viska paaiskins