Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 03, 15:48)
Sveikutes 4u.gif
Sveikinu visas isgirdusiais gerus genetinius tyrimu atsakymus thumbup.gif Ir man buvo iskiles klausimas del genetiniu tyrimu. Labai daug turiu draugiu kam PRISCA parode labai jau dideli sansa tureti ligoniuka,taciau VVT visoms parode kad viskas ok. Tai kai prisimenu ju tamsius veidus,isverktas akis ir nerimo laika man ir mano vyrui iskart buvo jau aisku kad nedarytumem PRISCA jei lauktumemes.
O kai suzinojau kad laukiuos pasimeciau,nes PRISCA nenorejom atlikti o VVT pagrindinis dalykas del ko negalim atlikti,kad turiu geno mutacija ir jo deka mano silpnoji vieta yra placenta. Butent del jos galimi ivairus blogumai.
As senokai jau bendrauju su Danielium Serapinu,tad jis man irgi pasiule paskaityti,pasidometi apie NATERA tyrima. Isgazdino tiesa pasakius suma,musu seimai tikrai didele. Skaiciau nemazai atsiliepimu,susirasiau su mergaitemis kurios praejo si kelia ir ka pirmadieni pasidarem.
Taigi dabar lauksiu atsakymu. Aisku,sirdyje atrodo kad viskas bus gerai,bet siuo metu nesugebu isbuti rami blush2.gif Vaikiukas lauktas virs 7 metu ir stai stebuklas ivyko kai jau abu su vyru buvom totalioje depresijoje ir tikrai nebemanem kad pastosiu. Labai tikiuos kad ir as atejus galesiu pasakyti kad viskas gerai.
Del genetiniu tyrimu... na,man jau 35 metai ir turiu  reta geno mutacija apie kuria suzinojau tik geguze. Siaip giminej nera serganciu genetinem ligom,apsigimimu ir pan. As pati turiu dukra. Tai labai tikiuos kad viskas bus ir siam mazyliui gerai ax.gif
O Serapinas man kaip genetikas labai patinka thumbup.gif 
Lietuvoje bando irgi panasu jau tyrima daryti,tik kol kas moksliniais sumetimais. Tai tiesa,as butent pas jus skaiciau kad po vandenu tyrimo imamas kraujas su mamos sutikimu.Tai kalbejomes su Serapinu ir jis sake,kad siuo metu atliekami tik moksliniai tyrimai,kad tai labai sudetinga metodika ir jis tikisi kad gal po 10 metu ji jau bus atliekama nestukems kaip VVT alternatyva.
Visoms sekmes didziules ir kuo maziau jaudulio 4u.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kantrybės ir stiprybės laukime ir gerų atsakymų (viskas bus gerai 4u.gif ) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 03, 16:00)
Dideliausi sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kantrybės ir stiprybės laukime ir gerų atsakymų (viskas bus gerai  4u.gifdrinks_cheers.gif

Aciu labai uz sveikinimus ir kantrybes palinkejima 4u.gif tikrai tikiuos tik geru atsakymu mirksiukas.gif O jums grazaus nesiojimo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Labas visoms, nutariau ir as parasyti, paskaicius Jusu diskusijas. Kai gimdysiu bus 45 bigsmile.gif tai naturalu, kad siunte pas genetikus. Echoskopija puiki, bet kadangi amzius, tai kraujo tyrimas Nekoks 1:90. Rizika del Dauno sindromo. Pirmadieni turi daryt VVT, bet iskilus abejinems del rizikos, nutariau pasidomet ir Natera tyrimu. Paskambinus i privacia klinika kur tyrima daro niekas nepuole manes ikalbinet ir uzrasinet, tik uzsirase kontaktus ir patikino, kad su manim susisieks genetike. Susisieke ta pati genetike, kuri konsultavo pirma karta nemokamai Santariskese. Pokalbis buvo ilgas ir issamus. Ir jokiu ikalbinejimu darytis ta brangu tyrima, ji tik akcentavo, kad Nateros vienintelis trukumas tai jo kaina. Sutarem, kad dar galvosiu ir jeigu nuspresiu darytis Natera echo paziures nemokamai, nes nelogiska butu imti krauja nepaziurejus vaikelio. Tai vat ir dilema. Zinau, kad niekas kitas man nepatars, nors vyras labiau linkes prie Nateros tyrimo, sako, kad gyvybe ir 2500 Lt nepalyginami dalykai. Vis tik persileidimo tikimybe darant VVT yra, to neneige ir genetike, o 1:200, tai nera taip ir mazai, kai sis kudikelis yra paskutinis sansas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miegaliux @ 2014 09 03, 21:27)
Labas visoms, nutariau ir as parasyti, paskaicius Jusu diskusijas. Kai gimdysiu bus 45  bigsmile.gif tai naturalu, kad siunte pas genetikus. Echoskopija puiki, bet kadangi amzius, tai kraujo tyrimas Nekoks 1:90. Rizika del Dauno sindromo. Pirmadieni turi daryt VVT, bet iskilus abejinems del rizikos, nutariau pasidomet ir Natera tyrimu. Paskambinus i privacia klinika kur tyrima daro niekas nepuole manes ikalbinet ir uzrasinet, tik uzsirase kontaktus ir patikino, kad su manim susisieks genetike. Susisieke ta pati genetike, kuri konsultavo pirma karta nemokamai Santariskese. Pokalbis buvo ilgas ir issamus. Ir jokiu ikalbinejimu darytis ta brangu tyrima, ji tik akcentavo, kad Nateros vienintelis trukumas tai jo kaina. Sutarem, kad dar galvosiu ir jeigu nuspresiu darytis Natera echo paziures nemokamai, nes nelogiska butu imti krauja nepaziurejus vaikelio. Tai vat ir dilema. Zinau, kad niekas kitas man nepatars, nors vyras labiau linkes prie Nateros tyrimo, sako, kad gyvybe ir 2500 Lt nepalyginami dalykai. Vis tik persileidimo tikimybe darant VVT yra, to neneige ir genetike, o 1:200, tai nera taip ir mazai, kai sis kudikelis yra paskutinis sansas  smile.gif

Sveikinimai pirmiausia jums thumbup.gif thumbup.gif Man irgi nesiule primigtynai Natera,sake pasiskaityti ir pasidometi ir aisku jei leis finansai. Tai sedejau ir skaiciau apie si tyrima. Siaip kiek zinau si tyrima vadina natera nes cia ta laboratorija taip vadinasi,o is tikruju tai yra informacijos apie si tyrima internete nemazai; jis vadinasi Panorama test.
Tai va ir mes svarstem nes pinigeliai tikrai nemazi,o jei butu kas negerai vistiek tektu daryti VVT. Taciau kalbejausi su cia mergaitemis, skaiciau ir nusprendem darytis.
Mums irgi pries tyrima apziurejo maziuka,kaip plaka sirdute ir visa kita. Tada liepe vyrui mano issiskalauti burna gerai ir paeme is burnos jo DNR meginuka gydytojas. O man paskui kraujuka nuleido. Kaip man aiskino taip tyrimai buna tikslesni nes ziuri ar vaikas tirka paeme mamos ir tecio chromosomu komplekta. Be to,kas is tikro man sukele pasitikejimo kad teisingai nusako vaiko lyti. Tai kiek skaiciau nustatyti lytines lasteles irgi nera lengva. Tai va cia dar buvo paskutinis taskas lemes mano apsisprendima.Nes galima aisku mastyti kad ai gal tiesiog pataike kad viskas ok (as taip maniau) bet kai visoms tiksliai pasake lyti is tikro kyla pasitikejimas.
Sekmes jums priimant sprendima koks jis bebutu ir svarbiausia tik geru rezulatu linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms, nutariau ir as parasyti, paskaicius Jusu diskusijas. Kai gimdysiu bus 45  bigsmile.gif tai naturalu, kad siunte pas genetikus. Echoskopija puiki, bet kadangi amzius, tai kraujo tyrimas Nekoks 1:90. Rizika del Dauno sindromo. Pirmadieni turi daryt VVT, bet iskilus abejinems del rizikos, nutariau pasidomet ir Natera tyrimu. Paskambinus i privacia klinika kur tyrima daro niekas nepuole manes ikalbinet ir uzrasinet, tik uzsirase kontaktus ir patikino, kad su manim susisieks genetike. Susisieke ta pati genetike, kuri konsultavo pirma karta nemokamai Santariskese. Pokalbis buvo ilgas ir issamus. Ir jokiu ikalbinejimu darytis ta brangu tyrima, ji tik akcentavo, kad Nateros vienintelis trukumas tai jo kaina. Sutarem, kad dar galvosiu ir jeigu nuspresiu darytis Natera echo paziures nemokamai, nes nelogiska butu imti krauja nepaziurejus vaikelio. Tai vat ir dilema. Zinau, kad niekas kitas man nepatars, nors vyras labiau linkes prie Nateros tyrimo, sako, kad gyvybe ir 2500 Lt nepalyginami dalykai. Vis tik persileidimo tikimybe darant VVT yra, to neneige ir genetike, o 1:200, tai nera taip ir mazai, kai sis kudikelis yra paskutinis sansas  smile.gif

paskaicius jusu posta matau kad apsisprendet del natera, o kas jusu neramina ? nebent jums reikia pilno kariotipo, ji duoda tik vvt, jeigu tik del 5 sindromu, tada jau kaip ir apsisiprendet natera smile.gif
Atsakyti

Na, pirmiausia - tai sveikinimai su nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Rašot, paskutinis šansas g.gif Na, sutinku, kad tai gal vienas iš paskutiniųjų šansų ax.gif Nateros tyrime aš įžiūriu tik du neigiamus dalykus - kainą ir tai, kad esant apsigimimo patvirtinimui, vistiek reikės daryti VVT. Jūsų atveju suprantu, kad galit sau leisti skirti šiam tyrimui reikalingą pinigų sumą, o dėl antro minuso - manau, kad jums jo tikrai nereikės, nes Natera atsakymai bus geri 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip kad, kaip tam multike - "drąsiau, drambly" 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 09 03, 22:28)
paskaicius jusu posta  matau kad apsisprendet del natera, o kas jusu neramina ? nebent jums reikia pilno kariotipo, ji duoda tik vvt, jeigu tik del 5 sindromu, tada jau kaip ir apsisiprendet natera smile.gif

Neramino gal pats tyrimo metodas, kaip cia taip is kraujo tiek gali istirt lotuliukas.gif pilno kariotipo nebutu tyre, nes nemato reikalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 04, 07:36)
Na, pirmiausia - tai sveikinimai su  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Rašot, paskutinis šansas  g.gif  Na, sutinku, kad tai gal vienas iš paskutiniųjų šansų  ax.gif  Nateros tyrime aš įžiūriu tik du neigiamus dalykus - kainą ir tai, kad esant apsigimimo patvirtinimui, vistiek reikės daryti VVT. Jūsų atveju suprantu, kad galit sau leisti skirti šiam tyrimui reikalingą pinigų sumą, o dėl antro minuso - manau, kad jums jo tikrai nereikės, nes Natera atsakymai bus geri  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Taip kad, kaip tam multike - "drąsiau, drambly"  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekoju uz sveikinimus mirksiukas.gif o sansas paskutinis, nes kaip bebutu nebejaunesiu, o ir vaikeli norisi uzaugint dar ne visai sukriosus. Cia musu netyciukas, jau kaip ir neplanavom, bet va eme Dievas ir atsiunte, kad turetume ko veikt. P.s. Sunus jau savarankiskas ir kartu negyvena rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 03, 21:47)
Sveikinimai pirmiausia jums thumbup.gif  thumbup.gif Man irgi nesiule primigtynai Natera,sake pasiskaityti ir pasidometi ir aisku jei leis finansai. Tai sedejau ir skaiciau apie si tyrima. Siaip kiek zinau si tyrima vadina natera nes cia ta laboratorija taip vadinasi,o is tikruju tai yra informacijos apie si tyrima internete nemazai; jis vadinasi Panorama test.
Tai va ir mes svarstem nes pinigeliai tikrai nemazi,o jei butu kas negerai vistiek tektu daryti VVT. Taciau kalbejausi su cia mergaitemis, skaiciau ir nusprendem darytis.
Mums irgi pries tyrima apziurejo maziuka,kaip plaka sirdute ir visa kita. Tada liepe vyrui mano issiskalauti burna gerai ir paeme is burnos jo DNR meginuka gydytojas. O man paskui kraujuka nuleido. Kaip man aiskino taip tyrimai buna tikslesni nes ziuri ar vaikas tirka paeme mamos ir tecio chromosomu komplekta. Be to,kas is tikro man sukele pasitikejimo kad teisingai nusako vaiko lyti. Tai kiek skaiciau nustatyti lytines lasteles irgi nera lengva. Tai va cia dar buvo paskutinis taskas lemes mano apsisprendima.Nes galima aisku mastyti kad ai gal tiesiog pataike kad viskas ok (as taip maniau) bet kai visoms tiksliai pasake lyti is tikro kyla pasitikejimas.
Sekmes jums priimant sprendima koks jis bebutu  ir svarbiausia tik geru rezulatu linkiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu..o sprendimas jau priimtas mirksiukas.gif Linkiu Jums ramaus rezultatu laukimo, nes viskas bus gerai, tai nervintis neverta smile.gif Labai nusiraminau, kai priemiau sprendima, dar prisiminiau visas artimos gimines moteris, gimdziusias virs 40, jos nei tyrimu daresi, nei sitaip pergyveno cool.gif
Atsakyti
QUOTE(miegaliux @ 2014 09 04, 17:33)

Aciu..o sprendimas jau priimtas  mirksiukas.gif L

Gal jau kas nors aišku? ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Esuu tooookia laiminga,ir verkiu ir drebu is laimes. Paskambino man genetikas ir pasake kad siandien gavo tyrimu atsakymus is JAV.Taigi,jokios padidintos rizikos nera,viskas ok genetiskai clap.gif clap.gif ir pasirodo LAUKIUOSI SUNELIO. wub.gif
Kokia esu laiminga. wub.gif thumbup.gif Man rodos taip stipriai nesidziaugiau suzinojusi savo HCG rezultatus nors nestumas ir ilgai lauktas net 7 metus, kaip dabar-esu tokioj euforijoje. wub.gif
Linkiu visoms suzinoti tik grazius ir gerus atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 12, 12:39)
Labutis 4u.gif
Esuu tooookia laiminga,ir verkiu ir drebu is laimes. Paskambino man genetikas ir pasake kad siandien gavo tyrimu atsakymus is JAV.Taigi,jokios padidintos rizikos nera,viskas ok genetiskai clap.gif  clap.gif  ir pasirodo LAUKIUOSI SUNELIO.  wub.gif
Kokia esu laiminga. wub.gif  thumbup.gif Man rodos taip stipriai nesidziaugiau suzinojusi savo HCG rezultatus nors nestumas ir ilgai lauktas net 7 metus, kaip dabar-esu tokioj euforijoje. wub.gif
Linkiu visoms suzinoti tik grazius ir gerus atsakymus  wub.gif

Nu va kaip faina thumbup.gif Sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir dar mėlyni 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dėl euforijos - patikėk, ir aš tą žinau, ir man taip buvo - blioviau nerealiai IŠ LAIMĖS thumbup.gif drinks_cheers.gif
Gražaus, ramaus ir lengvo laukimo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 09 12, 12:53)
Nu va kaip faina  thumbup.gif  Sveikinimai didžiausi  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ir dar mėlyni  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Dėl euforijos - patikėk, ir aš tą žinau, ir man taip buvo - blioviau nerealiai IŠ LAIMĖS  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Gražaus, ramaus ir lengvo laukimo  nestuke.gif  4u.gif

Aciuuu labai labai wub.gif As irgi tik dabar aprimau nes verkiau is laimes,kai pasakiau vyrui jis pravirko ir as kartu lotuliukas.gif O dabar kazkoki malonu nuovargi jauciu -tai eisiu prigulti.Dar laukiu kada dukryte gris is mokyklos pasakysiu jai,irgi dziaugsis labai nes norejo broliuko wub.gif Man si diena kaip PASAKA. wub.gif
Visoms tik tokiu dienu-PASAKISKU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 09 12, 13:54)
Aciuuu labai labai wub.gif As irgi tik dabar aprimau nes verkiau is laimes,kai pasakiau vyrui jis pravirko ir as kartu lotuliukas.gif O dabar kazkoki malonu nuovargi jauciu -tai eisiu prigulti.Dar laukiu kada dukryte gris is mokyklos pasakysiu jai,irgi dziaugsis labai nes norejo broliuko wub.gif Man si diena kaip PASAKA. wub.gif
Visoms tik tokiu dienu-PASAKISKU wub.gif

Sveikinimai 4u.gif ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti