Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 12:15)
Taip taip smile.gif ir as zinau kas tu biggrin.gif
Nieko negeriau nei pries vvt, nei po vvt. Kazkaip man gydytoja nieko nesake, kad gerti. Man pirmadieni taip paskaudeno sonuose judant, bet daugiau lyg jokiu pojuciu.
Gydytoja sake tik paskambinti- manau visoms sake  paskambinti tuo paciu metu...

Bijau atsakymo siaubingai, bet pagaliau nezinia baigsis. Nes ta nezinia geras 4 savaites mane labai isvargino

Aga, ta kuri daugiausia kalba biggrin.gif as kazkaip bandau negalvoti kol kas iki 15 val. Man daktare pasake magnio pagerti ir siek tiek apsauginis ramesnis rezimas, tai namuose voliojus.

Valtis man atrodo supainiojai tikslumus vvt 99, o natera 90, nes vandenyse ir yra tu choromosomu visu ir is karto matosi viskas arba taip arba ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 23 liepos 2014 - 11:22
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 11:21)
Aga, ta kuri daugiausia kalba  biggrin.gif  as kazkaip bandau negalvoti kol kas iki 15 val.  Man daktare pasake magnio pagerti ir siek tiek apsauginis ramesnis rezimas, tai namuose voliojus.

Valtis man atrodo supainiojai tikslumus vvt 99, o natera 90, nes vandenyse ir yra tu choromosomu visu ir is karto matosi viskas arba taip arba ne.

As voliojausi tik pirmadieni, nuo antradienio dirbu smile.gif

Del valties aprasyto atvejo - visko gali buti, kad ir nuo vvt, bet gali buti ir ne nuo vvt. Nesekmingai Vvt baugiasi labai labai retai, realiai kiek skaiciau apie nesekminga atveji, tai tik antra toki girdziau, o skaiciau labai daug.

Kiekviena intervencija yra kazkokia rizika. Kiekvienai pries apsisprendziant reikia pasverti visus uz ir pries.

O beje dar ir skaiciau kazkurios genetikes straipni, lyg Krasovskajos, bet nesu tikrai garantuota, kad bent jos poziuriu, ji darytu kuo daugiau vvt, kadangi priscos rodo tik statistika, kuri kaip ir bereiksme gali buti. Nes tikrai yra atveju kai rodo 1:8000 ir pagimdziusi buna ta viena. Aisku tokie atvejai labai labai reti, taciau... mano asmenine nuomone, vis gi pradeti reikia nuo priscos, ir jei ji rodo kazkokia rizika didensne, kiekvienai aisku spresti, kas ta didesne rizika, tada reiktu vvt. Bet aisku, jei moteris apsisprendusi gimdyti bet kuriuo atveju, nei priscos nei vvt nereikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 23 liepos 2014 - 11:33
Ik se, o tau dar reikes pas daktare ? Ar jau viskas ? Nes man po menesio detaliam echo pas ja.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 12:21)
Aga, ta kuri daugiausia kalba  biggrin.gif  as kazkaip bandau negalvoti kol kas iki 15 val.  Man daktare pasake magnio pagerti ir siek tiek apsauginis ramesnis rezimas, tai namuose voliojus.

Na statistiką kiekvieni koreguoja į savo pusę. Va viena nuoroda su procentais
http://alfaclinic.lt...ra-tyrimai.html

Ir kitas straipsniukas ta pačia tema:
http://www.15min.lt/...omis-541-380618

Kokie antibijotikai? Giminaitė pati niekuo nesirgo, o kas nutiko vaisiui, kodėl teka vaisiaus vandenys ir kraujuoja mūsų medicina gali ištirti tik po laiko.
O giminaitė niekur nebesikreipė. Net normaliai nebeklausiau, ar tikrai pavyko išmušti visus tyrimų dokumentus, nes problemų dėl to buvo didelių.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 11:32)
Ik se, o tau dar reikes pas daktare ? Ar jau viskas ? Nes man po menesio detaliam echo pas ja.

Aha, siulw pasirodyti 20 -22 savaite pas ja. Bet cia visoms, kurios apsilanko pas genetike 12 savaite, net jei ir geri buna kraujo tyrimai, ir nereikia vvt, vis tiek tuo paciu laiku rekomenduoja ateiti.
Atsakyti
QUOTE(valtis @ 2014 07 23, 12:32)
Na statistiką kiekvieni koreguoja į savo pusę. Va viena nuoroda su procentais
http://alfaclinic.lt...ra-tyrimai.html

Ir kitas straipsniukas ta pačia tema:
http://www.15min.lt/...omis-541-380618

Kokie antibijotikai? Giminaitė pati niekuo nesirgo, o kas nutiko vaisiui, kodėl teka vaisiaus vandenys ir kraujuoja mūsų medicina gali ištirti tik po laiko.
O giminaitė niekur nebesikreipė. Net normaliai nebeklausiau, ar tikrai pavyko išmušti visus tyrimų dokumentus, nes problemų dėl to buvo didelių.

Jeigu buna infekcija ir ja laiku diagnozuoja tada antibus skiria, kad isvengti persileidimo. Nes jeigu ji negavo visu doku, kaip tada suprato, kad nuo vvt. Na gal nesigilinsim, nes as kaip biurokrate tikiu tada kai yra bent jau dokumentai, nes siaip tikrai turejo buti nustatyta priezastis.
Del natera, jeigu yra pakankamai pajamu aisku geriau ji darytis, bet ar daugelis gales sumoketi tiek uz kraujo tyrima ? Bent jau as tikrai negaleciau tiek skirti litu ax.gif

Ik se o tu eisi pas daktare dar ? Nes man po jos atostogu pas ja.
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 12:27)
As voliojausi tik pirmadieni, nuo antradienio dirbu smile.gif

Del valties aprasyto atvejo - visko gali buti, kad ir nuo  vvt, bet gali buti ir ne nuo vvt. Nesekmingai Vvt baugiasi labai labai retai, realiai kiek skaiciau apie nesekminga atveji, tai tik antra toki  girdziau, o skaiciau labai daug.
Kiekviena intervencija yra kazkokia rizika. Kiekvienai pries apsisprendziant reikia pasverti visus uz ir pries.

O beje dar ir skaiciau kazkurios genetikes straipni, lyg Krasovskajos, bet nesu tikrai garantuota, kad bent jos poziuriu, ji darytu kuo daugiau vvt, kadangi priscos rodo tik statistika, kuri kaip ir bereiksme gali buti. Nes tikrai yra atveju kai rodo 1:8000 ir pagimdziusi buna ta viena. Aisku tokie atvejai labai labai reti, taciau... mano asmenine nuomone, vis gi pradeti reikia nuo priscos, ir jei ji rodo kazkokia rizika didensne, kiekvienai aisku spresti, kas ta didesne rizika,  tada reiktu vvt. Bet aisku, jei moteris apsisprendusi gimdyti bet kuriuo atveju, nei priscos nei vvt nereikalingi.

Vargu ar tos, kurioms taip nutiko dar nori parašyti forume ir negali įrodyti 100%, kad nuo VVT, bet daugiau nebuvo iš kur patekti infekcijai, kai moteris visapusiškai sveika ir išnešiojo 20 sav. be jokių problemų. Problematiškam nėštumui esant jokio VVT net labai norint nedaro. Per didelė rizika persileisti. Labai sunku susitaikyti su netektimi laukto sveiko vaikelio. Pati žinau ką tai reiškia ir dar iš savo patirties žinau kaip gydytojai paslepia galus. Savo kailiu patyriau.Dingsta ligoninėje vieninteliai įrodantys dokumentai ir ieškoti teisybės net pagrindo nebeturi.
Atsakyti

4u.gif supainiojau forumus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 23 liepos 2014 - 11:47
Valtis, buvo ivykis kai moteris persileido po vvt kaune ir ji cia parase i foruma.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 12:51)
Valtis, buvo ivykis kai moteris persileido po vvt kaune ir ji cia parase i foruma.

O kokia jos priežastis ir kiek laiko po VVT buvo praėję?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 12:51)

po vvt persileidimu pasitaiko, tik ne visi atvejai pakliuna i statistika
drauge kuriai tuo metu buvo 34 metai santariskese daresi vvt dar 2005 metais, ivyko persileidimas nes po dvieju dienu nutekejo vandenys, o buvo tik 18 sav, atsakymas parode, kad sveikas berniukas buvo.
o po to bande du kartus pastoti , bet nesekmingai , kartodavosi 6 sav persileidimai. istorija ne is linksmuju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(valtis @ 2014 07 23, 13:04)
O kokia jos priežastis ir kiek laiko po VVT buvo praėję?

Priezasties jau neprisimenu, ji senoje senoje temoje rase, jeigu neklystu jai rezidente dare ir tai buvo kaune pas genetikus.
Atsakyti