Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Azazella @ 2014 08 14, 21:14)
tai mes vienmetes pabuvusios lotuliukas.gif

Vau, kaip miela 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir išvis - čia miela su jumis 4u.gif Tiek palaikymo ir gerumo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif na siandien buvau paskutiniam vizitui pas genetike, kuris priklauso 20 -22 savaite:) klausiau dar apie natera E. Beniuseines, tai ji sake natera tik pavadinimas tyrimo, kuri daro atskiros klinikos, kaip pas tyrimas vadinasi pamirsau. Sake ju genetikos klinika irgi surado partnerius ir darys sita tyrima, tik berods vadinsis kristina, kristian ar panasiai. Kaina bus 2500 lt. Beje zinau kad si gydytoja pati trecia vaikeli gimde 42 m., tai klausiau ar ji pati daresi vvt - atsakymas buvo taip.
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 08 18, 21:33)
Sveikos smile.gif na siandien buvau paskutiniam vizitui pas genetike, kuris priklauso 20 -22 savaite:) klausiau dar apie natera E. Beniuseines, tai ji sake natera tik pavadinimas tyrimo, kuri daro atskiros klinikos, kaip pas tyrimas vadinasi pamirsau. Sake ju genetikos klinika irgi surado partnerius ir darys sita tyrima, tik berods vadinsis kristina, kristian ar panasiai. Kaina bus 2500 lt. Beje zinau kad si gydytoja pati trecia vaikeli gimde 42 m., tai klausiau ar ji pati daresi vvt - atsakymas buvo taip.

Sveika, kaip vizitas praejo ? Kaip leliuke pilvuke ? kaip jautiesi ? bigsmile.gif
Del nateros gali nesiplesti, nes cia jau buvo taip "graziai" pasakyta, kad vvt daro tik ubages ir neismaneles, todel as daugiau apie ta tyrima nekalbu, ner ko nervu gadintis biggrin.gif
As irgi ta zinau, kad ji sau vvt daresi, bet pagal jos isvaizda, as nepasakyciau, kad jai tiek metu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 18 rugpjūčio 2014 - 20:51
QUOTE(proksi @ 2014 08 18, 20:49)
Sveika, kaip vizitas praejo ? Kaip leliuke pilvuke ? kaip jautiesi ? bigsmile.gif
Del nateros gali nesiplesti, nes cia jau buvo taip "graziai" pasakyta, kad vvt daro tik ubages ir neismaneles, todel as daugiau apie ta tyrima nekalbu, ner ko nervu gadintis  biggrin.gif
As irgi ta zinau, kad ji sau vvt daresi, bet pagal jos isvaizda, as nepasakyciau, kad jai tiek metu  ax.gif

biggrin.gif vizitas puikiai praejo - mergyte visiskai atitinka nestumo dydi (nors 12 savaiteje savaite lenke). Visi ismatavimai geri, atitinka normas. Jauciuosi jau imitusiu pingvinu, pilvukas nemazas toks, nors priaugau ne tiek ir daug - 4 kg...

Siaip kaip supratau ji vvt daresi pries 5-6 m, taigi jai kokie 47-48 smile.gif atrodo tikrai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 08 18, 21:55)
biggrin.gif vizitas puikiai praejo - mergyte visiskai atitinka nestumo dydi (nors 12 savaiteje savaite lenke). Visi ismatavimai geri, atitinka normas. Jauciuosi jau imitusiu pingvinu, pilvukas nemazas toks, nors priaugau ne tiek ir daug - 4 kg...

Siaip kaip supratau ji vvt daresi pries 5-6 m, taigi jai kokie 47-48 smile.gif atrodo tikrai gerai smile.gif

Tai dar nedaug 6 kg as priaugau jau, jeigu neklystu kaip man sake pries 4 metus, na plius minus panasiai. Kaip jos nuotaikos po atostogu ? Tu ilgai buvai pas ja ? Po vvt gavai tyrimu atsakymus i rankas ? Man ketvirtadieni pas ja i santarus.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 18, 20:59)
Tai dar nedaug 6 kg as priaugau jau, jeigu neklystu kaip man sake pries 4 metus, na plius minus panasiai. Kaip jos nuotaikos po atostogu ? Tu ilgai buvai pas ja ? Po vvt gavai tyrimu atsakymus i rankas ? Man ketvirtadieni pas ja i santarus.

Nuotaika jos kaip visada man pasirode, gera smile.gif Gavau pazyma su jos parasu, kas buvo matuota siandien, su isvada kad patologiju nera, raidos anomaliju nemato ir kad buvo daryta vvt ir kad pakitimu nenustatyta.
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 08 18, 22:08)
Nuotaika jos kaip visada man pasirode, gera smile.gif Gavau pazyma su jos parasu, kas buvo matuota siandien, su isvada kad patologiju nera, raidos anomaliju nemato ir kad buvo daryta vvt ir kad pakitimu nenustatyta.

Sveikinimai, gali jau drasiai rozinius drabuzius pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, ir vėl 4u.gif
Vakar klinikose darė mums echo, atliko kai kuriuos matavimus (pilvo, šlaunikaulio, galvos...) Vieni jie atitinka 18 sav. ir 5d., kiti - 18 sav. 1 d. g.gif Išvadoje rašo, kad nėštumas atitinka 18 sav. ir 1 d., anomalijų nėra. Pagal ankstesnius matavimus, atliktus genetiko 12 sav., dabar nėštumas turėjo būti 18 sav. ir 3 ar 4 dienos. Čia tie skirtingi atskirų matmenų atitikimai normalu, ar kažkas vystosi ne visai kaip reikiant? g.gif
O po VVT teko pagulėt porą dienelių ligoninėje verysad.gif Gimda kietėjo kaip pasiutus, vaikiukas suspaustas buvo.... Bet jau lyg ir atpalaidavo 4u.gif
Atsakyti
Oooooo Aguoncikai, o kaip dabar jautiesi ? jau viskas gerai ? ax.gif

del ismatavimu man taip paaiskino daktare, kad skirtingai vystosi visos dalys, svarbu, kad neveluotu ir smarkiai nesiskirtu, pas tave viskas gerai, savaite atitinka skirtumas tik kelios dienos, tad tikrai nerimauti nereikia. tau echo jau dare kaune ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 19 rugpjūčio 2014 - 10:14
QUOTE(proksi @ 2014 08 19, 11:12)
Oooooo Aguoncikai, o kaip dabar jautiesi ? jau viskas gerai ?  ax.gif

del ismatavimu man taip paaiskino daktare, kad skirtingai vystosi visos dalys, svarbu, kad neveluotu ir smarkiai nesiskirtu, pas tave viskas gerai, savaite atitinka skirtumas tik kelios dienos, tad tikrai nerimauti nereikia. tau echo jau dare kaune ?

Taip, Kaune, gyd. Gintautas.
Labai ačiū, Proksi, vadinasi, viskas tvarkoje, tos kelios dienos nėra esminės tada 4u.gif
Sveriam 234 g biggrin.gif ax.gif Manau, kad ne per mažai biggrin.gif
Jaučiuosi jau neblogai, nebesutrauktas pilvas į vieną kietą darinį 4u.gif Vienintelis dar neraminantis dalykas - nejuntu dar normalių vaisiaus judesių - kartais lyg kažkoks sutrūkčiojimas žarnyne ir viskas... O kur spyris, kur??? blush2.gif Bet jei echoskopu viskas gerai, gal dar bus ir tų spyrių... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 19, 11:24)
Taip, Kaune, gyd. Gintautas.
Labai ačiū, Proksi, vadinasi, viskas tvarkoje, tos kelios dienos nėra esminės tada  4u.gif
Sveriam 234 g  biggrin.gif  ax.gif  Manau, kad ne per mažai  biggrin.gif
Jaučiuosi jau neblogai, nebesutrauktas pilvas į vieną kietą darinį  4u.gif Vienintelis dar neraminantis dalykas - nejuntu dar normalių vaisiaus judesių - kartais lyg kažkoks sutrūkčiojimas žarnyne ir viskas... O kur spyris, kur???  blush2.gif  Bet jei echoskopu viskas gerai, gal dar bus ir tų spyrių...  ax.gif  4u.gif

viskam savas laikas neskubek, plius placenta priekineje sienoj pas tave jeigu nemaisau, maziau gali jausti judesiukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 19, 11:34)
viskam savas laikas neskubek, plius placenta priekineje sienoj pas tave jeigu nemaisau, maziau gali jausti judesiukus  ax.gif

Ale tikrai priekinėje sienoje 4u.gif Nugi dar kartą ačiū tau, Proksi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti