Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Remigute @ 2014 08 14, 09:48)
Sveikos, pasiskambinom i ta klinika Vilniuj, telefonu ne i viena klausima zinoma man neatsake smile.gif tad nusprendziau daryti ta dviguba testa ir jei jis kokia abejone rodys, darysiu ta branguji, nedarysiu invazijos i vandenis. Taip nusprendziau, vistik man 28, i rizikos grupe nepatenku, tiesiog noriu sveiko kudikelio...

o jus i kokia klinika skambinot ? ten buvo dvieju kliniku nuorodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 14, 08:23)
Aguoncikai smagu, kad pasirodei, saugok save dar bent savaitele del ramybes  4u.gif  o tie tokie pastumymai cia vandenukus trauke, nes daug reikejo, ir turbut pas tave placenta priekuneje pilvo sienoje, tai ja apeiti turejo, todel siek tiek sunkiau durio vieta surasti buvo  ax.gif
Smagu, kad nuotaikos geros, lauksim pirmu tavo atsakymu. Jeigu ne paslaptis kelinta pas tave savaite ?

Na, saugosiu, saugosiu, be abejo ax.gif Matyt, sunku buvo rast, kur galėtų bakstelt, bet niekis, čia juk ne problema 4u.gif O mūsų vynuogytei (o gal vynuogiukui blush2.gif ) nuo ryt 18 sav. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 14, 13:06)
Na, saugosiu, saugosiu, be abejo  ax.gif  Matyt, sunku buvo rast, kur galėtų bakstelt, bet niekis, čia juk ne problema  4u.gif  O mūsų vynuogytei (o gal vynuogiukui  blush2.gif ) nuo ryt 18 sav.  nestuke.gif  thumbup.gif

Svarbu, kad viskas gerai. Laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 14, 13:30)
Svarbu, kad viskas gerai. Laikom kumstukus  4u.gif

Aš jau išsibliovusi... Iš laimės blush2.gif 4u.gif Pirmieji tyrimai geri thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Gyd. Serapinui sakiau, kad jei būčiau šalia, tai dabar jį apkabinčiau. Jis sakė, kad irgi džiaugiasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš laiminga laiminga... thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 14, 16:13)
Aš jau išsibliovusi... Iš laimės  blush2.gif  4u.gif  Pirmieji tyrimai geri  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Gyd. Serapinui sakiau, kad jei būčiau šalia, tai dabar jį apkabinčiau. Jis sakė, kad irgi džiaugiasi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aš laiminga laiminga...  thumbup.gif  4u.gif  thumbup.gif

thumbup.gif Super naujienos, nuosirdziausi sveikinimai, dabar jau gali ramiau jaustis 4u.gif tai vynuogyte ar vynuogiukas ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 14 rugpjūčio 2014 - 15:16
QUOTE(proksi @ 2014 08 14, 16:14)
thumbup.gif  Super naujienos, nuosirdziausi sveikinimai, dabar jau gali ramiau jaustis  4u.gif tai vynuogyte ar vynuogiukas ?  biggrin.gif

Ačiū už sveikinimus, jausmas nerealus...
Nagi vynuogiukas ax.gif Turint dvi mergytes, tai naujiena - superinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 14, 16:21)
Nagi vynuogiukas  ax.gif  Turint dvi mergytes, tai naujiena - superinė  4u.gif

Sveikinu ir as 4u.gif
Jei nepaslaptis, kiek Jums metu, nes ziuriu musu pirmagimiai tik metu skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2014 08 14, 17:50)
Sveikinu ir as 4u.gif
Jei nepaslaptis, kiek Jums metu, nes ziuriu musu pirmagimiai tik metu skirtumas smile.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif
Ne paslaptis - 41 metai biggrin.gif Tokia "pabuvus" mamytė esu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 14, 16:21)
Nagi vynuogiukas  ax.gif  Turint dvi mergytes, tai naujiena - superinė  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 14, 17:59)
Ačiū už sveikinimus  smile.gif
Ne paslaptis - 41 metai  biggrin.gif Tokia "pabuvus" mamytė esu  lotuliukas.gif

tai mes vienmetes pabuvusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 14, 12:20)
o jus i kokia klinika skambinot ? ten buvo dvieju kliniku nuorodos  ax.gif

Abiejose 2500-2700 lt smile.gif tai ar verta man daryti bunant 28 metu ? Yra kas dare?
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2014 08 15, 15:47)
Abiejose 2500-2700 lt smile.gif tai ar verta man daryti bunant 28 metu ? Yra kas dare?

sitoj situacijoje jums niekas nieko nepatars, nes tik jus pati priimat sprendima ax.gif gal jums reiketu is pradziu genetiko konsultacijos, o va tada jau jums butu aiskiau kas ir kaip.
Atsakyti