Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Pilną. Bent jau taip kalbėjome su gyd. Serapinu.
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 11, 17:19)
Pilną. Bent jau taip kalbėjome su gyd. Serapinu.

jeigu ne paslaptis kodel pilna ? nes as kai dariausi tai irgi buvo klausimas ar pilna ar ta greitesni, tai kazkaip priejom, kad darom greitesni ta tyrima.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 11, 17:22)
jeigu ne paslaptis kodel pilna ? nes as kai dariausi tai irgi buvo klausimas ar pilna ar ta greitesni, tai kazkaip priejom, kad darom greitesni ta tyrima.

Nu tiesą pasakius, net nežinau gerai, kodėl būtent tą pilną g.gif Tiesiog kai kalbėjomės apie VVT, aš paklausiau, ar darys pilną, jis man atsakė, kad laikas mano nėštumo leidžia daryti ir pilną, tad galim daryti pilną. Taip ir sutarėm. Nežinau, ar neklystu, bet dėl trisomijos bus anksčiau atsakymas, o kiti - vėliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 08 11, 17:47)
Nu tiesą pasakius, net nežinau gerai, kodėl būtent tą pilną  g.gif Tiesiog kai kalbėjomės apie VVT, aš paklausiau, ar darys pilną, jis man atsakė, kad laikas mano nėštumo leidžia daryti ir pilną, tad galim daryti pilną. Taip ir sutarėm. Nežinau, ar neklystu, bet dėl trisomijos bus anksčiau atsakymas, o kiti - vėliau  g.gif

Taip 5 bus anksciau, o visas kariotipas veliau 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 11 rugpjūčio 2014 - 18:40
Gal kam bus idomu ax.gif
http://m.tavovaikas....ampaign=995x180
Atsakyti
Aguoncikai, kaip jautiesi ?
Atsakyti
QUOTE(Esoteric @ 2014 08 11, 15:50)
Natera panorama - iš kraujo tiriamos chromosomos, tiklumas arti 100 proc.
Prisca - iš kraujo tam tikrtų rodiklių ir kitų netiesioginių veiksnių nustatoma apsigimimo tikimybė, kuri praktiškai yra labai abejotinas dalykas..

Bijau, kad tavo duo testas gali būti panašus į antrąjį variantą. Jei nori žinoti tiksliai, reikia, kad vaisiaus chromosomas ( iš kraujo mėginio, placentos ar vaisiaus vandenų) tirtų.

Esu dekinga uz informacija. Kur galiu atlikti pirmaji varianta? Ar imanoma Siauliuose ? Gal siuncia tyrima I Vilniu, nes nezinau ar turesiu galimybe I Vilniu nuvaziuot. Ir jei rasciau tokia galinyve, kur registruotis? Kelintoj savaitej? Man 14 savaiciu. Lietuvoj busiu 15, 16, 17, 18 savaitemis
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2014 08 12, 17:14)
Esu dekinga uz informacija. Kur galiu atlikti pirmaji varianta? Ar imanoma Siauliuose ? Gal siuncia tyrima I Vilniu, nes nezinau ar turesiu galimybe I Vilniu nuvaziuot. Ir jei rasciau tokia galinyve, kur registruotis? Kelintoj savaitej? Man 14 savaiciu. Lietuvoj busiu 15, 16, 17, 18 savaitemis

jau galima atlikt nuo 10sav, tai 15 sav tikrai tiks, Natera daro Vilniuje Alfa klinikoje, pirmadieniais, kiek girdejau imanoma tartis del tyrimu ir šestadieniais
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2014 08 12, 17:14)

Kiek man žinoma, kraują ima Vilniuje ir siunčia į JAV. Man žinomos klinikos, kurios turi sutartis dėl šio tyrimo:

http://alfaclinic.lt...ra-tyrimai.html
http://www.genetikosklinika.lt/

Kainuos apie 2500 lt.

Šios klinikos taip pat atlieka tikslius tyrimus iš vaisiaus vandenų ar placentos gaurelių. Kainuoja perpus pigiau (Santariškėse apskritai tik 650 lt), tačiau yra apie 1 proc. persileidimo rizika dėl invazinio tyrimo. Savaitės jūsų tinkamos, svarbu netempkit ilgai.

Užsirašykit konsultacijai, gydytojas jos metu ir parinks jums tinkamesnį variantą.

Jei rezultatai svarbūs, siūlyčiau neeksperimentuot su Šiauliais ir važiuot tiesiai į Vilnių.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 12, 17:07)
Aguoncikai, kaip jautiesi ?

Ačiū, Proksi, manau, kad laikausi neblogai 4u.gif Nepaisant to, kad buvo nesusipratimų su tyrimo lapeliais (dabar net juokas ima), tyrimą šiaip taip atliko 4u.gif Gydytoju pasitikėjau, tikėjau, negaliu pasakyti nieko blogo apie jį - taip, jis mažakalbis, bet tikrai ne grubus, ne atžagarus, netgi keletą kartų pajuokavo su manimi, vienu žodžiu, manuoju atveju nepasiteisino visi nekokie atsiliepimai apie jį, kokių buvau prisiskaičiusi. Pirmadienį jis darys man echoskopiją, tada ir aš gal būsiu kiek drąsesnė ir paklausinėsiu ko nors daugiau apie savo nestuke.gif Tyrimas buvo sudėtingas, gydytojas tik pridėjęs echoskopą pasakė: "kas čia šiandien per diena tokia..." Kažkaip sunkiai rado vietą, kur galėtų durti - vienur placenta prisitvirtinusi, kitur per žemai dūris, ten, kur reikėtų durti - vaikiuko galvytė... Stumdė stumdė jį, niekaip nesitraukė... Pagaliau surado vietelę, pasiruošė dūriui, prideda echoskopą - kad jau vėl vieta užimta doh.gif Dūris nebuvo toks, kaip įsivaizdavau - vientisas... Dūrė vis su trumpais pastūmimais ir ilgais ilgais pasukiojimais... Nenoriu nieko išgąsdinti, tikrai nėra skausminga pati procedūra. Jei ji būtų skausminga, tikrai taikytų vietinį nuskausminimą... Užvakar ir vakar pragulėjau lovytėj, saugodama mūsų vynuogytę nestuke.gif Šiandien dar eisiu pas savo ginekologę doh.gif ir popiet skambinsiuosi gydytojui Serapinui dėl pirmųjų atsakymų 4u.gif Jie turi būti geri gerutėliai ax.gif
Atsakyti
Aguoncikai smagu, kad pasirodei, saugok save dar bent savaitele del ramybes 4u.gif o tie tokie pastumymai cia vandenukus trauke, nes daug reikejo, ir turbut pas tave placenta priekuneje pilvo sienoje, tai ja apeiti turejo, todel siek tiek sunkiau durio vieta surasti buvo ax.gif
Smagu, kad nuotaikos geros, lauksim pirmu tavo atsakymu. Jeigu ne paslaptis kelinta pas tave savaite ?
Atsakyti
QUOTE(Esoteric @ 2014 08 12, 21:22)

Užsirašykit konsultacijai, gydytojas jos metu ir parinks jums tinkamesnį variantą.

Jei rezultatai svarbūs, siūlyčiau neeksperimentuot su Šiauliais ir važiuot tiesiai į Vilnių.

Sveikos, pasiskambinom i ta klinika Vilniuj, telefonu ne i viena klausima zinoma man neatsake smile.gif tad nusprendziau daryti ta dviguba testa ir jei jis kokia abejone rodys, darysiu ta branguji, nedarysiu invazijos i vandenis. Taip nusprendziau, vistik man 28, i rizikos grupe nepatenku, tiesiog noriu sveiko kudikelio...
Atsakyti