Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Mergiona @ 2014 08 10, 10:29)
pries tai jis "atviravo" kad nutylima vvt rizika ir persileidimu skaiciai realiai dideli  unsure.gif Ar cia ne spaudimas pasirinkt brangu tyrima per ji?

Na jeigu tas daktaras dirba toje privacioje klinikoje kur ir daroma natera, tai tada suprantama, siaip nenustebsiu, kad reali nateros kaina yra vos ne priscos kaina, kur daro dabar visos laboratorijos. Man bus idomu kokia kaina bus to tyrimo po eksperimento, aisku jeigu jis bus sekmingas, labai tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 10 rugpjūčio 2014 - 09:42
QUOTE(proksi @ 2014 08 10, 09:10)
Judesiukai judesiukai, as kartais matau kaip kilnojasi pas mane smile.gif  bet geriausi jauciu kai guliu smile.gif
Gal zinai kokiom dienom benusiene dirba genetikos klinikoje ? Kaip ju aparatura ten ?

Aha, kai guliu ir laikausi uz pilvo, man atrodo is viso jauciu kaip ten kazkas ritmingai plaka kartais smile.gif aparatura ten tikrai puiki, bet kuriom dienom dirba tai nzn... Esu buvusi ketvirtadieni, dabar berods pirmadieni eisiu
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 08 10, 11:50)
Aha, kai guliu ir laikausi uz pilvo, man atrodo is viso jauciu kaip ten kazkas ritmingai plaka kartais smile.gif aparatura ten tikrai puiki, bet kuriom dienom dirba tai nzn... Esu buvusi ketvirtadieni, dabar berods pirmadieni eisiu

Ji labiau po pietu dirba ? ax.gif
Atsakyti
pries tai jis "atviravo" kad nutylima vvt rizika ir persileidimu skaiciai realiai dideli  unsure.gif Ar cia ne spaudimas pasirinkt brangu tyrima per ji?

Nemanau, kad Serapinas daro spaudima del nateros,as pas ji buvau privaciai, nesiule jis man sio tyrimo, kalbejo apie tas pacia priscas ir vvt, tik kai as pati pasakiau, kad noriu tik nateros, pasake, kad jei finansai leidzia, tai butu protingiau darytis natera.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 10, 10:41)
Na jeigu tas daktaras dirba toje privacioje klinikoje kur ir daroma natera, tai tada suprantama, siaip nenustebsiu, kad reali nateros kaina yra vos ne priscos kaina, kur daro dabar visos laboratorijos. Man bus idomu kokia kaina bus to tyrimo po eksperimento, aisku jeigu jis bus sekmingas, labai tikiuosi  ax.gif

Nateros nedaro jokia Lietuvos klinika, Lietuvoje imamas tik kraujas, o krauja galima ir Balbieriskyje duoti, Natera daroma Kalifornijoje.
Ir nereikia Nateros vadinti eksperimentu, jei Lietuvoje tai kol kas naujove.
Proksi, jus teigiat, kad Serapinas, budamas genetikas, mokslu daktaras, zinodamas pvz. mano rizikos laipsni, amziu ir t.t. leidzia man nesidaryti VVT ir rekomenduoja eksperimentuoti su NATERA?
Apie Natera apskritai suzinojau is drsuges, kuri daug metu gyvena Izraelyje, ten apskritai rizikingus nestumus tikrina tik Natera, jokiu VVT nedaro niekam.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2014 08 10, 15:25)
Ir nereikia Nateros vadinti eksperimentu, jei Lietuvoje tai kol kas naujove.
Proksi, jus teigiat, kad Serapinas, budamas genetikas, mokslu daktaras, zinodamas pvz. mano rizikos laipsni, amziu ir t.t. leidzia man nesidaryti VVT ir rekomenduoja eksperimentuoti su NATERA?

O eksperimentas ir vyksta, jam mes krauja pridavem ir ne faktas kad ten bus natera, o gal kazkas daug geresnio ? g.gif
Bukit maloni parodykit man, kur as teigiu, kad serapinas jums siulo viena ar kita ? g.gif
O del izraelio nediskutuosiu, nes info abejotina, plius net tuose paciuose psl, kyr rasoma apie natera rasoma, kad jeigu kazkas negerai daromas vvt, todel dristu abejoti jusu info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 10 rugpjūčio 2014 - 15:02
QUOTE(proksi @ 2014 08 10, 15:58)
O eksperimentas ir vyksta, jam mes krauja pridavem ir ne faktas kad ten bus natera, o gal kazkas daug geresnio ? g.gif
Bukit maloni parodykit man, kur as teigiu, kad serapinas jums siulo viena ar kita ?  g.gif
O del izraelio nediskutuosiu, nes info abejotina, plius net tuose paciuose psl, kyr rasoma apie natera rasoma, kad jeigu kazkas negerai daromas vvt, todel dristu abejoti jusu info.

Matau, kad diskutuoti su Jumis, deja, beviltiska.
Nebetersiu temos ir nebeatsakinesiu i Jusu klausimus desimta karta, perverskit pora puslapiu atgal, isiskaitykite ir pamatysit, kad visi atsakymai yra seniai surasyti.
O kazkuo tiketi ar ne, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas, yra zmoniu, kurie Dievo buvimu abejoja ir reikalauja irodymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2014 08 10, 16:09)
Matau, kad diskutuoti su Jumis, deja, beviltiska.
Nebetersiu temos  ir nebeatsakinesiu i Jusu klausimus desimta karta, perverskit pora puslapiu atgal, isiskaitykite ir pamatysit, kad visi atsakymai yra seniai surasyti.
O kazkuo tiketi ar ne, cia jau kiekvieno asmeninis reikalas, yra zmoniu, kurie Dievo buvimu abejoja ir reikalauja irodymu smile.gif

Jus labai piktai nusiteikusi, apart nateros nieko nepripazistat, jau n kartu buvo pasakyta, kodel i natera kol kas ziurima skeptiskai, ir liekama prie vvt ar gaureliu tyrimo, bet jums neitiksi. Pasikartosiu, bus tikrai smagu kai musu ir europos mokslininkams pasiseks eksperimentas ir ji taikys pas mus, ir zmonem nereikes moketi milzinisku pinigu uz tyrima.
Tikrai smagu kai viskas gerai nepriklausomai nuo to ar natera jus daret, ar prisca ar vvt, nes vaikai yra svarbiausi 4u.gif o koki tyrima darytis kiekvienas renkasi, cia jo teise 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 10 rugpjūčio 2014 - 15:42

lotuliukas.gif ta branguji tyrima, as buvau apsisprendusi daryti ir ejau pas ta genetika su tuo tikslu , o ne isgirdau per ji kazkoki spaudima,omg ,mamos, nusivaziavot visiskai.

Proksi necituosiu ir nekomentuosiu , nes yra tikrai beprasmiska. Zmogu erzina pagrine NAteros kaina,o ne musu diskusijos prasme.

As noriu dar karta parodyti mamoms,kad nesiveltu kabinamos ant kabliuko darytis PRISKAS, taip kaip atstitiko man, kuomet as nebuvau gerai isigilinusi i sio tyrimo beprasmiskuma. O toliau jau klaidinanti PRISCA yra realus pagrindas ginei siulyti ,arba mamai paciai apsispresti darytis tolesnius tyrimus,t.y, VVT. arba nieko nesidaryt ir nervuotis iki gimdymo su viltim ,kad viskas bus gerai.

Ne eksperimenta kaip toki as smerkiu,lai jis buna,su tuo geru tikslu,bet kam tokia kaina? Lai mamos pacios po echo, arba nesvarbu tas echo ,net be echo jau pastojusios susimasto ar galetu gimdyt sveika kudiki ar ne. Jei galetu, nereikia nieko darytis. Jei negaletu- be prisku-tiesiai VVT arba Natera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte.coffee: 10 rugpjūčio 2014 - 16:55
QUOTE(latte.coffee @ 2014 08 10, 17:53)
lotuliukas.gif  ta branguji tyrima, as buvau apsisprendusi daryti ir ejau pas ta genetika su tuo tikslu , o ne isgirdau per ji kazkoki spaudima,omg ,mamos, nusivaziavot visiskai.

Proksi necituosiu ir nekomentuosiu , nes yra tikrai beprasmiska. Zmogu erzina pagrine NAteros kaina,o ne musu diskusijos prasme.

As noriu dar karta parodyti mamoms,kad nesiveltu kabinamos ant kabliuko darytis PRISKAS, taip kaip atstitiko man, kuomet as nebuvau gerai isigilinusi i sio tyrimo beprasmiskuma. O toliau jau klaidinanti PRISCA yra realus pagrindas ginei siulyti ,arba mamai paciai apsispresti darytis tolesnius tyrimus,t.y, VVT. arba nieko nesidaryt ir nervuotis iki gimdymo su viltim ,kad viskas bus gerai.

Ne eksperimenta kaip toki as smerkiu,lai jis buna,su tuo geru tikslu,bet kam tokia kaina? Lai mamos pacios po echo, arba nesvarbu tas echo ,net be echo jau pastojusios susimasto ar galetu gimdyt sveika kudiki ar ne. Jei galetu, nereikia nieko darytis. Jei negaletu- be prisku-tiesiai VVT arba Natera.

zinot ne materialine puse cia lemia, na bet jau ne esme, nes kaip matau kai zmogui pritruksta argumentu, prasideda asmeniskumai doh.gif
Atsakyti

[/quote]

labai dziaugiuosi , kad rezultatai geri, laikiau kumscius uz Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 08 09, 22:13)
Atejo Nateros atsakymai, paskambino siandien Serapinas ir pranese,kad turesiu
SVEIKA BERNIUKA!
Berpotiskai sunkiai isgyvenau siuos pragariskus 12 dienu laukimo. Dabar transe dar, bet po truputi atsileidziu, nes matau kaip dziaugiasi ir kokie laimingi mano seima 4u.gif
Taigi, mielos, brangios mamytes, kurios dar eis sita kelia, nuosirdziai rekomenduoju nesidaryti sau jokiu prisku su ju tikimybes teorijom, o darytis issamu echo ir tada arba Natera arba VVT. Jokiu prisku, mamos!!! nedarykit sitos klaidos,kuri kainuos jums sveikatos ir nervu bereikalingu.
Sekmes visoms dideliausios!

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti