Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Azazella @ 2014 08 09, 16:49)
Jusu minetame straipsnyje rasoma, kad 60 proc. vaiku po VVT turi miego sutrikimo sindroma. Jusiskis pateko i likusius 40 proc. smile.gif

As straipsniais nelinkusi tiket 4u.gif Mano manymu, ne adatos duris nulemia vaiko miego sutrikimus, daugybe veiksniu gali turet itakos.
Atsakyti
QUOTE(Kasperaš @ 2014 08 09, 18:10)
As straipsniais nelinkusi tiket 4u.gif Mano manymu, ne adatos duris nulemia vaiko miego sutrikimus, daugybe veiksniu gali turet itakos.

Matot, straipsnis paremtas atliktais tyrimais ir tikejimas cia nieko detas.
Atsakyti
QUOTE(Kasperaš @ 2014 08 09, 17:24)
Sveikos,

pasidalinsiu ir as savo patirtimi apie genetinius tyrimus. Laukiam trecio vaikucio. Su antra dukra pries 5 metus parode padidinta rizika Dauno sindormui. Pasiule VVT. Sutikau, dariausi Kaune. Tyrimas visiskai neskausmingas, greitas. Tik atsakymo laukiau apie savaite. Tyrimas jokiu apsigimimu neparode.Gime sveika dukryte. Kazkas ten rase, kad po VVT vaikai buna neramus, blogai miega ir pan. Nieko panasaus nenutiko, dukryte buvo ramut ramutele, jos auginimas buvo tikras dziaugsmas, sakyciau ilsejausi smile.gif Dabar laukimes trecio leliuko, buvau pas genetika VIP kabinete, apziurejo echo, jokiu nukrypimu nepamate. Kraujo tyrimo net nesidariau, is karto paprasiau VVT. Be jokiu problemu gydytoja sutiko padaryt ir uzrase nemokamam VVT Santariskese. Pirmadieni ji padare, procedura truko kelias sekundes. Po to siek tiek maude pilva, koki pusvalandi gal. Isgeriau magnio, dar i IKEA nuvaziavom, po to pora valandu automobilyje kelione namo. Grizusi pagulejau, o kita diena ejau i darba. Siandien 5 dienos po VVT, savijauta puiki, gyvenu iprastu rezimu. Siandien planuoju dviraciu islekt pasivazinet smile.gif. Atsakyma jau gavau, viskas ok, turesim trecia dukryte wub.gif
As dziaugiuosi, kad turejau galimybe pasidaryt VVT. Zinojau, kad nesveiko vaiko negimdysiu, nes  tokios nastos uzkraut savo seimai negaleciau. Dabar esu rami ir megaujuosi nestumu. Tikrai nebaisus tas VVT, daug baisesne yra nezinia 4u.gif

Kas vvt dare santariskese jeigu ne paslaptis ? Ir kaip supratau daret vvt ta greitesni, ne pilna kariotipa ?
Atsakyti
Atejo Nateros atsakymai, paskambino siandien Serapinas ir pranese,kad turesiu
SVEIKA BERNIUKA!
Berpotiskai sunkiai isgyvenau siuos pragariskus 12 dienu laukimo. Dabar transe dar, bet po truputi atsileidziu, nes matau kaip dziaugiasi ir kokie laimingi mano seima 4u.gif
Taigi, mielos, brangios mamytes, kurios dar eis sita kelia, nuosirdziai rekomenduoju nesidaryti sau jokiu prisku su ju tikimybes teorijom, o darytis issamu echo ir tada arba Natera arba VVT. Jokiu prisku, mamos!!! nedarykit sitos klaidos,kuri kainuos jums sveikatos ir nervu bereikalingu.
Sekmes visoms dideliausios!
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 08 09, 21:13)
SVEIKA BERNIUKA!
Berpotiskai sunkiai isgyvenau siuos pragariskus 12 dienu laukimo. Dabar transe dar, bet po truputi atsileidziu, nes matau kaip dziaugiasi ir kokie laimingi mano seima 4u.gif
Taigi, mielos, brangios mamytes, kurios dar eis sita kelia, nuosirdziai rekomenduoju nesidaryti sau jokiu prisku su ju tikimybes teorijom, o darytis issamu echo ir tada arba Natera arba VVT. Jokiu prisku, mamos!!! nedarykit sitos klaidos,kuri kainuos jums sveikatos ir nervu bereikalingu.

Oi kaip sveikinu Jus su gerais rezultatais 4u.gif puikiai suprantu ka isgyvenat, atrodo laime grizo wub.gif pati dar nesenai gi isgyvenau siaubinga laukima ir didziausia laime atejus geriems rezultatams. Nors tai buvo taip nesenai, bet is tiesu atrodo kad taip buvo viskas taip senai... Nesinori prisiminti sunkiu isgyvenimu. O dabar auginkit savo kudikeli ir ramaus Jums laukimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 08 09, 22:13)
SVEIKA BERNIUKA!

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif

Ikse kaip tau sekasi ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 09, 19:47)
Kas vvt dare santariskese jeigu ne paslaptis ? Ir kaip supratau daret vvt ta greitesni, ne pilna kariotipa ?

Butkeviciene Taip, dare greitesni, ne pilna kariotipa.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2014 08 09, 17:49)
Jusu minetame straipsnyje rasoma, kad 60 proc. vaiku po VVT turi miego sutrikimo sindroma. Jusiskis pateko i likusius 40 proc. smile.gif

mano du irgi i 40% pateko bigsmile.gif o 5 man zinomi klaikiai miegantys vaikai- nepraejo vvt proceduros.

QUOTE(latte.coffee @ 2014 08 09, 22:13)
SVEIKA BERNIUKA!

thumbup.gif thumbup.gif dideliausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasperaš @ 2014 08 09, 22:54)
Butkeviciene Taip, dare greitesni, ne pilna kariotipa.

ir kaip daktare ? nes nors mano gine su ja dirba, bet kazkaip pas ja ir nepatekau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 09, 21:59)
ir kaip daktare ? nes nors mano gine su ja dirba, bet kazkaip pas ja ir nepatekau smile.gif

Mano atsiliepimai geri 4u.gif
Atsakyti
Sakykit prašau, ar kai rašoma, kad tyrimas atliekamas nuo 11 savaitės, tai tas savaites reikia skaičiuoti nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos, ar nuo tikros nėštumo pradžios?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 08 09, 21:42)
Nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif

Ikse kaip tau sekasi ?  4u.gif

Man puikiai smile.gif auginu pilvuza smile.gif kaip tu ?
QUOTE(Esoteric @ 2014 08 10, 07:06)
Sakykit prašau, ar kai rašoma, kad tyrimas atliekamas nuo 11 savaitės, tai tas savaites reikia skaičiuoti nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos, ar nuo tikros nėštumo pradžios?

Viskas nestume skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos 4u.gif
Atsakyti