QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 29, 13:01)
Natera jau daroma nuo 10 sav, o vvt nuo 16 anksciausiai, ten kur Proksi sake nuo 12 sav tai turejo omeny cvs , kai ima placentos gabaliuka, kai tikrai didele rizika kai mato ultargarsu pakitimus vaisiaus
folse positive nateros kaip ir vvt beveik nulinis, o false negative (kai yra liga, bet nerode tyrimas) apie 0.2 proc nateros , apie 0,1 proc vvt
folse positive nateros kaip ir vvt beveik nulinis, o false negative (kai yra liga, bet nerode tyrimas) apie 0.2 proc nateros , apie 0,1 proc vvt
neee ta ir turejau omeny nuo 12 sav. Ik se neduos sumeluoti, kartu su mumis dvi panos daresi 12 sav. vvt, tad tikrai nereikia klaidindi zmoniu, nes cia ir aip kartais buna prirasyta pievu.
o vat man keista, kad tos kurios teigia viska zinancios apie natera, is kur jus turit tiek info apie patikimuma ir t.t., nes va kalbejau ka tik su savo gine ( ji dirba irgi kartu ir su genetikais) visiskai skeptiskas poziuris.
Ritule as jau sakiau mano gine dirba kartu su genetikais privacioje klinikoje, tad tikrai zino daugiau nei jus, atsiprasau uz toki palyginima, nes man toks nateros reklamavimas labai keistas, cia ne panaceja, be to jau kaip ir merginos rase buna ir fals atsakymai.
Papildyta:
ritule, as perskaiciau ka jus idejot, tikiuosi ir jus skaitet, tas tyrimas pasako RIZIKA, t.y. tikymybe ir kaip ten parasyta, jeigu negeras atsakymas daromas arba gaureliu tyrimas arba vvt. ir kaip supratau grubiai pasakius, tas tyrimas yra tiesiog pagerinta prisca.