Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Mergiona @ 2014 07 28, 17:59)
unsure.gif lt oficialios statistikos visai nera, o tas 1:650 yra geriausiu pasaulio kliniku rezultatai, kurios tikrai stebi savo pacientes. Kada buvo pradetas taikyt vvt rizika buvo vertinama 1:250, ir jei pagal krauja rizika didesne nei tai- siulomas vvt. Tai jei pries 30 metu tokia rizika buvo kaip ir naturalu kad yra pazanga ir dabar ta rizika mazesne. As po vvt nejauciau visiskai nieko, nors ypac antra karta placentos rodykliai buvo lb prasti ir vandienu paemimas buvo lb sudetingas.

genetikai sako ,kad statiskiskai po VVT persileidzia 1is 100 moteru. Taigi,dar sake mano atveju vertinant bendra testa, kuris rodo 1:295 rizika - si rizika yra mazesne pagimdyt nesveika vaikai ,nei persileist po VVT. Nu taip man sake dar genetikos klinikoj, o kur tiksliai skelbiama tokia statistika,kad 1 prie 100 as deja nezinau g.gif tikrai ne pati sugalvojau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ik se @ 2014 07 28, 18:22)

Aisku, natera faktas kad saugesnis tyrimas, bet ir jis  kelia nemazai klausimu. O tai kad nera iteisintas lt, tai vienas is klausimu. Aisku, kas gali daryti, tikrai verta pasverti visus uz ir pries

doh.gif ne tyrimas nera iteisintas,o istatymas numato nestumo nutraukimo po VVT, nepainiokit 4u.gif tyrimas tikrai legalus smile.gif tiesiog istatymus taip greit neperraso,matyt tam reikia laiko, kad iteisintu ir nestumo nutraukima po nateros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte.coffee: 28 liepos 2014 - 17:46
Ik se as rytoj pas gine keliauju, o tyrimus kaip ir rasiau jau penktadieni pridaviau slapima, bendra kt ir crb, bet bent eme is pursto, o ne is venos biggrin.gif man po 2 sav reikes is vienos priduoti daug kraujo, tai taupo mano venas.
Aj va rytoj gine dar pakamantinesiu del vvt, nes ji dalyvauja toj proceduroj privacioj ligoninej ir dar gimdymo namuose dirba. Siaip as kai anksciau klausiau jos del pavojingumo, sako tas pavojus persileisti stipriai ispustas, rizika yra minimali manimali. Na rytoj pakamantinesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 17:42)
genetikai sako ,kad statiskiskai po VVT persileidzia 1is 100 moteru. Taigi,dar sake mano atveju vertinant bendra testa, kuris rodo 1:295 rizika - si rizika yra mazesne pagimdyt nesveika vaikai ,nei persileist po VVT. Nu taip man sake dar genetikos klinikoj, o kur tiksliai skelbiama tokia statistika,kad 1 prie 100 as deja nezinau g.gif tikrai ne pati sugalvojau  blush2.gif
Papildyta:

doh.gif  ne tyrimas nera iteisintas,o istatymas numato nestumo nutraukima po VVT, nepainiokit 4u.gif  tyrimas tikrai legalus  smile.gif  tiesiog istatymus taip greit neperraso,matyt tam reikia laiko, kad iteisintu ir nestumo nutraukima po nateros.

Nu gal jus geriau zinote. Bet lietuvoje jis nedaromas, faktas. Gal tai irangos klausimas, o gal ir ne
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 28, 18:44)
Nu gal jus geriau zinote. Bet lietuvoje jis nedaromas, faktas. Gal tai irangos klausimas, o gal ir ne

technologiju ir kvalifikacija stoka gal wink.gif Jis beje nedaromas Europoje niekur, kolkas tik Amerika daro. Siuo metu ,kaip sake Serapinas, LT yra pasirasius sutarti su Kirpu ir todel imamas kraujas dar po kiekvieno VVT, kolkas viskas tik eksperimento lygiu daroma, bet vis bandoma isgauti is kraujo DNR ir pasiekti tai,kad nereiketu kiekviena karta durti pilvus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 18:51)
technologiju ir kvalifikacija stoka gal wink.gif Jis beje nedaromas Europoje niekur, kolkas tik Amerika daro. Siuo metu ,kaip sake Serapinas, LT yra pasirasius sutarti su Kirpu ir todel imamas kraujas dar po kiekvieno VVT, kolkas viskas tik eksperimento lygiu daroma, bet vis bandoma isgauti is kraujo DNR ir pasiekti tai,kad nereiketu kiekviena karta durti pilvus  4u.gif

Vat tas aspektas ir man idomus, kad europoje kuri turi auksto lygio technika ir lesas, sitas tyrimas kazkodel nedaromas g.gif o liekama prie vvt ax.gif
Atsakyti
Va va idomu kodel kitos europos salys nedaro natera.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 28, 18:53)
Vat tas aspektas ir man idomus, kad europoje kuri turi auksto lygio technika ir lesas, sitas tyrimas kazkodel nedaromas  g.gif  o liekama prie vvt  ax.gif

Europoje, kaip ir LT, irgi imamas kraujas ir siunciamas i Amerika.

Jus galvojat,kad tas tyrimas tera ispustas burbulas ir daromas only del pinigu, be jokio pateisinimo ir tik teorisko jo teisingumo ? g.gif Jus rimtai taip galvojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 18:03)

Jus galvojat,kad tas tyrimas tera ispustas burbulas ir daromas only del pinigu, be jokio pateisinimo ir tik teorisko jo teisingumo ? g.gif  Jus rimtai taip galvojat? g.gif

As tai tiksliai nzn.. Reiktu daugiau pasidometi... Pagooglinau, radau straipsniu anglu kalba, bet jie visi lyg nuo kokiu 2013 m. Naujas tyrimas, o vvt jau laiko patikrintas. Bet kuriuo atveju, viskas tobuleja ir galbut natera ateityje is tiesu pakeis vvt.
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 19:03)

Jus galvojat,kad tas tyrimas tera ispustas burbulas ir daromas only del pinigu, be jokio pateisinimo ir tik teorisko jo teisingumo ? g.gif  Jus rimtai taip galvojat? g.gif

Ne, as galvoju, kad jis kaip sakoma nera "dadarytas" iki galo galimai, t.y. gali kazko trukti ar pan., man keista, kad europos klinikos nedaro pas save tokio tyrimo, nes is pinigu puses, cia juk tokia galimybe gauti pelno, visos zvaigzdes ir zvaigzdutes aristokratija ir pasiturintys tikrai ji darytu be problemu.
Papildyta:
QUOTE(Ik se @ 2014 07 28, 19:06)
Bet kuriuo atveju, viskas tobuleja ir galbut natera ateityje is tiesu pakeis vvt.

Na gal mes ir prisidejom prie eksperimento biggrin.gif o siaip butu gerai, kad echo viska viska matytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 28, 19:29)
Ne, as galvoju, kad jis kaip sakoma nera "dadarytas" iki galo galimai, t.y.  gali kazko trukti ar pan., man keista, kad europos klinikos nedaro pas save tokio tyrimo, nes is pinigu puses, cia juk tokia galimybe gauti pelno, visos zvaigzdes ir zvaigzdutes aristokratija ir pasiturintys tikrai ji darytu be problemu.
Papildyta:

Na gal mes ir prisidejom prie eksperimento  biggrin.gif  o siaip butu gerai, kad echo viska viska matytu  biggrin.gif

Europos klinikos nedaro sito tyrimo tik del to, kad dar neatidirbo metodikos, tokius tyrimus ne taip lengva pradet daryt, kad ir kiek piniguų salis turetu smile.gif Amerika sukurusi patenta siems tyrimams, o Europa turi susikurti pati metodikas, nes amerika neparduoda patento schmoll.gif , o dauguma geriausiu Anlijos kliniku siulo Natera arba panasu tyrima nestukems , tik tyrimus patys nedaro, o siuncia i jav
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 28, 21:00)
Europos klinikos nedaro sito tyrimo tik del to, kad dar neatidirbo metodikos,  tokius tyrimus ne  taip lengva pradet daryt, kad ir kiek piniguų salis turetu smile.gif  Amerika sukurusi patenta siems tyrimams, o Europa turi susikurti pati metodikas, nes amerika neparduoda patento   schmoll.gif , o dauguma geriausiu Anlijos kliniku siulo Natera arba panasu tyrima nestukems , tik tyrimus patys nedaro, o siuncia i jav

na tada tokiu metodu jeigu yra israndamas vaistas, jis turi buti platinamas tik toje salyje kuri ji isrado, tai, kad cia jau nelabai rysasi ka paraset. patentas niekada neparduodamas, jis patvirtina savininko teises i uzpatentuota daikta, taciau visa kita kaip ir metodika apie kuria rasot yra parduodama, nes kitu atveju pasalis liktu be vakcinu, vaistu ir daugelio prekiu kitose srityse.
o is kur jus zinot apie geriausias Anglijos klinikas, kad ir jie siuncia i jav ? o gal ten aplamai kitoks tyrimas arba aplamai vadinama prisca tik kitu pavadinimu ?
esu skeptike siuo klausimu butent del to, kad tai nera taikoma europoje.
kas liecia medikamentus buvo net straipsniai, kad skiriasi jav ir europos standartai, kad kertele jav standartuose yra daug nuzeminta nei europine, ir tai kas leista jav cia apie medikamentus ir ju sudetines dalis, europoje buna uzdrausta net prekiauti ir net buna pasiulyta ir patarta zmonems kas siunciasi vaistus, papildus ir kita farmacija is jav, jeigu kyla abejones tikrinti ju sudetines dalis oficialioje laboratorijje, buvo neperseniausiai skandalas del jav farmacijos papildu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 28 liepos 2014 - 20:59
ritule gal turejo omenyje ne pati patenta, o francize;)
Atsakyti