Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Gule @ 2014 07 28, 08:35)
Gal kuri domėjotės, kas gali turėti įtakos žemokam PAPP?

o kiek tas zemokas? Siaip PAPP mano supratimu placentos veikla kaip ir parodo.

QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 08:15)
Mergiona, aciu uz grafikus, pandysiu pagal savo skaicius ziuret, jau matau ,kad tas nelaimingas beta Hcg virsunej bus doh.gif

bet paziurek kad prie tu paciu skaiciu ir sveiku vaiku yra mirksiukas.gif vat man pirma karta toks tipinis-tipinis DS vaizdas buvo, skaiciukai per maksimuma, ir nieko thumbup.gif Bet gera NT tikrai lb ramina, ir kauliukas nosies vietoje, irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 28 liepos 2014 - 08:45
Mergiona, o po vvt jus gimdet laiku ir vaikams itakos vvt neturejo ? Nes cia mus visas prigasdino kai kurios nares ax.gif
net savo podruzkei paskambinau jai vvt dare, tai gimde ji 40 savaite kaip ir priklauso ir berniokui viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 28, 09:56)
Mergiona, o po vvt jus gimdet laiku ir vaikams itakos vvt neturejo ? Nes cia mus visas prigasdino kai kurios nares  ax.gif 
net savo podruzkei paskambinau jai vvt dare, tai gimde ji 40 savaite kaip ir priklauso ir berniokui viskas ok smile.gif

vvt niekam jokios itakos neturi. Kai man reikejo sutikt tam pirma karta labai isigilinau ir issiaiskinau kas ir kaip ir kaip vvt rizika skaiciuoja. Siuolaikiniam pasaulyje ta rizika vertinama 1:650 (viena is 650 tirtu moteru persileis per 5 paras nuo tyrimo) mazdaug. BET reikia ziuret visai kitu kampu: mano akim nezinojimo ir nuolatiniu nervu rizika nestumui DAUG didesne.

vvt rizika skaiciuojama taip: kiek moteru persileido per 5 paras nuo tyrimo. BET nustatyt kiek is ju persileido DEL tyrimo nera imanoma, juk vvt daromas ne "bile kam", bet moterims, kuriu nestuminiai hormonai nera normalus, vyresnio amziaus moterims, tt- persileidimu skaicius tokioms moterims yra ir taip nemazas, su tyrimu ar be. Zodziu, as nesprendziau kad vvt rizika tik teorine- juk bet kokia procedura 1 is N kartu gali pasisukt ne taip- ir danties salinimas ir... na bet kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 28 liepos 2014 - 10:01
As jau po proceduros.
Del VVT kartojimo po Nateros- butent tam yra daroma, kad istatymiskai legaliai nutraukt nestuma reikalui esant.
Del mano nestumo savaiciu paskaiciavimo-visgi itakos turi. Serapinas sake,kad net 1 diena turi didele paklaida skaiciuojant PRISCA. Taigi mano atveju paklaida yra 5 dienos,o tai jau daugiau rizikos paskaiciuoja iskart. Sako, butu jums ne 1:50, o 1:80. Aisku, nuo to nelabai kas ir keicias,bet yra vilties...
Papp rodo placentos pralaiduma berods.
Konsultavo geras 40 min, labai malonus daktaras, labai daug kalbejom apie tyrimus ir tikimybes, viska nuosekliai isaiskina.
Na ka, prasidejo laiko kapsejimas....kaip kazkas is jusu cia jau rase - BUTI AR NEBUTI... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 16:48)
As jau po proceduros.
Del VVT kartojimo po Nateros- butent tam yra daroma, kad istatymiskai legaliai nutraukt nestuma reikalui esant.
Del mano nestumo savaiciu paskaiciavimo-visgi itakos turi. Serapinas sake,kad net 1 diena turi didele paklaida skaiciuojant PRISCA. Taigi mano atveju paklaida yra 5 dienos,o tai jau daugiau rizikos paskaiciuoja iskart. Sako, butu jums ne 1:50, o 1:80. Aisku, nuo to nelabai kas ir keicias,bet yra vilties...
Papp rodo placentos pralaiduma berods.
Konsultavo geras 40 min, labai malonus daktaras, labai daug kalbejom apie tyrimus ir tikimybes, viska nuosekliai isaiskina.
Na ka, prasidejo laiko kapsejimas....kaip kazkas is jusu cia jau rase - BUTI AR NEBUTI... doh.gif

O kam kartoti reikia ? Jeigu yra sarasas sudarytas, juk jis nepasikeis nuo vvt ar nateros g.gif nebent natera nera lt pripazintas oficialiai ir todel reikia vvt daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 28 liepos 2014 - 16:04
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 16:48)
As jau po proceduros.

palinkesiu sekmes, bet tikiu kad viskas gerai ir jokios ten sekmes nereikia, na lb jau i mano situacija panasi. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Latte.coffe o kada atsakymai bus ? Ir ka dar serapinas pasakojo ? ax.gif

As irgi manau, kad viskas bus gerai, belieka sulaukti patvirtinimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 28 liepos 2014 - 16:30
QUOTE(proksi @ 2014 07 28, 17:00)
O kam kartoti reikia ? Jeigu yra sarasas sudarytas, juk jis nepasikeis nuo vvt ar nateros  g.gif

koks sarasas?
Istatymas nenumato nestumo nutraukimo po Nateros,o tik po VVT, nes sis tyrimas jau daromas virs 30 metu ir yra iteisintas, priesingai ,nei naujove Natera wink.gif

Beje, kolbikes dvi tam atvejui ,jei kas atsitiktu su pirma. Dedamos iskart i saldytuva ir atkeliauja kurjeris pasiimt. Siunciamos kaip ypatingosios siuntos saldytuve ir skubiai.
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2014 07 28, 17:22)
palinkesiu sekmes, bet tikiu kad viskas gerai ir jokios ten sekmes nereikia, na lb jau i mano situacija panasi.  4u.gif  4u.gif

4u.gif

QUOTE(proksi @ 2014 07 28, 17:28)
Latte.coffe o kada atsakymai bus ?  Ir ka dar serapinas pasakojo ?  ax.gif

As irgi manau, kad viskas bus gerai, belieka sulaukti patvirtinimo  4u.gif

zadejo ,kad po 2 savaiciu bus 4u.gif

Pasakojo pvz ,kad PRISCA yra geriau ,nei nieko, bet siaip iskart geriau darytis Natera,o ne Priscas. Jis yra isitikines, kad po VVT daugiau persileidzia, nei skelbia statistika. Nes kas ta statistika sudarineja? moteris buna persileidzia ir nenueina niekam nepaskelbia,net ginei, nebent kokiai seimos gydytojai dar.

Proksi, kaip tau su savijauta? ar dareisi CRB ? jei liepia daryt CRB, tai as suprantu ziures ar nera bakterijos inestos.
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 17:43)
koks sarasas?
Istatymas nenumato nestumo nutraukimo po Nateros,o tik po VVT, nes sis tyrimas jau daromas virs 30 metu ir yra iteisintas, priesingai ,nei naujove Natera wink.gif

Beje, kolbikes dvi tam atvejui ,jei kas atsitiktu su pirma. Dedamos iskart i saldytuva ir atkeliauja kurjeris pasiimt. Siunciamos kaip ypatingosios siuntos saldytuve ir skubiai.

Na belieka palaukti siek tiek 4u.gif ir bus Jums ramybe 4u.gif
Mano daktare labai skurpulinga, ir as tokia pat, tai dar penktadieni pridaviau krauja, viskas kaip ir gerai. Geriau apsidrausti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 28 liepos 2014 - 16:54
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 28, 17:48)
Jis yra isitikines, kad po VVT daugiau persileidzia, nei skelbia statistika. Nes kas ta statistika sudarineja? moteris buna persileidzia ir nenueina niekam nepaskelbia,net ginei, nebent kokiai seimos gydytojai dar.

unsure.gif lt oficialios statistikos visai nera, o tas 1:650 yra geriausiu pasaulio kliniku rezultatai, kurios tikrai stebi savo pacientes. Kada buvo pradetas taikyt vvt rizika buvo vertinama 1:250, ir jei pagal krauja rizika didesne nei tai- siulomas vvt. Tai jei pries 30 metu tokia rizika buvo kaip ir naturalu kad yra pazanga ir dabar ta rizika mazesne. As po vvt nejauciau visiskai nieko, nors ypac antra karta placentos rodykliai buvo lb prasti ir vandienu paemimas buvo lb sudetingas.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2014 07 28, 17:59)
unsure.gif lt oficialios statistikos visai nera, o tas 1:650 yra geriausiu pasaulio kliniku rezultatai, kurios tikrai stebi savo pacientes. Kada buvo pradetas taikyt vvt rizika buvo vertinama 1:250, ir jei pagal krauja rizika didesne nei tai- siulomas vvt. Tai jei pries 30 metu tokia rizika buvo kaip ir naturalu kad yra pazanga ir dabar ta rizika mazesne. As po vvt nejauciau visiskai nieko, nors ypac antra karta placentos rodykliai buvo lb prasti ir vandienu paemimas buvo lb sudetingas.

genetikai sako ,kad statiskiskai po VVT persileidzia 1is 100 moteru. Taigi,dar sake mano atveju vertinant bendra testa, kuris rodo 1:295 rizika - si rizika yra mazesne pagimdyt nesveika vaikai ,nei persileist po VVT. Nu taip man sake dar genetikos klinikoj, o kur tiksliai skelbiama tokia statistika,kad 1 prie 100 as deja nezinau g.gif tikrai ne pati sugalvojau blush2.gif
Atsakyti
Nezinau merginos, cia tos diskusijos apie persileidimus... Pas visas skirtingos statistikos - man pvz genetike sake 1:200 persileidzia. Bet siaip as manau rizika tikrai nera didele, todel kad pilna rasite internete dariusiu vvt, o kuriom butu pasibaiges tyrimas persileidimu, kiek skaityta 2 atvejai, is ju vienas buvo kai buvo duris kelis kartus. Jeigu butu toks labai jau rizikingas tyrimas, nebutu siuloma jo daryti, tokia mano nuomone.

Aisku, natera faktas kad saugesnis tyrimas, bet ir jis kelia nemazai klausimu. O tai kad nera iteisintas lt, tai vienas is klausimu. Aisku, kas gali daryti, tikrai verta pasverti visus uz ir pries

Proksi mano savijauta kaip ir buvo iki vvt. Siandien buvau pas ginekolog. ( pavaduojanti, nes mano atsotogase), tai tik echo paziurejo ir slapimo tyrima padare ( cia iprastai kas menesi daro)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 28 liepos 2014 - 17:27