Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 19:26)
i santariskes ? o ji jau bus ? nes man 21 i santarus

Ne, i privacia klinika. As per velai susivokiau, kad reikia registruotis pas genetika, ir santaruose aisku vietu nebuvo. Ne viena mano drauge ejo i ta privacia genetikos klinika, nes pagrindines santaru genetikes ten dirba. Susimoki, bet eile labai padori smile.gif tai echo ir priscas ten ir dariau, tik vvt pasake gydytoja atvaziuoti darytis i santarus
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 21:15)
Ne, i privacia klinika. As per velai susivokiau, kad reikia registruotis pas genetika, ir santaruose aisku vietu nebuvo. Ne viena mano drauge ejo i ta privacia genetikos klinika, nes pagrindines santaru genetikes ten dirba. Susimoki, bet eile labai padori smile.gif tai echo ir priscas ten ir dariau, tik vvt pasake gydytoja atvaziuoti darytis i santarus

Aaaaa, as galvojau i santarus eisi unsure.gif bet saunuole daktare, kad vvt santaruose padare, o ne privaciai.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 20:18)
Aaaaa, as galvojau i santarus eisi  unsure.gif  bet saunuole daktare, kad vvt santaruose padare, o ne privaciai.

Galvoju, kad toje privacioje klinikoje nedaro vvt... Neturi man atrodo ten nei vietos nei irangos tam
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 21:22)
Galvoju, kad toje privacioje klinikoje nedaro vvt... Neturi man atrodo ten nei vietos nei irangos tam

Daro jie ten vvt, kaina 850, arba 1500 jeigu pilnas kariotipas.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 20:27)
Daro jie ten vvt, kaina 850, arba 1500 jeigu pilnas kariotipas.

Hmmm, tada nzn... Nes kai sutarem kad darysiu vvt, ji man pasake tada jums tada ir tada reikia atvaziuoti i santarus pas mane ir tureti siuntima, o jei nebus siuntimo, kainuos 650
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 21:39)
Hmmm, tada nzn... Nes kai sutarem kad darysiu vvt, ji man pasake tada jums tada ir tada reikia atvaziuoti i santarus pas mane ir tureti siuntima, o jei nebus siuntimo, kainuos 650

tai ir sakau saunuole daktare 4u.gif
Atsakyti
O mergaites kurios jau zinot atsakymus jums dar kazkoki atsakyma duos ar tik del tu triju ligu gavot atsakyma ?Nes kaip skaiciau senas tema tai ten lyg po triju savaiciu dar kazkokius tyrimu rezultatus gaudavo ?
Man tai kaip padare tyrima nieko nerode nei kur dure nei kaip ir jokios echo net nedare nu vienu zodziu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 24 liepos 2014 - 21:36
QUOTE(Laivite @ 2014 07 24, 22:34)
O mergaites kurios jau zinot atsakymus jums dar kazkoki atsakyma duos ar tik del tu triju ligu gavot atsakyma ?Nes kaip skaiciau senas tema tai ten lyg po triju savaiciu dar kazkokius tyrimu rezultatus gaudavo ?
Man tai kaip padare tyrima nieko nerode nei kur dure nei kaip ir jokios echo net nedare nu vienu zodziu  unsure.gif

Is pradziu atsakyma pasako telefonu o paskui jau atsiimam i rankas.
siaip vvt tyrimai yra dvieju rusiu :
1) kai imama 2-3 ml vandenu ir tyriama del 5 sindromu, atsakymas po 2-3 dienu
2) kai imama 16-18 ml vandenu ir tyriamas pilnas kariotipas, t.y. tyriamos visos visos chromosomos del bet kokios patologijos, vat ju atsakymas ir buna tik po 2-3 savaiciu
Atsakyti
Supratau unsure.gif
Bet anksciau visom nustatydavo kam dare nes skaiciau 2012 - 2013 metus tai ten visos merginos rasydavo kad gavom triju ligu atsakymus dabar laukiam po triju savaiciu kitu idomiai cia taip ai bet geriau nesigilnsiu nes ir taip baigia galva sprogti doh.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2014 07 24, 23:14)
Supratau  unsure.gif
Bet anksciau visom nustatydavo kam dare nes skaiciau 2012 - 2013 metus tai ten visos merginos rasydavo kad gavom triju ligu atsakymus dabar laukiam po triju savaiciu kitu idomiai cia taip ai bet geriau nesigilnsiu nes ir taip baigia galva sprogti  doh.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif

O ka pati nusprendei daryti su savo tyrimais ?
Atsakyti
Eisiu ryt pas savo ginekologe nes butinai liepe ateiti sake bandys raminti ir atkalbeti nuo kito tyrimo 4u.gif Sakiau dar klausiu del kraujo tyrimo bet jau teko isgirsti kitu gydytoju nuomone kad sis naujas kraujo tyrimas yra naujove ir jei parodys ka negero turesiu vis tiek eiti darytis vvt doh.gif Tai liepe per daug juo nesizaveti g.gif Aisku vaziuosiu vel pas genetikus ir ziuresiu tegu isaiskina viska ka blogai kas padare ir ziuresiu ka ten man pasakos gal kartos echo nors per ji viskas gerai nieko nera jokiu nukrypimu tik va ta rizika 1x 120 neduoda ramybes nes skaiciau kad kitoms merginoms iskart siule darytis g.gif esu dabar nusiteikus nedaryti g.gif Bet vakare buna vienas nusiteikimas ryte jau kitas doh.gif Labai sunku ka mastyti kai visa mastyma uzemes verkimas doh.gif
Skaiciau dabar temoje vienoje kad veinai mamytei dare ir gaureliu biopsija ir vandenu tyrima iki 12 sav o paskui dar kartojo vvt del kariotipo paskui ziurejau kad lyg viskas laimingai baigesi bet dabar sakiau jai parasysiu bet ji atsijungusi nuo geguzes tai neverta doh.gif
Tai va liudna ir tiek nesiseka man labai visur verysad.gif
Atsakyti
Laivite, o prisca 2 darei ar ne ? Gal tegu tave dabar dar genetike paziuri echo, laiko turi iki 22-23 savaites apsispresti, manau reikia tau is pradziu nusiraminti ir ramiai apgalvoti.
Atsakyti