Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 19:33)
O tai tu ejei pas savo gine po vvt ? Kas tau ir kada po vvt dare echo ? Nes as tai nejau pas savo gine, nes ir atostogose, tik imuniglobulina nuejau susileisti, kaip,sake genetike

pati genetike dare, as juk paskutine ejau pazymos tos po vvt gauti ir man echo padare.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 18:47)
pati genetike dare, as juk paskutine ejau pazymos tos po vvt gauti ir man echo padare.

O geras, tai blata gavai smile.gif man tik po durio echo greit paziurejo ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 19:48)
O geras, tai blata gavai smile.gif man tik po durio echo greit paziurejo ir viskas

tai tu pas ja dar eisi ar ne ? niekaip nesuprantu ? uzrase ji pas save tave ?
o tau echo irgi po vvt dare ? ka ziurejo ? operacinej ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 18:53)
tai tu pas ja dar eisi ar ne ? niekaip nesuprantu ? uzrase ji pas save tave ?
o tau echo irgi po vvt dare ? ka ziurejo ? operacinej ?

As pas genetike eisiu 20 savaite, uzsirasiau as sitam vizitui is karto po prisca 1 testo. . O po durio operacineje man tik per echo genetike parode, va duriau cia prie kojycio, mazyle cia, va sako ziurek kaip sirdute plaka.
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 19:55)
As pas genetike eisiu 20 savaite, uzsirasiau as sitam vizitui is karto po prisca 1 testo. . O po durio operacineje man tik per echo genetike parode, va duriau cia prie kojycio, mazyle cia, va  sako ziurek kaip sirdute plaka.

ot kaip visoms skirtingai man kazkaip nelabai parode kur dure tik, kad sirdele plaka smile.gif o tau parode kaip foto kur dure kaip buna vaizda sustabdo ar siaip ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 18:58)
ot kaip visoms skirtingai man kazkaip nelabai parode kur dure tik, kad sirdele plaka smile.gif o tau parode kaip foto kur dure kaip buna vaizda sustabdo ar siaip ?

Ne, per kompa kai rode kad sirdele plaka, rode su ranka ir kur dure
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 20:02)
Ne, per kompa kai rode kad sirdele plaka, rode su ranka ir kur dure

kaip cia visoms skirtingai smile.gif o kokia diena tu pas ja ? kartais ne 21 rugpjucio ?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 19:09)
kaip cia visoms skirtingai smile.gif o kokia diena tu pas ja ? kartais ne 21 rugpjucio ?

As 18 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 20:14)

i santariskes ? o ji jau bus ? nes man 21 i santarus
Atsakyti
Merginos, kokį magnį gėrėt, kokią dozę? Man ir šiaip dažnokai gimda susitraukia, tai gal reikėtų pagert... Pas savo ginekologę eisiu kitą sav., pasakysiu jai apie magnį, bet nežinau, ar ji paskirs... Praėjusį kartą jai sakiau, kad norėčiau pakartot kraujo tyrimą (dėl Hb), nes prieš pastojant Hb buvo 116, o dabar nėštumas dar... Sakau - pavargau būti pavargusi... Sako - tai pagerk geležies. Sakau, kad jau geriu. Sako - tai dar pagerk, vėliau padarysim... Tai va ir nežinau, kaip ji reaguos į tą magnį, kai užsiminsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 07 24, 20:31)
Merginos, kokį magnį gėrėt, kokią dozę? Man ir šiaip dažnokai gimda susitraukia, tai gal reikėtų pagert... Pas savo ginekologę eisiu kitą sav., pasakysiu jai apie magnį, bet nežinau, ar ji paskirs... Praėjusį kartą jai sakiau, kad norėčiau pakartot kraujo tyrimą (dėl Hb), nes prieš pastojant Hb buvo 116, o dabar nėštumas dar... Sakau - pavargau būti pavargusi... Sako - tai pagerk geležies. Sakau, kad jau geriu. Sako - tai dar pagerk, vėliau padarysim... Tai va ir nežinau, kaip ji reaguos į tą magnį, kai užsiminsiu  g.gif

priklausomai nuo fizinio aktyvumo, isprakaitavimo - as geriu pvz, dviguba triguba doze magnio (magnetrans - 375 mg magnio vienoje dozeje), nes man labai kojas trauke meslungis. As iki siol gan intensyviai sportuoju, daug judu, isprakaituoju.
jums gal pakaks normalios vienos dozes. Geriausia gerti magni, kur preparate yra magnio citratas - jis geriausiai pasisavinamas (magnetrans, magnio diasporalis, kazkoks dar yra be priedu ir dazikliu is izraelio - tik brangokas)
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 07 24, 20:31)
Merginos, kokį magnį gėrėt, kokią dozę? Man ir šiaip dažnokai gimda susitraukia, tai gal reikėtų pagert... Pas savo ginekologę eisiu kitą sav., pasakysiu jai apie magnį, bet nežinau, ar ji paskirs... Praėjusį kartą jai sakiau, kad norėčiau pakartot kraujo tyrimą (dėl Hb), nes prieš pastojant Hb buvo 116, o dabar nėštumas dar... Sakau - pavargau būti pavargusi... Sako - tai pagerk geležies. Sakau, kad jau geriu. Sako - tai dar pagerk, vėliau padarysim... Tai va ir nežinau, kaip ji reaguos į tą magnį, kai užsiminsiu  g.gif

as geriu diasporali, po 1 ar 2 kartus per diena, kai dabar karsta daug isprakaituojam ir dar po vvt du kartus geriu per diena, ryte ir vakare
Atsakyti