Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(laina12 @ 2014 07 24, 14:19)
as dariausi kmuk - vvt dare , jei gerai pamenu, maciuleviciene. o vertino tai genetikai.
viskas buvo ok. smile.gif

tai tau pasiseke kad kmuke dare, nes kmuke rezultatai vvt del komplikaciju geriausi: tik 0.3 -0.5 proc
Papildyta:
QUOTE(laina12 @ 2014 07 24, 14:19)
as dariausi kmuk - vvt dare , jei gerai pamenu, maciuleviciene. o vertino tai genetikai.
viskas buvo ok. smile.gif

ir didelis privalumas kad vertino genetikai, nes neuztenka kad gine ivertintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 24, 13:48)
tai tau pasiseke kad kmuke dare, nes kmuke rezultatai vvt del komplikaciju geriausi:  tik 0.3 -0.5 proc
Papildyta:
ir didelis privalumas kad vertino genetikai, nes neuztenka kad gine ivertintu  smile.gif

O kur tokia statistika paskelbta?
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 14:53)

pas daktara Gintauta , kuris ir daro kmuke vvt tyrimus klausiau, tai taip sake
Papildyta:

aisku cia gali buti labai apytiksliai
Papildyta:

o kaip tau ikse praejo vvt pirmadieni? neslapinai durio vietels pirmadieni? kita diena nemaude?
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 24, 14:00)
pas daktara Gintauta , kuris ir daro kmuke vvt  tyrimus klausiau, tai taip sake
Papildyta:
aisku cia gali buti labai apytiksliai
Papildyta:
o kaip tau ikse praejo vvt  pirmadieni? neslapinai durio vietels pirmadieni?  kita diena nemaude?

As slapinau tik treciadieni. Kita diena nemaude, pamaude tik pirmadieni, bet ir tai ne durio vieta, o sonuose - taip kaip maude daznai pirmo trimestro metu. O gydytoja man siaip sake tik pirmadieni tokiam lengvesnem rezime gyventi, o nuo antardienio - kiap visada
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 15:05)
As slapinau tik treciadieni. Kita diena nemaude, pamaude tik pirmadieni, bet ir tai ne durio vieta, o sonuose - taip kaip maude daznai pirmo trimestro metu. O gydytoja man siaip sake tik pirmadieni tokiam lengvesnem rezime gyventi, o nuo antardienio - kiap visada

aiskius, manau teiskingai kad kelias diena pabuvai ramesniam rezime ir neslapinai tos vietos, atsarga gedos nedaro smile.gif

o ar daktare nieko neminejo po vvt meiles reikalus kad galima turet? ka planuoji?
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 24, 14:11)
aiskius, manau teiskingai kad kelias diena pabuvai ramesniam rezime ir neslapinai tos vietos, atsarga gedos nedaro smile.gif
o ar daktare nieko neminejo po vvt meiles reikalus kad galima turet? ka planuoji?

Sake, kad meiles reikalu netureti tik pirmadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 15:13)
Sake, kad meiles reikalu netureti tik pirmadieni  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip jus idomiai del tos durio vietos, nrs mane po sios proceduros dar echoskopu apziurejo visa, nueme ta pleistriuka, as paskui paklausiau del infekcijos, tai daktare sake, kad ji perduodama tik durio metu, paskui per pilvo siena jau niekas negali patekti, nebent i virsutini sluoksni ir bus paraudimas odos, gilyn kazkaip negali nueiti, ir ji savo pacientem net grizus namo rekomenduoja jau issimaudyti po dusu, aisku ne vonioj guleti. Del meiles reikalu neklausiau biggrin.gif o lengvesni rezima rekomendavo siek tiek ilgiau - savaite ir magni pagerti du kartus per diena savaite. As va tokia gavau rekomendacija.
Atsakyti
Ik se, ritule ir kitos - dėkui už palaikymą 4u.gif Man būtent todėl ir skyrė ne anksčiau kaip 17 savaitę, kad, kaip sakė, KMUK nedaro anksčiau, nes ankstesnis VVT yra pavojingesnis. Labai tikiuosi - kaip ir kiekviena, kuri darėsi ar darysis - kad viskas, tiek pats tyrimas, tiek jo atsakymai, bus geri ir neturės įtakos nėštumui ir vaikiukui. Iki paties tyrimo dar oooooooooooooooooo kiek laiko doh.gif Jis tik 08.12.
Beje, klausimukas toms, kurios po tyrimo gėrėt magnį - kas jums jį skyrė - jūsų ginekologė ar genetikas, pas kurį lankotės, ar tas ginekologas, kuris atliko VVT? Žiūriu, vienoms skyrė, kitoms - ne... Galvoju, gal pačiai reikia tuo susirūpinti ir pasirūpinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguončikas @ 2014 07 24, 17:41)
Ik se, ritule ir kitos - dėkui už palaikymą  4u.gif  Man būtent todėl ir skyrė ne anksčiau kaip 17 savaitę, kad, kaip sakė, KMUK nedaro anksčiau, nes ankstesnis VVT yra pavojingesnis. Labai tikiuosi - kaip ir kiekviena, kuri darėsi ar darysis - kad viskas, tiek pats tyrimas, tiek jo atsakymai, bus geri ir neturės įtakos nėštumui ir vaikiukui. Iki paties tyrimo dar oooooooooooooooooo kiek laiko  doh.gif  Jis tik 08.12.
Beje, klausimukas toms, kurios po tyrimo gėrėt magnį - kas jums jį skyrė - jūsų ginekologė ar genetikas, pas kurį lankotės, ar tas ginekologas, kuris atliko VVT? Žiūriu, vienoms skyrė, kitoms - ne... Galvoju, gal pačiai reikia tuo susirūpinti ir pasirūpinti? g.gif

As norejau darytis 16 savaiteje nestumo, bet man irgi liepe genetike ateiti ne anskciau 17, t.y. kai bus pilnos 16 savaiciu. Bet su mumis daresi ir tikrai 2 merginos 12 savaiteje - bet jos su labai rimtom rizikom, tai matyt genetike nusprende kad jioms nereikia laukti.

As gydytojos klausiau, kail man elgtis, ka daryti po tyrimo - nieko apie magni nesake, nors man atrodo musu su proksi genetike ta pati... Tai gal kazkaip gydytoja individualiai sprendzia....
Atsakyti
Del magnio as klausiau ir genetikes ir gines, tai abi pasake vienodai keleta dienu pries, ir savaite po vvt. dar del infekcijos paskambinau dabar savo ginei tai ir ji pasake, kad per ta skylute negali patekti infekcijos, infekcija patenka tik jau durio metu, t.y. kai adata yra pilvuke, paskui jau negali patekti, nes prigasdinot cia mane, nes man kaip sakiau paskui dar echo pilna dare daktare ir buvo jau pleistra nuemusi. per ta echo ir pamate kad gimda susitraukusi, tai skao grizti ir isgeri magnio is karto. va tai kas man buvo pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 18:07)
Del magnio as klausiau ir genetikes ir gines, tai abi pasake vienodai keleta dienu pries, ir savaite po vvt. dar del infekcijos paskambinau dabar savo ginei tai ir ji pasake, kad per ta skylute negali patekti infekcijos, infekcija patenka tik jau durio metu, t.y. kai adata yra pilvuke, paskui jau negali patekti, nes prigasdinot cia mane, nes man kaip sakiau paskui dar echo pilna dare daktare ir buvo jau pleistra nuemusi.  per ta echo ir pamate kad gimda susitraukusi, tai skao grizti ir isgeri magnio is karto.  va tai kas man buvo pasakyta.

O tai tu ejei pas savo gine po vvt ? Kas tau ir kada po vvt dare echo ? Nes as tai nejau pas savo gine, nes ir atostogose, tik imuniglobulina nuejau susileisti, kaip,sake genetike
Atsakyti