QUOTE(Aguončikas @ 2014 07 24, 17:41)
Ik se, ritule ir kitos - dėkui už palaikymą
Man būtent todėl ir skyrė ne anksčiau kaip 17 savaitę, kad, kaip sakė, KMUK nedaro anksčiau, nes ankstesnis VVT yra pavojingesnis. Labai tikiuosi - kaip ir kiekviena, kuri darėsi ar darysis - kad viskas, tiek pats tyrimas, tiek jo atsakymai, bus geri ir neturės įtakos nėštumui ir vaikiukui. Iki paties tyrimo dar oooooooooooooooooo kiek laiko
Jis tik 08.12.
Beje, klausimukas toms, kurios po tyrimo gėrėt magnį - kas jums jį skyrė - jūsų ginekologė ar genetikas, pas kurį lankotės, ar tas ginekologas, kuris atliko VVT? Žiūriu, vienoms skyrė, kitoms - ne... Galvoju, gal pačiai reikia tuo susirūpinti ir pasirūpinti?
As norejau darytis 16 savaiteje nestumo, bet man irgi liepe genetike ateiti ne anskciau 17, t.y. kai bus pilnos 16 savaiciu. Bet su mumis daresi ir tikrai 2 merginos 12 savaiteje - bet jos su labai rimtom rizikom, tai matyt genetike nusprende kad jioms nereikia laukti.
As gydytojos klausiau, kail man elgtis, ka daryti po tyrimo - nieko apie magni nesake, nors man atrodo musu su proksi genetike ta pati... Tai gal kazkaip gydytoja individualiai sprendzia....