Įkraunama...
Įkraunama...

Jausmai dingo per diena?

QUOTE(Terezza @ 2014 06 27, 15:36)
Todel, kad jis yra egocentriskas siknius, nuolat reikalaujantis demesio. Begt nuo tokio reikia neatsisukant.

Sutinku.
Atsakyti
Man atrodo, kad vaikinas turi psichologinių problemų (noras nusižudyti). Ir tai nėra kažkas romantiško, kaip iš meilės. Jis tiesiog turi problemų.

O dėl meilės - tikrai meilė nedingsta puff vieną rytą. Meilė išvis yra daugiau apsisprendimas nei romantiškas jausmas. Apsisprendimas mylėti žmogų su visomis jo silpnybėmis ir trūkumais, su nešukuotais plaukais, viršsvoriu, akne ir t.t. Taigi jeigu žmogų tikrai myli, nebus taip, kad atsikėlęs vieną rytą pasakysi savo partneriui: ai, žinai ką, aš tavęs nebemyliu.

Jūsų atveju sakyčiau, kad vaikinas jūsų niekada ir nemylėjo. Arba galvojo, kad mylėjo, bet tai nebuvo meilė. Sakyčiau išsiverkti, susitaikyti su situacija ir gyventi savo gyvenimą toliau.
Sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Buvau panasioje situacijoj, kai buvau tavo metu. Irgi buvo pastovus tampymasis - tai atsiranda, tai dingsta. Man paskutinis lasas buvo, kai pasake "zinau ka man jauti, bet as tau to paties nejauciu". Tada nusprendziau viskas, uzteks, gaila savo jaunystes dienu. As tau siulyciau gerai pagalvoti kas tikrai priverstu nuo jo "atsikabinti" ir verta pagalvoti apie pagarba sau...zinoma... tokios istorijos pacioj jaunystej gali padaryti nepataisoma zala santykiuose su vyrais aplamai. As suprantu, kad tu ko gero "kurcia" musu pastebejimams kad jis tikrai nera geras zmogus ir dar psichiskai nestabilus... siuo atveju geriau priversti save galvoti galva, o ne "drugeliais" ir dideles valios pastangomis pasakyti sau "uzteks".
Papildyta:
tik dabar pastebejau, kadcia labai sena tema. Turbut visa si istorija jau senai baigesi smile.gif
Atsakyti