Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 14

QUOTE(Kikker @ 2014 07 01, 10:41)
Bijau kad visgi susilaikykite nuo šiol nuo tokio pirkinio ...visgi jai geležies koncentracija vandenyje yra didesnė  tokiame vandenyje jau susiformuoja rūdys, skalbimo metu gali keistis audinių spalva ir pan

juk ne rubus plaus.. tiesiog esu įpratus prie indaplovės... mano senutė NEFF jau savo atitarnavo... reikai naujos 4u.gif gal tada reik pirkti pigesnę Whirpool g.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 07 01, 09:45)
juk ne rubus plaus.. tiesiog esu įpratus prie indaplovės... mano senutė NEFF jau savo atitarnavo... reikai naujos  4u.gif  gal tada reik pirkti pigesnę Whirpool  g.gif

Aš kalbu visomoje....bandykite kad žino kaip naujos reaguoja į rudis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 07 01, 10:47)
Aš kalbu visomoje....bandykite kad žino kaip naujos reaguoja į rudis... g.gif

žiūriu aabiejų modelių aprašymus... prie Bosch rašo, kad turi : Savaime išsivalančių filtrų sistema turi 3 sluoksnių gofruotą filtrą... gal geriau tada pirkti šią, negu Whirpool? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 07 01, 10:35)
žiūriu aabiejų modelių aprašymus... prie Bosch rašo, kad turi : Savaime išsivalančių filtrų sistema turi 3 sluoksnių gofruotą filtrą... gal geriau tada pirkti šią, negu Whirpool?  doh.gif
o čia ADG 7433 FD aprašymas
Šeštojo pojūčio technologija, "Steam" – plovimas kartu su garais, LED ekranas, plovimo pradžios atidėjimas iki 24 val, elektroniniai druskos ir blizgiklio lygio trūkumo indikatoriai, „Auto Clean" savaime išsivalantis filtras, antibakterinė programa, plovimo tabletėmis galimybė, vandens nuotėkio kontrolės sistema „Waterstop", triukšmo lygis 48 dB, plovimo ciklo pabaigos garsinis signalas
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 07 01, 11:55)
o čia ADG 7433 FD aprašymas
Šeštojo pojūčio technologija,  "Steam" – plovimas kartu su garais, LED ekranas, plovimo pradžios atidėjimas iki 24 val, elektroniniai  druskos ir blizgiklio lygio trūkumo indikatoriai, „Auto Clean" savaime išsivalantis filtras, antibakterinė programa, plovimo tabletėmis galimybė, vandens nuotėkio kontrolės sistema „Waterstop", triukšmo lygis 48 dB, plovimo ciklo pabaigos garsinis signalas

ačiū už patarimus biggrin.gif 4u.gif tik nei kiek nelengviau... matyt teks pirkti pigesnę... jei dėl mūsų vandens tarnaus trumpiau... nebus taip gaila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 01 liepos 2014 - 11:21
QUOTE(rackiene @ 2014 07 01, 11:20)
ačiū už patarimus  biggrin.gif  4u.gif  tik nei kiek nelengviau... matyt teks pirkti pigesnę... jei dėl mūsų vandens tarnaus trumpiau... nebus taip gaila smile.gif

manau kad tai geriausias sprendimas 4u.gif nes kas žino gal ims ir tarnaus ilgai:)
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2014 07 01, 13:20)
ačiū už patarimus  biggrin.gif  4u.gif  tik nei kiek nelengviau... matyt teks pirkti pigesnę... jei dėl mūsų vandens tarnaus trumpiau... nebus taip gaila smile.gif

Geriau žiūrėkite ką nors be garų. Žinote, išgarinus vandenį - rūdys lieka.
Atsakyti
Sveiki,
Irgi ieskau indaploves pakeitimui. Nuejau i topo centra, tai labai isgyte AEG F65712VI0P, Aviteloje apskritai labai gyre Whirlpool ir peike AEG elektronika, o senukuose gyre Bosch smile.gif
Noreciau pagal panasia kaina, kad patartumete AEG F65712VI0P ar Bosch SMV68M90EU?
Aciu smile.gif
Atsakyti
BOSCH
Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2014 07 01, 13:27)
Sveiki,
Irgi ieskau indaploves pakeitimui. Nuejau i topo centra, tai labai isgyte AEG F65712VI0P, Aviteloje apskritai labai gyre Whirlpool ir peike AEG elektronika, o senukuose gyre Bosch smile.gif 
Noreciau pagal panasia kaina, kad patartumete  AEG F65712VI0P ar Bosch SMV68M90EU? 
Aciu smile.gif

Visgi geriau BOSCH SMV68M90EU nes ji turės papildomas
Funkcijas: IntensiveZone, VarioSpeed+,Shine & Dry
Zeolite® - džiovinimas
TimeLight - laiko ir programos projekcija ant grindų
Pagaminta Vokietijoje
http://www.youtube.c...h?v=NfwxdmFDtls
Atsakyti
Aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki, ekspertai,

Permeciau akimis tema, ir nusiziurejau kelis variantus.
kuri patartumete rinktis? ir kodel?

Whirlpool ADG 7510 FD
Bosch SMV48M10EU
SIEMENS SN66L081EU

labai lauksiu jusu komentaru
Atsakyti