Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labutis, 22peliukas22,
bandžiau į tavo a.ž. pasiųsti žinutę, bet nepavyksta - perpildyta. Tai išsiunčiau laiškelį į el. pašto dėžutę. Pasitikrink. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 28 liepos 2014 - 00:56
QUOTE(eknos @ 2014 07 27, 16:27)
Sveikos, matau, vis plepat, neatostogaujat. Gal galit prabalsuoti už renginį? Būčiau dėkinga.
http://www.mtc.lt/lt...2...inių-medis

ATLIKTA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2014 07 27, 16:27)
Sveikos, matau, vis plepat, neatostogaujat. Gal galit prabalsuoti už renginį? Būčiau dėkinga.
http://www.mtc.lt/lt...2...inių-medis

Prabalsavau. smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien aplankiau savo naują klasę bigsmile.gif didesnė, erdvesnė, bet jau tokia tuščia, šalta... pradedu galvoti, kaip "užpildyti" klasę, kaip pasipuošti langus, stendą... gal žinote, kokių internetinių nuorodų su klasės puošimais, ar savo nuotraukų kokių turit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 07 28, 11:01)

Labai ačiū visoms, kurios balsavot 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 07 28, 18:28)
O aš šiandien aplankiau savo naują klasę  bigsmile.gif didesnė, erdvesnė, bet jau tokia tuščia, šalta... pradedu galvoti, kaip "užpildyti" klasę, kaip pasipuošti langus, stendą... gal žinote, kokių internetinių nuorodų su klasės puošimais, ar savo nuotraukų kokių turit?  4u.gif

Pasidaryk "Matematikos kampelį", "Pasaulio pažinimo kampelį", "Spaudos klubą", tokiouse kampeliuose mielai užsiima vaikai, jie išmoksta pasirinkti norimą veiklą, dirba grupėmis...

Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 07 28, 12:31)
Prabalsavau. smile.gif

Ačiukas!!!!!
Atsakyti
prabalasuota uz puiku projekta thumbup.gif

O kaip darot tuos kampelius?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 07 28, 21:00)
prabalasuota uz puiku projekta thumbup.gif

O kaip darot tuos kampelius?

Aha ir man įdomu, kaip tie kampeliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena.Prašyčiau priimti mane į jūsų forumą. Būsiu ''antrokė". Esu nusiteikusi pasidalinti savo turima medžiaga.Dėkui .Lauksiu visos eigos,kaip patekti į jūsų namučius ir užsitarnauti priėjimą prie jūsų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo parteno: 30 liepos 2014 - 08:25
QUOTE(parteno @ 2014 07 30, 09:23)
Laba diena.Prašyčiau priimti mane į jūsų forumą. Būsiu ''antrokė". Esu nusiteikusi pasidalinti savo turima medžiaga.Dėkui .Lauksiu visos eigos,kaip patekti į jūsų namučius ir užsitarnauti priėjimą  prie jūsų  rolleyes.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Viskas aprašyta pirmame puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 07 30, 10:23)
Laba diena.Prašyčiau priimti mane į jūsų forumą. Būsiu ''antrokė". Esu nusiteikusi pasidalinti savo turima medžiaga.Dėkui .Lauksiu visos eigos,kaip patekti į jūsų namučius ir užsitarnauti priėjimą  prie jūsų  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif
Žiūriu, antrokių užderėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 07 30, 08:23)

Sveika prisijungus 4u.gif aš čia irgi dar naujokė, bet jau pradedu jaustis lyg namuose thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
bandau atgaminti kiek privalomų integruojamųjų programų yra pradinėse klasėse: žmogaus sauga, sveikatos ugdymo programa, rengimo šeimai ir lytiškumo ugdymo programa, alkoholio, tabako ir kt.... prevencinė programa, etninės kultūros programa, ugdymo karjerai programa, IKT integravimo programa... Ar čia jau visos? Man nuo tų programų jau galva apsisuko doh.gif
Atsakyti