Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(GORGONE @ 2014 08 29, 20:16)
Aš su namų darbais antroje klasėje labai atsargiai, nes mokiniai kaip ir jų dar neturi ax.gif tai jeigu tėveliai tam pritaria, tai Ok, o jei ne tai tada jau nepadarė ir nepadarė blush2.gif

Kokiu dokumentu vadovaujatės, kad antroje klasėje negalima užduoti namų darbų?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 28, 23:33)
Dovanosite tušinuką? Nuo kelintos klasės leidžiate rašyti su tušinukais? Įdomu pasidarė: ar nuo pirmos klasės mokiniai laisvai renkasi su kuo rašys - parkeris ar tušinukas.

Želiniais tušinukais leidžiu naudotis saviems užrašams.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 08 29, 17:25)
Sveikutės,
Rugsėjo pirmajai pasiruošta, dabar lieka koreguoti visus planus ir pradėti rimtą darbą. Aktualus klausimas, pasidalinkite savo patirtimi.  Ar antrokams dar rašote į užrašų knygeles ką reikia atsinešti pvz. dailės pamokai ar šiaip kokią priemonę, ar jau pratinate, kad viską atsimintų. Ir dar, kaip darote, jei namuose užduodate iš vadovėlio pvz. nurašyti pastraipą, ar jie žymisi vadovėlyje ar bando atsiminti. Pirmoje klasėje tai rašiau, bet žinau, kad viena mamytė reikalaus, kad rašyčiau ir antroje klasėje, tai nežinau kaip pasielgti, bet aš linkusi į tai, kad vaikas turi atsiminti.

Skatinu patiems užsirašyti arba atsiminti. Jei matau, kad neatsiminė du kartus, tai būtinai turi užsirašyt.
Atsakyti

Šiandien ir aš pabaigiau visus paruošiamuosius darbus rugsėjo 1. Nufotografavau ir nusiunčiau į paštą.
O metai bus sunkūs, turėsiu 27 ketvirtokus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 29, 17:25)
Sveikutės,
Rugsėjo pirmajai pasiruošta, dabar lieka koreguoti visus planus ir pradėti rimtą darbą. Aktualus klausimas, pasidalinkite savo patirtimi.  Ar antrokams dar rašote į užrašų knygeles ką reikia atsinešti pvz. dailės pamokai ar šiaip kokią priemonę, ar jau pratinate, kad viską atsimintų. Ir dar, kaip darote, jei namuose užduodate iš vadovėlio pvz. nurašyti pastraipą, ar jie žymisi vadovėlyje ar bando atsiminti. Pirmoje klasėje tai rašiau, bet žinau, kad viena mamytė reikalaus, kad rašyčiau ir antroje klasėje, tai nežinau kaip pasielgti, bet aš linkusi į tai, kad vaikas turi atsiminti.

Siūlyčiau, kad įsimintų pats arba tegul užsirašo ar pasižymi ką turi atlikti.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2014 08 29, 20:58)

Tai kad ir pirmoje klasėje gali pabaigti ko nespėjo klasėje (kažkur buvo parašyta), o ką jau kalbėt apie antrą klasę. Aš tai užduodu, nes be namų darbų būtų liūdna.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2014 08 29, 22:41)
Šiandien ir aš pabaigiau visus paruošiamuosius darbus rugsėjo 1. Nufotografavau ir nusiunčiau į paštą.

blink.gif ogo kas per klases dydis,kai pagalvoju apie rasiniu taisyma tokiomis kruvomis doh.gif mano 24 ketvirtokai
Atsakyti
Sveikos.pradinukės,
Visoms rūpesčių matau netrūksta. Veiklos turite smile.gif
Savo pedagoginėje karjeroje Dirbsiu pirmą kartą savo klasėje. Visada tik vaduodavau, o dabar jau galėsiu reikštis su 15 pirmokėlių.
Rugsėjo pirmąją planuoju skaityti sukurtą eiliuotą pasaką, kurios veikėjai bus tėveliai. Šiek tiek bijau, nes nepažįstu tėvų. Bet judinsii tuos kuriuos žinau, o tada manau bus drąsesni ir tie, kurių nepažįstu.
Paskuo rašysime laišką su tėveliais ko linkiu savo vaikui po 12 metų tuo tarpu su vaikais darysime delniukų antspaudukus. Koks buvau rugsėjo pirmą dieną. Rašysime raides kurias pažįstame ir visą šią info dėsime į storus segtuvus, taip suvedant viską į tai, kad jie šiandien atverčia naują žinių knygą, kol kas ji tuščia, bet per 4 metus daug ko išmoksime ir jas užpildysime. Daugiau nenoriu plėstis, bijau paskaitančių Sm mamų. Paskui joms nebus įdomu.
Na o dėl priwmonių užmiršimo aš nusprendžiau daryti rinkliavas ir supirkti viską, kad būtų klasėje. Manau taip bus ir pigiau ir taupiau ir mažiau tu barbiškų nepiešiančių akvarelių bus. O ir užmirštukų nebus. Žodžiu, bandau. Po kiek laiko galėsim diskutuoti ar pavyko.
Ir ačiū, kad Jūs tokios esate!!!
Papildyta:
Tiesa, gal kuri dirbate su Vaivorykštės pratybomis? Turim visas 10, komplejčiukas pirmokui.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 29, 20:58)

Tiksliai dabar nepasakysiu, bet pas mus kiekviename posedyje administracija primena, kad jokiu uzduociu namuose 1-2 klaseje. Mokiniai turi suspeti ir ismokti mokykloje mirksiukas.gif Reikes po rugsejo pirmosios pasiteirauti kokiu tiksliai dokumentu vadovaujasi g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal turite minčių, kokią užduotį būtų galima duoti tėvams padaryti ar parašyti, kad paskui klasėje ji matytųsi?
Pernai daviau po klevo lapą ir prašiau parašyti po žodį-palinkėjimą. Suklijavau ant vieno lapo ir įrėminau. Kabėjo visus metus. O ką dabar? Norisi ir tėvus įtraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 08 28, 23:23)
Sveikos, darbas darba veja smile.gif ,o dar mazis susirgo doh.gif gal kuri turi ir galetu pasidalinti kaip butu galima idomiai ir linksmai prisistatyti mokiniams ax.gif ,busiu nauja mokytoja jiems,o mokiniai ketvirtokai smile.gif

jei nori paprastesnio varianto, užrašyk savo vardą ant lentos, o tada prie kiekvienos raidės po žodį, kuris tave apibudintų. Pvz. Rita - rimta, imli, tvirta, atsakinga.
QUOTE(burzgalai @ 2014 08 29, 05:52)
As pacioje pradzioje is vis tik piestuka naudoju, parkeris turi buti tik rasalinis, ir nenaudoju flomasteriu  rolleyes.gif

O kaip reaguojat i netaisyklinga rasymo primones laikyma. Taisot pirstu padeti?

Aš visąč laiką taisau, sunku, bet manau būtina.

QUOTE(ninkute @ 2014 08 29, 16:25)
Sveikutės,

Leidžiu pieštuku pasižymėti knygoje, jau ir pirmoje klasėje nuo sausio mokau pačius prisiminti.
Atsakyti
QUOTE(gitė @ 2014 08 29, 21:41)

Aš turėsiu 27 trečiokus unsure.gif . Mano likimo draugė friends.gif
Atsakyti
Sveikos,

Į paštą ir aš nusiunčiau savo klasės papuošimus. Lieka dar patį scenarijų sukurti. Planuoju pasakoti drugelio istorija, todėl ir lentą ir dovanėles paruošiau ta tema.

Linkiu gražios Rugsėjo 1-osios 4u.gif Sveikatos, kantrybės, energijos,kūrybiškumo ir išminties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 08 30, 09:21)
Tiksliai dabar nepasakysiu, bet pas mus kiekviename posedyje administracija primena, kad jokiu uzduociu namuose 1-2 klaseje. Mokiniai turi suspeti ir ismokti mokykloje mirksiukas.gif  Reikes po rugsejo pirmosios pasiteirauti kokiu tiksliai dokumentu vadovaujasi g.gif

Labai įdomu būtų sužinoti, koks tai dokumentas? Apie antrą klasę tai net minčių nėra, kad be namų darbų, bet aš sėkmingai uždavinėjau namų darbus ir pirmoje klasėje, nes niekur neradome su pavaduotoja, kad būtų parašyta, kad draudžia užduoti namų d. Nebent mokyklos vadovaujasi senomis higienos normomis. Tikrai padiskutuokime šia tema. Kaip kitose mokyklose darote?
Atsakyti