Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(sandrucaa @ 2014 08 26, 22:42)
oho kiek per diena priciauskejot  bigsmile.gif
turiu toki klausima mielosios koleges, gal zinot kaip galima butu vardu zenkliukus padaryt? susitinkam siais metais visi pirma karta, sakau butu smagiau jei turetume vardus visi prisegtus, kad lengviau bendraut butu....... tik vat galva tuscia, nezinau kaip ir is ko juos padaryt  doh.gif

yra pirkti įsisegamos baltos kortelės, tereiktų tik vardą įrašyti.kortelės kaina iki lito
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2014 08 26, 20:27)
yra pirkti įsisegamos  baltos kortelės, tereiktų tik vardą įrašyti.kortelės kaina iki lito

aciu, Alaizy, bet beda tame, kad as ne LT..... ax.gif O cia pas mum, Airijoj, nieko panasaus nesu macius.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 26, 22:04)
Sveikutės 4u.gif
Įmečiau į paštą šių metų klasės papuošimą ir dovanėles. Viską pati dariau smile.gif
O šiaip mūsų mokyklos mokytojos labai draugiškos- dalinamės klasės papuošimais. jei puošėmės vienais metais, duodam kolegėm thumbup.gif

labai labai wub.gif neturiu minčių puošimui, o laiko tuo labiau. neįsivaizduoju kaip reikės suktis doh.gif

siunčiu paštan savo ką tik iškeptą Aurutės voveriuko versiją smile.gif
Atsakyti
Zuzanele, tavo klasė labai gražiai papuošta thumbup.gif
Atsakyti
Zuzanėle, pelėdžiukai labai thumbup.gif Apskritai, klasė gražiai atrodo. Aš einu į pabaigą su darbais, bent jau vizija aiški 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal pravers. Man patiko.

http://www.enchanted...try/shapepoems/

Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 08 27, 16:28)

Super biggrin.gif
Atsakyti
Kiek puikių idėjų prisiskaičiau, vis dėlto pradinukės yra talentingiausios mokytojos smile.gif
Atsakyti
Sveikos koleges, su nauju darbu pradzia, linkiu lengvu, kurybingu mokslo metu. Lai mokiniai mus sokiruoja vien tik gerais darbais. biggrin.gif

As jau kaip ir pasipuosus, pasiruosus (reiks ryt pafotkint, kad su jumi pasidalinciau). Turesiu pirmokus, tai taip kazkaip baugu siek tiek , nes 7metus ju nesu turejus. Nusimato nusilakstymo nuo koju sezonas biggrin.gif

Ir dar man naujove pasiule, o as sutikau matematikos bureli turet. Net neisivaizduoju kaip ta plana pagimdyt. Buvau jau birzeli uzklausa cia padarius. Pasikartosiu su prasymu,, gal kas turite plana matematikos bureliui ax.gif
Atsakyti
Zuzanėle, pelėdžiukai labai dailūs, papuošta klasė atrodo super.
Atsakyti
Laba visoms.
Dūzgiat jūs čia ne kaip pradinukės, o kaip tikros bitutės. Labai prašausi į jūsų būrį. Po pertraukos, turėsiu pirmokus, nauja klasė, didžiausi rūpesčiai ir išlaidos. Na bet, pradinukės viską spėja, padaro ir įveikia.
Norėjau paklausti (o kažkas jau ir rašė), kad naudoja žino kaip naudotis, ar gali pakonsultuoti naudojant jimdo.com ar tai labai sudėtinga? kodėl rinkotės būtent jimdo.com
O jei kam kokių minčių ar kažko reiks ir galėsiu pagelbėt, mielai....
Tai ar priimsit į būrį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2014 08 27, 17:28)

thumbup.gif Labai tiks thumbup.gif

QUOTE(Jaša @ 2014 08 27, 19:03)
Sveikos koleges, su nauju darbu pradzia, linkiu lengvu, kurybingu mokslo metu. Lai mokiniai mus sokiruoja vien tik gerais darbais. biggrin.gif

As jau kaip ir pasipuosus, pasiruosus (reiks ryt pafotkint, kad su jumi pasidalinciau). Turesiu pirmokus, tai taip kazkaip baugu siek tiek , nes 7metus ju nesu turejus. Nusimato nusilakstymo nuo koju sezonas  biggrin.gif

Ir dar man naujove        pasiule, o as sutikau matematikos bureli turet. Net neisivaizduoju kaip ta plana pagimdyt. Buvau jau birzeli uzklausa cia padarius. Pasikartosiu su prasymu,, gal kas turite plana matematikos bureliui    ax.gif

Jeeezau blink.gif ar tik ne aš būsiu pasižadėjus pažiūrėt to plano g.gif visai pamiršau doh.gif rytoj įlysiu į darbinį kompą ir patikrinsiu.

QUOTE(burzgalai @ 2014 08 27, 20:32)
Laba visoms.
Dūzgiat jūs čia ne kaip pradinukės, o kaip tikros bitutės. Labai prašausi į jūsų būrį. Po pertraukos, turėsiu pirmokus, nauja klasė, didžiausi rūpesčiai ir išlaidos. Na bet, pradinukės viską spėja, padaro ir įveikia.
Norėjau paklausti (o kažkas jau ir rašė), kad naudoja žino kaip naudotis, ar gali pakonsultuoti naudojant jimdo.com  ar tai labai sudėtinga? kodėl rinkotės būtent jimdo.com
O jei kam kokių minčių ar kažko reiks ir galėsiu pagelbėt, mielai....
Tai ar priimsit į būrį? blush2.gif

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti