Mergaites priminkit kas galite, kur pas mus paste taisykles liet ir mat, kazkas buvo panasaus, tiksliai nepamenu. Kazkas praeitais metais siunte tik dabar nerandu. Antra diena kapstausi paste ir neaptinku
Labas visoms kolegėms Galvoju, ko jūs šiemet nedirbat, mintimis nesidalinat, kasdien atsidarau paštą, o ten pradinukių naujų pasisakymų nėra... Pasirodo, jūs čia jau triūsiat išsijuosusios, o aš kažkodėl priminimų negaunu.... Einu skaityt, kas naujo
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 26, 13:23)
Reikės pasiskambinti, nes sakiausi pratybas ir nieko nedavė O gal kuri netyčia turite spausdintų raidžių šablonus? Internete nerandu visų vienodų
Abejoju, ar šiemet buvo Pegaso medžiai. Jie šiemet vykdė tą skaitymo akciją internetu įkurdami skaitytojų klubą.
Dėl raidžių, tai kažkada esu darius aitvarą iš rašytinių raidžių. Ant spalvoto popieriaus atsispausdinau linijas ir "markeriu" rašiau rašytines raides. Man atrodė, kad rašytines raides svarbiau prieš nosį matyti, nes spausdintines ir taip jau beveik visi pažįsta...
gal kuri turit užsisaugojus tokį medį ant sienos, pagamintą iš rudo vyniojamo popieriaus paglamžymo būdu toks per visą sieną, kaip ir erdvinis gaunasi akyse matau, o kur rast nežinau, bet tikrai per supermamas jį prisimenu
QUOTE(naminukė @ 2014 08 26, 19:31)
Abejoju, ar šiemet buvo Pegaso medžiai. Jie šiemet vykdė tą skaitymo akciją internetu įkurdami skaitytojų klubą.
Gegužės pabaigoje nuėjau į "Pegasą" ir paprašiau naujųjų knygų medžių. Davė kiekvienam vaikui. Taip pat ir po lapą, kuriame daugybė lapelių, kad galėtų užrašyt knygų pavadinimus. Padovanojau vaikams per paskutinę pamoką. Sutarėm atsinešt plakatus rugsėjo pirmą savaitę
Beje, neužsakiau iš "Pegaso" nei vienų pratybų...
Užsukit į knygyną, turės tikriausiai dar likusių
Bus dovana
[quote=bungiuke,2014 08 26, 17:36]
Sveikos darbštuolės sugalvojau ir aš kaip ta sieną papuošti, kad taip baisiai neatrodytų, pakabinau spalvotą tinklą, kurį naudosiu kaip stendą liko tik stendai gal kas turite kokį eilėraštį tinkantį pirmokams?
Gal toks tiks
Linksmas rudenėlis aidi per laukus.
Din dilin varpelis sukvietė vaikus.
Nors į pirmą klasę žengti nedrąsu,
bet tikėk mokykloj
rasi daug draugų!
Sveikos darbštuolės sugalvojau ir aš kaip ta sieną papuošti, kad taip baisiai neatrodytų, pakabinau spalvotą tinklą, kurį naudosiu kaip stendą liko tik stendai gal kas turite kokį eilėraštį tinkantį pirmokams?
Gal toks tiks
Linksmas rudenėlis aidi per laukus.
Din dilin varpelis sukvietė vaikus.
Nors į pirmą klasę žengti nedrąsu,
bet tikėk mokykloj
rasi daug draugų!
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 08 26, 20:33)
Gegužės pabaigoje nuėjau į "Pegasą" ir paprašiau naujųjų knygų medžių. Davė kiekvienam vaikui. Taip pat ir po lapą, kuriame daugybė lapelių, kad galėtų užrašyt knygų pavadinimus. Padovanojau vaikams per paskutinę pamoką. Sutarėm atsinešt plakatus rugsėjo pirmą savaitę
Bus dovana
Bus dovana
Atsiprašau, kad suklaidinau. pati ir neklausinėjau, buvau tik vieną mamą paprašius visai klasei atnešt, tai ji mane įtikino, kad šiemet jau jų nėra...
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 08 26, 20:23)
gal kuri turit užsisaugojus tokį medį ant sienos, pagamintą iš rudo vyniojamo popieriaus paglamžymo būdu toks per visą sieną, kaip ir erdvinis gaunasi akyse matau, o kur rast nežinau, bet tikrai per supermamas jį prisimenu
Kažkada siunčiau savo medį į pirmą paštą, 2012-09-03. Gal tiks..
QUOTE(naminukė @ 2014 08 26, 23:23)
Atsiprašau, kad suklaidinau. pati ir neklausinėjau, buvau tik vieną mamą paprašius visai klasei atnešt, tai ji mane įtikino, kad šiemet jau jų nėra...
Papildyta:
Papildyta:
ačiū , ne tas čia, bet mintį pagavau, tiek ir tereikėjo
oho kiek per diena priciauskejot
turiu toki klausima mielosios koleges, gal zinot kaip galima butu vardu zenkliukus padaryt? susitinkam siais metais visi pirma karta, sakau butu smagiau jei turetume vardus visi prisegtus, kad lengviau bendraut butu....... tik vat galva tuscia, nezinau kaip ir is ko juos padaryt
turiu toki klausima mielosios koleges, gal zinot kaip galima butu vardu zenkliukus padaryt? susitinkam siais metais visi pirma karta, sakau butu smagiau jei turetume vardus visi prisegtus, kad lengviau bendraut butu....... tik vat galva tuscia, nezinau kaip ir is ko juos padaryt
Sveikutės
Įmečiau į paštą šių metų klasės papuošimą ir dovanėles. Viską pati dariau
O šiaip mūsų mokyklos mokytojos labai draugiškos- dalinamės klasės papuošimais. jei puošėmės vienais metais, duodam kolegėm
Įmečiau į paštą šių metų klasės papuošimą ir dovanėles. Viską pati dariau
O šiaip mūsų mokyklos mokytojos labai draugiškos- dalinamės klasės papuošimais. jei puošėmės vienais metais, duodam kolegėm