Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos darbštuolės mirksiukas.gif sugalvojau ir aš kaip ta sieną papuošti, kad taip baisiai neatrodytų, blush2.gif pakabinau spalvotą tinklą, kurį naudosiu kaip stendą ax.gif liko tik stendai doh.gif gal kas turite kokį eilėraštį tinkantį pirmokams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(petugni @ 2014 08 26, 13:54)
ačiū už gerą nuorodą wink.gif

Džiugu,kad buvo naudinga thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites priminkit kas galite, kur pas mus paste taisykles liet ir mat, kazkas buvo panasaus, tiksliai nepamenu. Kazkas praeitais metais siunte tik dabar nerandu. Antra diena kapstausi paste ir neaptinku doh.gif
Atsakyti
Labas visoms kolegėms biggrin.gif Galvoju, ko jūs šiemet nedirbat, mintimis nesidalinat, kasdien atsidarau paštą, o ten pradinukių naujų pasisakymų nėra... Pasirodo, jūs čia jau triūsiat išsijuosusios, o aš kažkodėl priminimų negaunu.... Einu skaityt, kas naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 26, 13:23)
Reikės pasiskambinti, nes sakiausi pratybas ir nieko nedavė  g.gif O gal kuri netyčia turite spausdintų raidžių šablonus? Internete nerandu visų vienodų  doh.gif

Abejoju, ar šiemet buvo Pegaso medžiai. Jie šiemet vykdė tą skaitymo akciją internetu įkurdami skaitytojų klubą.

Dėl raidžių, tai kažkada esu darius aitvarą iš rašytinių raidžių. Ant spalvoto popieriaus atsispausdinau linijas ir "markeriu" rašiau rašytines raides. Man atrodė, kad rašytines raides svarbiau prieš nosį matyti, nes spausdintines ir taip jau beveik visi pažįsta...
Atsakyti
gal kuri turit užsisaugojus tokį medį ant sienos, pagamintą iš rudo vyniojamo popieriaus paglamžymo būdu biggrin.gif toks per visą sieną, kaip ir erdvinis gaunasi bigsmile.gif akyse matau, o kur rast nežinau, bet tikrai per supermamas jį prisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 08 26, 19:31)
Abejoju, ar šiemet buvo Pegaso medžiai. Jie šiemet vykdė tą skaitymo akciją internetu įkurdami skaitytojų klubą.

Gegužės pabaigoje nuėjau į "Pegasą" ir paprašiau naujųjų knygų medžių. Davė kiekvienam vaikui. Taip pat ir po lapą, kuriame daugybė lapelių, kad galėtų užrašyt knygų pavadinimus. Padovanojau vaikams per paskutinę pamoką. Sutarėm atsinešt plakatus rugsėjo pirmą savaitę smile.gif
Beje, neužsakiau iš "Pegaso" nei vienų pratybų...
Užsukit į knygyną, turės tikriausiai dar likusių smile.gif
Bus dovana mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 26 rugpjūčio 2014 - 19:35
[quote=bungiuke,2014 08 26, 17:36]
Sveikos darbštuolės mirksiukas.gif sugalvojau ir aš kaip ta sieną papuošti, kad taip baisiai neatrodytų, blush2.gif pakabinau spalvotą tinklą, kurį naudosiu kaip stendą ax.gif liko tik stendai doh.gif gal kas turite kokį eilėraštį tinkantį pirmokams? g.gif

Gal toks tiks rolleyes.gif

Linksmas rudenėlis aidi per laukus.
Din dilin varpelis sukvietė vaikus.
Nors į pirmą klasę žengti nedrąsu,
bet tikėk mokykloj
rasi daug draugų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frezija13: 26 rugpjūčio 2014 - 19:36
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 08 26, 20:33)
Gegužės pabaigoje nuėjau į "Pegasą" ir paprašiau naujųjų knygų medžių. Davė kiekvienam vaikui. Taip pat ir po lapą, kuriame daugybė lapelių, kad galėtų užrašyt knygų pavadinimus. Padovanojau vaikams per paskutinę pamoką. Sutarėm atsinešt plakatus rugsėjo pirmą savaitę  smile.gif 
Beje, neužsakiau iš "Pegaso" nei vienų pratybų...
Užsukit į knygyną, turės tikriausiai dar likusių smile.gif
Bus dovana mirksiukas.gif

Atsiprašau, kad suklaidinau. pati ir neklausinėjau, buvau tik vieną mamą paprašius visai klasei atnešt, tai ji mane įtikino, kad šiemet jau jų nėra... g.gif schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 08 26, 20:23)
gal kuri turit užsisaugojus tokį  medį ant sienos, pagamintą iš rudo vyniojamo popieriaus paglamžymo būdu biggrin.gif toks per visą sieną, kaip ir erdvinis  gaunasi bigsmile.gif akyse matau, o kur rast nežinau, bet tikrai per supermamas jį prisimenu doh.gif

Kažkada siunčiau savo medį į pirmą paštą, 2012-09-03. Gal tiks.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 08 26, 23:23)
Atsiprašau, kad suklaidinau. pati ir neklausinėjau, buvau tik vieną mamą paprašius visai klasei atnešt, tai ji mane įtikino, kad šiemet jau jų nėra...  g.gif  schmoll.gif
Papildyta:
Kažkada siunčiau savo medį į pirmą paštą, 2012-09-03. Gal tiks..  4u.gif

ačiū thumbup.gif , ne tas čia, bet mintį pagavau, tiek ir tereikėjo 4u.gif
Atsakyti
oho kiek per diena priciauskejot bigsmile.gif
turiu toki klausima mielosios koleges, gal zinot kaip galima butu vardu zenkliukus padaryt? susitinkam siais metais visi pirma karta, sakau butu smagiau jei turetume vardus visi prisegtus, kad lengviau bendraut butu....... tik vat galva tuscia, nezinau kaip ir is ko juos padaryt doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Įmečiau į paštą šių metų klasės papuošimą ir dovanėles. Viską pati dariau smile.gif
O šiaip mūsų mokyklos mokytojos labai draugiškos- dalinamės klasės papuošimais. jei puošėmės vienais metais, duodam kolegėm thumbup.gif
Atsakyti