Merginos, o kaip jūs puošiate klasę? Ar tik ant lentos kažką ar visą klasę puošiate? Langus papuošiau aitvarais, o kaip dabar papuošti klasę, nežinau... Ji tokia tuščia
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 08 25, 22:19)
Lentoje pakabini Lietuvos žemėlapį......
Aciu mieloji
Sveikos,
Radau naudingų kortelių (flashcards) krūvą, po truputį sukelinėju
Gal rasite ir sau kažką naudingo naujiems mokslo metams
paveiksliukai atsispausdinimui
Radau naudingų kortelių (flashcards) krūvą, po truputį sukelinėju
Gal rasite ir sau kažką naudingo naujiems mokslo metams
paveiksliukai atsispausdinimui
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 26, 15:08)
Merginos, o kaip jūs puošiate klasę? Ar tik ant lentos kažką ar visą klasę puošiate? Langus papuošiau aitvarais, o kaip dabar papuošti klasę, nežinau... Ji tokia tuščia
Tuščioms sienoms padengti labai tinka knygų skaitymp medžiai iš Pegaso.O ir naudinga, visus metus klijuoja lapus su perskaitytom knygom.
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 08 26, 12:14)
Tuščioms sienoms padengti labai tinka knygų skaitymp medžiai iš Pegaso.O ir naudinga, visus metus klijuoja lapus su perskaitytom knygom.
Neturiu tokių plakatų
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 26, 15:16)
Neturiu tokių plakatų
Mes gaunam dovanų, nes pratybas iš jų sakomės.Bet tu pasiskambink, man regis, pernai dalino visiems, kas nori
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 08 26, 12:21)
Mes gaunam dovanų, nes pratybas iš jų sakomės.Bet tu pasiskambink, man regis, pernai dalino visiems, kas nori
Reikės pasiskambinti, nes sakiausi pratybas ir nieko nedavė O gal kuri netyčia turite spausdintų raidžių šablonus? Internete nerandu visų vienodų
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 08 26, 00:19)
Lentoje pakabini Lietuvos žemėlapį, vaikai (gali ir tėveliai padėti) kabina lipnius lapelius ( lipdukus ir pan.) per vasarą aplankytose vietovėse. Jei buvo už Lietuvos ribų, lipdo už Lt sienos.
Puiki idėja , o žemėlapį aš stabiliai laikau ant sienos visoms klasėms, visus metus, kad galėtų žiūrinėti, kiek nori
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 26, 15:23)
Reikės pasiskambinti, nes sakiausi pratybas ir nieko nedavė O gal kuri netyčia turite spausdintų raidžių šablonus? Internete nerandu visų vienodų
Mat kaip , skambink būtinai ir įtikink, kad tavo vaikai taip skaito knygas, kad be knygų medžių tikrai prapuls
QUOTE(Varna80 @ 2014 08 25, 16:59)
Sveikutės, radau labai puikių idėjų mokslo metų pradžiai. Gal kam pravers, kas dar nebuvot aptikę šio gėrio http://prezi.com/pmt...ventes-klaseje/
ačiū už gerą nuorodą
QUOTE(eknos @ 2014 08 26, 16:17)
Sveikos. Ieškau pašte varpelių trafareto, kur į vidų įdedamas čiupa čiupsas. Gal žinot kur yra? O gal kuri turite ? ačiū.
yra 1 pašte, 2013-08-20 Ingos siuntinys. dar turiu be žodžiu pasidarius, jei reikia
Sveikos, apšvieskit mane su prevencinėmis temomis, kurios turi būti integruotos į ugdymą. Kiek temų integruojate? ar yra kur nurodytas skaičius?