Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės, radau labai puikių idėjų mokslo metų pradžiai. Gal kam pravers, kas dar nebuvot aptikę šio gėrio smile.gif http://prezi.com/pmt...ventes-klaseje/
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 08 25, 16:56)
Nerimas visai suprantamas, belieka išlaukti šią savaitę, o nuo Rugsėjo pirmosios prasidės normalus įėjimas į vėžes 4u.gif

Papildyta:

Šiltų pradinukių visada visur daugiau, negu šaltų 4u.gif O jei mokykloj ,,sušalsi", tai čia visada pasišildysi 4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Pradėjome paskutinę pasiruošimo savaitėlę. Minčių lyg ir yra, bet reikia jas apdoroti. Bet nieko, viskas suspėjama, o jei ką dar bus paskutinė diena - sekmadienis. Nežinau, galvoju, vaikams nupirkau dovanėles, bet jų nedėsiu ant suolų ir mąstau, kad bus kažkaip tušti suolai. Ką jūs dedate ant suolų? Gal turite kokį žuvytės trafaretą pastatomą, nes tema bus su žuvytėmis, tai adaryčiau sveikinimą su rugsėju.
Atsakyti
Aš irgi jau kaip ir apsisprendusi, tik dabar svarbu klasę susitvarkyti, dovanėles supakuoti ir visas mintis sujungti į vieną visumą lotuliukas.gif Gal kas turite kokių smagių užduotėlių trečiokams ir galite pasidalinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 25, 21:01)
Sveikutės,
Pradėjome paskutinę pasiruošimo savaitėlę. Minčių lyg ir yra, bet reikia jas apdoroti. Bet nieko, viskas suspėjama, o jei ką dar bus paskutinė diena - sekmadienis. Nežinau, galvoju, vaikams nupirkau dovanėles, bet jų nedėsiu ant suolų ir mąstau, kad bus kažkaip tušti suolai. Ką jūs dedate ant suolų?  Gal turite kokį žuvytės trafaretą pastatomą, nes tema bus su žuvytėmis, tai adaryčiau sveikinimą su rugsėju.

Mąstau apie susėdimą ant kėdučių puslankiu, be suolų.Suolus statysiu už nugarų. g.gif
bet čia irgi dar gali keistis planai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 08 25, 19:18)
Aš irgi jau kaip ir apsisprendusi, tik dabar svarbu klasę susitvarkyti, dovanėles supakuoti ir visas mintis sujungti į vieną visumą lotuliukas.gif Gal kas turite kokių smagių užduotėlių trečiokams ir galite pasidalinti ax.gif

Lentoje pakabini Lietuvos žemėlapį, vaikai (gali ir tėveliai padėti) kabina lipnius lapelius ( lipdukus ir pan.) per vasarą aplankytose vietovėse. Jei buvo už Lietuvos ribų, lipdo už Lt sienos.
Atsakyti
Sveikos, merginos, kolegės 4u.gif Savaitgalį buvau išvykus, bet grįžtu pas jus su gerom naujienom thumbup.gif Jau buvau susitaikius su mintim, kad klasės negausiu, kad liks tik anglų kalba ir štai šiandien direktorė išsikvietė mane ir pranešė, kad grįžo 2 vaikai iš užsienio ir bus 2 pirmokų klasės thumbup.gif žinokit, iš džiaugsmo apsiverkiau blush2.gif ogi, grįžau namo ir puoliau į paniką... kas, kaip, kur, kodėl... pasinaudojau vienos narės pasiūlymais ir užsakiau pirmokams magnetukus su vardais g.gif Kadangi pas mus rugsėjo 1-oji būna labai ilga šventė (bažnyčioje mišios, eisena per miestelį, šventė mokykloje ir dar po to į klases), tai nenoriu jų labai ilgai klasėje laikyti, galvoju pažaisti kokį susipažinimo žaidimuką, susakysiu tėveliams visą informaciją ir tiek g.gif Beje, gal kuri turite ir galite pasidalinti Riešuto 1kl trumpalaikiais planais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 25, 18:01)
Bet nieko, viskas suspėjama, o jei ką dar bus paskutinė diena - sekmadienis.

Vat vat - ir man taip būna su tais paskutiniais sekmadieniais. biggrin.gif

Radau šiokią tokią pastatomą pop-up atvirutę su nupiešta žuvyte. Gal tiks nusiųsiu į paštą.
Atsakyti
Sveiki,
Skaitau Jūsų žinutes ir pavydžiu toms kas naudoja elektroninius dienynus. Labai norėčiau ir aš, kad mokykla juos naudotų...
Ar yra čia dar tokių kurios mokyklose nenaudoja el dienynų? Gal galėtume tada pasidalinti kokiomis knygutėmis naudojatės?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 25, 22:42)
Sveikos, merginos, kolegės  4u.gif Savaitgalį buvau išvykus, bet grįžtu pas jus su gerom naujienom  thumbup.gif Jau buvau susitaikius su mintim, kad klasės negausiu, kad liks tik anglų kalba ir štai šiandien direktorė išsikvietė mane ir pranešė, kad grįžo 2 vaikai iš užsienio ir bus 2 pirmokų klasės  thumbup.gif žinokit, iš džiaugsmo apsiverkiau  blush2.gif ogi, grįžau namo ir puoliau į paniką... kas, kaip, kur, kodėl... pasinaudojau vienos narės pasiūlymais ir užsakiau pirmokams magnetukus su vardais  g.gif Kadangi pas mus rugsėjo 1-oji būna labai ilga šventė (bažnyčioje mišios, eisena per miestelį, šventė mokykloje ir dar po to į klases), tai nenoriu jų labai ilgai klasėje laikyti, galvoju pažaisti kokį susipažinimo žaidimuką, susakysiu tėveliams visą informaciją ir tiek  g.gif Beje, gal kuri turite ir galite pasidalinti Riešuto 1kl trumpalaikiais planais?  4u.gif

Sveikinu ir džiaugiuosi, kad gavai klasę thumbup.gif

Primink savo paštą, galėsiu atsiųst planus. Rašyk į asmeninę dėžutę.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 26, 00:42)
thumbup.gif žinokit, iš džiaugsmo apsiverkiau  blush2.gif

kaip smagu skaityt, net susigraudinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Pas mus visada rugsėjo 1 būna dvi pamokėlės, kurių viena - saugaus eismo. Gal galite pasiūlyti kokių žaidimų, kad būtų smagiau? Nieko nebesugalvoju įdomaus unsure.gif ..
Atsakyti