Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labas rytas visoms 4u.gif
Labas ir naujai prisijungusios, smagu, kad mūsų būrys taip didėja 4u.gif

Turiu tokį klausimuką dėl rugsėjo pirmosios ax.gif gal kuri turite po ranka posmelį ar du apie rugsėjį, kur kas nors būtų apie raides, knygas blush2.gif pasikeitė mintis stendui ax.gif
Atsakyti
daivajazz, paziurek, gal cia ka rasi 4u.gif
http://mamyciuforuma...forum/117-890-1
Atsakyti
laba,
gavau ŠOKĄ... įsijungiau Tamo, šiandien jau nauja versija... o ten nei vieno mano naujo teminio plano, kur šiems mokslo metams buvau susivedus... KĄ DARYT???...
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 25, 11:55)
laba,
gavau ŠOKĄ... įsijungiau Tamo, šiandien jau nauja versija... o ten nei vieno mano naujo teminio plano, kur šiems mokslo metams buvau susivedus... KĄ DARYT???...

Reikia jungtis per čia http://2013.tamo.lt/
Atsakyti
QUOTE(rasuolė @ 2014 08 25, 12:03)
Reikia jungtis per čia http://2013.tamo.lt/

jau radau. o kažin tie mano šiems mokslo metams suvesti planai atsiras? naujam tamo prie planų jų nerodo, tik seni yra.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 25, 12:21)
jau radau. o kažin tie mano šiems mokslo metams suvesti planai atsiras? naujam tamo prie planų jų nerodo, tik seni yra.

Dar nenusimink, gal atsiras, nes vaikai ir tėvų duomenys tai yra iš seno tamo g.gif .
Atsakyti
Labukas visoms,
taigi šiandien buvo pirma diena naujoj mokykloj- "apsiuostymas" biggrin.gif
Supratau, kad ne visi trykšta džiaugsmu matydami naujus veidus, bet...
yra ir tikrų, šiltų pradinukių, kurios iškart pasidalino visais savo "turtais".
Jausmas keistas, nes dar iki rugsėjo pirmos dirbs ir mokytoja, kuri išeina į pensiją... tad lyg ir darbuojamės dviese...
rytoj pradėsiu klasės dekoravimą.
Gal pasijusiu dirbanti..
Atsakyti
Sveika,
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 25, 11:21)

sakė nebijoti ir gerai maitintis. Viskas bus savo vietoje. Dabar lieka palaukti.
Atsakyti
aišku... tai einu pasimaitinsiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, na mane irgi tik rugpjūčio 29 d. įdarbins smile.gif, bet jau eisiu nuo rytojaus, reikia klasę pasipuošti, sėdžiu karpau obuoliukus, bet va kaip viską reikia į vieną apjungti tai dar nežinia, toks nerimas ant dūšios blush2.gif skamba Marijono daina ausyse " tu per ilgai per ramiai gyvenai" ar kažkaip panašiai schmoll.gif
Kalbat apie Tamo, o aš dar visai nedirbus su juo ax.gif kaip reik sau įpūsti pasitikėjimo savimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 08 25, 18:10)
Sveikutės, na mane irgi tik rugpjūčio 29 d. įdarbins smile.gif, bet jau eisiu nuo rytojaus, reikia klasę pasipuošti, sėdžiu karpau obuoliukus, bet va kaip viską reikia į vieną apjungti tai dar nežinia, toks nerimas ant dūšios blush2.gif skamba Marijono daina ausyse " tu per ilgai per ramiai gyvenai" ar kažkaip panašiai schmoll.gif
Kalbat apie Tamo, o aš dar visai nedirbus su juo  ax.gif kaip reik sau įpūsti pasitikėjimo savimi doh.gif

Nerimas visai suprantamas, belieka išlaukti šią savaitę, o nuo Rugsėjo pirmosios prasidės normalus įėjimas į vėžes 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmyra @ 2014 08 25, 15:51)
Labukas visoms,
taigi šiandien buvo pirma diena naujoj mokykloj- "apsiuostymas" biggrin.gif
Supratau, kad ne visi trykšta džiaugsmu matydami naujus veidus, bet...
yra ir tikrų, šiltų pradinukių, kurios iškart pasidalino visais savo "turtais".
Jausmas keistas, nes dar iki rugsėjo pirmos dirbs ir mokytoja, kuri išeina į pensiją... tad lyg ir darbuojamės dviese...
rytoj pradėsiu klasės dekoravimą.
Gal pasijusiu dirbanti..

Šiltų pradinukių visada visur daugiau, negu šaltų 4u.gif O jei mokykloj ,,sušalsi", tai čia visada pasišildysi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 08 25, 17:56)

Šiltų pradinukių visada visur daugiau, negu šaltų 4u.gif O jei mokykloj ,,sušalsi", tai čia visada pasišildysi 4u.gif

aukso žodžiai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti