Gal kuri turit įrašytą dainą apie abėcėlę
"A-aguona
B-burokas
č-čigonas
d-dėlė ir t.t."?
Riešuto planai pašte.
Sveikos sauniosios pradinukes
noreciau ir as i jusu buri isiliet, perskaiciau visas temas nuo a iki z, tai ohoho kiek cia visko ivyko, kiek idomybiu per tiek laiko prikaupet, saunuoles jus! Ar jau visos pasiruosusios rugsejo pirmai ? Kaip nuotaikeles?
noreciau ir as i jusu buri isiliet, perskaiciau visas temas nuo a iki z, tai ohoho kiek cia visko ivyko, kiek idomybiu per tiek laiko prikaupet, saunuoles jus! Ar jau visos pasiruosusios rugsejo pirmai ? Kaip nuotaikeles?
Gal kas turite Riešuto trumpalaikius planus 4 kl. su aiškiais pakoreguotais gebėjimais, nes Šok serijoje labai jau daug prirašyta ir beveik kiekvienai temai panašūs gebėjimai.
ačiū, ninkute (bet turiu šituos ir aš parsisiuntus... kopijuoju temas iš integracinių ryšių lentelės).
sveikos, naujokės
sandrucaa, dar aš nepasiruošus... ir klasė dar nebaigta remontuot... (visi baldai, daiktai iš klasės išnešti, bus ką veikt...) bemiegės naktys laukia...
o dar amžini klaustukai - jungs klases ar ne, turėsiu darbą ar ne... visai ūpą numuša...
sveikos, naujokės
sandrucaa, dar aš nepasiruošus... ir klasė dar nebaigta remontuot... (visi baldai, daiktai iš klasės išnešti, bus ką veikt...) bemiegės naktys laukia...
o dar amžini klaustukai - jungs klases ar ne, turėsiu darbą ar ne... visai ūpą numuša...
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 24, 21:04)
Laba,
gal kuri turit 4 kl. "Riešuto" planus worde? turiu adobe reader, bet kopijuot negaliu...
gal kuri turit 4 kl. "Riešuto" planus worde? turiu adobe reader, bet kopijuot negaliu...
Turiu Worde, bet ten pdf verstas automatiškai, tai vietoj ž raidės nesąmonę rodo. Kitas raides lyg normaliai skaito.. Įmetu į paštą.
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 24, 20:26)
ačiū, ninkute (bet turiu šituos ir aš parsisiuntus... kopijuoju temas iš integracinių ryšių lentelės).
sveikos, naujokės
sveikos, naujokės
oi kaip uzjauciu ir suprantu....... kaip visada pritruks vienos nakties.... bet nera padeties be iseities, ar ne?
cituoju kažkurią pradinukę: "mes pradinukės - mes viską galim"
ačiū, naminuke
ačiū, naminuke
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 24, 20:33)
gerai pasakyta tik nezinau, ar man tai tinka-kuo arciau rugsejis, tuo didesne panika ima
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 24, 21:04)
Laba,
Žvilgtelėk į maniškius... Gal tiks? Pašte
QUOTE(smiltute11 @ 2014 08 24, 21:01)
Gal kuri turit įrašytą dainą apie abėcėlę
"A-aguona
B-burokas
č-čigonas
d-dėlė ir t.t."?
"A-aguona
B-burokas
č-čigonas
d-dėlė ir t.t."?
Yra YOUTUBE vienas variantas. Ten toks nuostabus žmogus Arūnas Genys turi prirašęs įvairių melodijų pradinukams. Apie jį sužinojau iį tinklalapio PRADINUKAS.
Nuoroda į abėcėlę
Gal tiks tokia?
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 08 24, 22:48)
Žvilgtelėk į maniškius... Gal tiks? Pašte
ačiū, Gvadalupe.
kaip smagu tiek pagalbos sulaukti Jūs tikros draugės