QUOTE(b.s @ 2014 08 23, 16:30)
Aš taip pat jau pernai nemažai informacijos liepdavau įsiminti, o kam sunku, patiems užsirašyti. Tėvų susirinkimo metu kalbėjome kaip tik ta tema ir viena mamytė, gindama vaikus, neva mūsų maokyklos laikasi tiek nebuvo info, kike jos yra dabar. Sutinku, kad dabar kaip tik diena, taip naujiena, bet pripažinkime, kad vaikai tingi įsiminti net menkiausius dalykus.
Pirmoje klasėje reikia ir parašyti, ir įklijuoti, bet nuo antros klasės jau gali ir patys informaciją nusirašyti. Aš ant lentos parašydavau, o jie nusirašydavo.
Pirmoje klasėje reikia ir parašyti, ir įklijuoti, bet nuo antros klasės jau gali ir patys informaciją nusirašyti. Aš ant lentos parašydavau, o jie nusirašydavo.
su tokiu mamytės pažiūriu baisu, nežinau kaip atrodys vaikai po dar 10 metų. Mano dukros klasės tėvams mokytoja buvo pakvietusi psichologe, papasakoti apie šiuolaikinius vaikus, jų elgesį ir t.t. Tai žiauriai patiko mintis, kad vaikai šiais laikais yra socialiniai invalidai. Žiauru, bet tai tiesa...
QUOTE(gabija4 @ 2014 08 23, 17:00)
Sveikutės,mergaitės, patikėkit, kad atsiranda ir tokių tėvelių, kurie turėdami internetą, namuose kompiuterį, sugeba visus mokslo metus neprisijungti prie dienyno. Va čia tai be žodžių. Ir ką su tokiais tėvais daryti...
o gi nieko, aš taip sakau, su Jūsų vaiku dirbsiu kelis metus, o Jūs visą gyvenimą...
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 23, 17:05)
Pernai buvo pirmokai maniškiai, jokių laiškų tėvams nerašydavau, išskyrus rugsėjį. Tada atspausdindavau, ką reikia atsinešti. Toliau turi prisiminti patys, apie mokymąsi gauna info tamo dienyne, apie elgesį classdojo. Kam įdomu ir kam rūpi skaito ir domisi, o kam nerūpi tai spausdink kiek nori, kas jiems trukdo neskaityti vaiko paduoto lapo Antroje klasėje irgi darbuosiuos taip pat.