Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Prašau konsultacijos

Ar interaktyvioje lentoje galima demonstruoti Power POINT skaidres?
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2014 08 22, 21:59)
Prašau konsultacijos

Ar interaktyvioje lentoje galima demonstruoti Power  POINT  skaidres?

Tikrai galima.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2014 08 22, 20:59)
Prašau konsultacijos

Ar interaktyvioje lentoje galima demonstruoti Power  POINT  skaidres?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(petugni @ 2014 08 22, 19:39)
Aš perku tik lietuvių ir matematikos pratybas. O ketvirtoje klasėje tik matematikos pratybas.  mirksiukas.gif

Gal yra galinčių pakonsultuoti dėl jimdo puslapio? rolleyes.gif
Papildyta:
O dėl foto, jas turbūt keliate į paštą. Matot, esu naujokė, tai ten dar nebuvus, nežinau kokių turite gėrybių prisikaupęsmile.gif

Atsidarai puslapį ir ten vykdai kas parašyta:
http://www.jimdo.com/
susigalvoji pavadinimą ir atsiunčia į el paštą slaptažodį. Gauni šabloną ir kuri. Viskas angliškai, pasikeiti į lietuvių kalbą... Jei kas neaišku, klauskite, padėsiu kiek galėsiu... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, dauguma jau naudojatės el. dienynu, bet ar turite mokiniams kažkokius užrašus, kur parašote informaciją? ( nes pvz mano klasėje ne visi mokinių tėvai naudojasi kompiuteriu).
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2014 08 23, 12:05)
Sveikos, dauguma jau naudojatės el. dienynu, bet ar turite mokiniams kažkokius užrašus, kur parašote informaciją? ( nes pvz mano klasėje ne visi mokinių tėvai naudojasi kompiuteriu).

Pernai turėjo vaikai tokias užrašų knygeles, bet kažkaip mokslo metų pabaigoje supratau, kad niekas jų jau neturi:)), tėvai per kelis metus sulindo į elektroninį dienyną arba į elektroninius paštus visi.O kas neturi išmaniųjų, gauna sms biggrin.gif Vienu žodžiu gyvenimas vistiek eina į priekį 4u.gif .Bet siūlau dėl šventos ramybės pradėti nuo kažkokio popierinio varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2014 08 23, 09:05)

Labas, visus tris metus (nuo pirmos klasės) naudojome pusstorį sąsiuvinuką. Buvau nupirkusi vienodus. Tikrai visi saugojo ir užteko tiems trims metams. kai kurių liko ypatingai gerai išsilaikę, kelių mokinių jau nekažką. Dabar 4 klasėje nebenaudosiu, tėvai įprato e-dienynu naudotis.
Pradžiai būtinai reikia ar tai kokios užrašų knygelės, o gal pakaks elemantaraus sąsiuvinio.
Atsakyti
Ka galite pasakyti apie sias pratybas. Gal kas dirbote su jomis? http://www.gimtasisz...bos-211x300.jpg
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2014 08 23, 10:05)

Aš kasmet perku vienodus sąsiuvinukus (geriau kietais viršeliais). Ten rašau visą reikalingą informaciją. O pavadinom: "Pirmoko užrašai", "Antroko ...." ir t.t. Jei reikia ir tėveliai ten laiškutį parašo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2014 08 23, 12:46)
Ka galite pasakyti apie sias pratybas. Gal kas dirbote su jomis? http://www.gimtasisz...bos-211x300.jpg

Pasidariau porą testų iš šių pratybų (įmesiu į paštą). Bet gal geriau teksto suvokimo užduotys ( o jų dabar yra nemažai) ir gramatikos įgūdžiams lavinti įvairios papildomos, knygutės, pvz.: G. Banuškevičienės Lietuvių kalbos testai, kažkas perka Gedrimienės knygutes.
Papildyta:
Atradau tokias programėles lietuviškas android, gal pravers toms kas turi priešmokyklinukų savo vaikų:
https://play.google....eloper?id=tukas
net 20 lietuviškų programėlių: abecele LT lietuviskai, Spalvos LT, SKIEMUO LT...
Jos skirtos telefonui, tad ant kompo lyg ir neatidaro to adreso... Tos programėlės pasileidžia ant planšeto, kas turi ne tik išmaniajame telefone.
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2014 08 23, 09:05)

kaip dėl informacijos, tai pas mane dauguma naudojosi internetu, rašydavau meilus. O šiaip visą informaciją susijusią su vaikais perdaviau žodžiu per vaikus. Pripažinkite, kad kai mes augome, kai buvome vaikai, mokytojos juk nerašydavo mums i pažymių knygeles kažkokios info, perduodavo per mus pačius, žodžiu. Todėl , jau nuo pirmos klasės vaikus mokau prisiminti. Kad būtų lengviau, pasakau kiek naujienų ir kokios jos. Dienos eigoje pasikartojame ir taip patys nešdavo informaciją namo. Sekėsi labai gerai, vienas kitas kažką pamiršdavo. Tėvai buvo patenkinti.
Tik tiems tėvams, kurie piktybiškai nesinaudodavo el.d. gale mėnesio ištraukdavau rezultatų suvestinę ir perduodavau per vaiką.
Aš už savarankiškumą, manau, kad šiais laikais vaikams to labai trūksta:)
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2014 08 23, 10:05)

Sveika,

Mūsų mokykloje tikrai ne visi tėveliai turi galimybę prisijungti prie e-dienyno, todėl kiekvieno mėnesio pabaigoje tiems, kurie neprisijungia prie sistemos, atspausdinu popierines ataskaitas. O visą kitą info surašydavau į laiškelius. Ramu, kai matai, kad po info atsiradę tėvų parašai byloja, jog jiems žinios perduotos. Kadangiai šiemet dirbsiu su pirmokais, tai tikrai užvesiu kiekvienam po kažkokį dienoraštuką. Buvusiems auklėtiniams, kurie dabar bus devintokai, tai užtekdavo ir žodinės info, ir informacinių lapelių-laiškelių. Su pirmokais taip perteikt informaciją nerizikuosiu.
Atsakyti