Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės 4u.gif
Lankausi retai šiuo metu, nes rūpestis rūpestį veja unsure.gif
Namuose pripuolus darbuojuos. Ruošiuos rugsėjo pirmai. Jūsų dėka, beveik pasiruošus - mintyse biggrin.gif Reikia tik įgyvendint. Manau, savaitgalio užteks. O va tada sudėsiu viską, ką pati pasidariau, gal ir jums pravers smile.gif

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 21, 23:37)
Radau interneto platybėse tokią pelėdą ir prisiminiau, kad aš ją dariau. Gražiai atrodo papuošus tokiomis "plunksnomis" : http://www.nykstukas...eles/Peleda.jpg
Kažkuri ruošėsi daryti pelėdą, gal pravers...

Man šio puslapio neužkrovė, bet ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna80 @ 2014 08 22, 01:21)
Sveikutės, norėčiau ir aš tapti jūsų būrelio nare. Šiais mokslo metais pirmą kartą gyvenime turėsiu pradinukų klasę...  Pradinių klasių mokytojos kvalifikaciją įgijau daugiau nei prieš 10 metų. Deja, turėdavau tik pavienes pamokas pradinėse klasėse. Šiemet laukia didžiulis iššūkis-pirmokus vesiu žinių taku. Todėl labai tikiuosi, kad galėsiu į jus kreiptis pagalbos.. pasidalinti tuo, ką pati naudingo turiu, turėsiu... 4u.gif Jūs čia taip gražiai susibendravę, tiek idėjų turit, kad net neramu, kaip reikės su savo turima patirtim prie jūsų prisiderinti ir tapti naudinga ir jums...

4u.gif 4u.gif sveika atvykus
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 22, 01:37)
Radau interneto platybėse tokią pelėdą ir prisiminiau, kad aš ją dariau. Gražiai atrodo papuošus tokiomis "plunksnomis" : http://www.nykstukas...eles/Peleda.jpg
Kažkuri ruošėsi daryti pelėdą, gal pravers...

kažkodėl nematau nieko g.gif
Papildyta:
QUOTE(petugni @ 2014 08 21, 21:25)
Sveikutės smile.gif
Norėjau paklausti ar dalinatės foto su klasės dekoracijomis, vaizdinėmis priemonėmis?

taip, būtinai dalijamės 4u.gif ir nuotraukom, ir dekoracijom, ir patarimais, bet svarbiausia čia dalijamės savo širdimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 22, 06:57)
Namuose pripuolus darbuojuos. Ruošiuos rugsėjo pirmai. Jūsų dėka, beveik pasiruošus - mintyse biggrin.gif Reikia tik įgyvendint.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš ir aš biggrin.gif antradienį grįšiu darban, tai jau kaip kibsiu į darbus

atrodo atėjo dar pora vaikučių, tai šiais metais startuosiu su antrokėliais, pakeisiu jų buvusią mokytoją.

mesiu sau iššūkį: dirbsim šiais mokslo metais be pratybų.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 22, 08:14)

Ar visų dalykų pratybų atsisakai? Man Riešuto ir Gilės pratybos praverčia, (Pupos pratybų nepripažįstu), nebent tavo stipresnieji mokiniai turi nusipirkę papildomus užduočių sąsiuvinius.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 22, 08:57)
Ar visų dalykų pratybų atsisakai? Man Riešuto ir Gilės pratybos praverčia, (Pupos pratybų nepripažįstu), nebent tavo stipresnieji mokiniai turi nusipirkę papildomus užduočių sąsiuvinius.

bandysiu visų. klasė nedidelė, nebus sudėtinga užduotis pasiruošt.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 22, 10:05)
bandysiu visų. klasė nedidelė, nebus sudėtinga užduotis pasiruošt.

Kai nedidelė, tai galima ir bandyti, o kai 24- galą gausi beruošdama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2014 08 22, 09:35)
Kai nedidelė, tai galima ir bandyti, o kai 24- galą gausi beruošdama doh.gif

aha, pas mane turėtų būt 14. be to turiu išmanią lentą, tai su ja labai daug užduočių darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 22, 06:57)
Sveikutės 4u.gif
Namuose pripuolus darbuojuos. Ruošiuos rugsėjo pirmai. Jūsų dėka, beveik pasiruošus - mintyse biggrin.gif Reikia tik įgyvendint. Manau, savaitgalio užteks. O va tada sudėsiu viską, ką pati pasidariau, gal ir jums pravers smile.gif
Man šio puslapio neužkrovė, bet ačiū už pagalbą  4u.gif

Bandau atitaisyti klaidą.
http://www.nykstukas.lt/dirbtuveles
Ir tada pasirinkite pelėdą. Kitaip kažkodėl neužkrauna, nors adresas teisingas.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 08 19, 15:32)
Gal būtų galimybė pasiskolinti vieną vadovėlį?(klausiu dirbančių su "Šaltiniu")

ar radai? mes nebedirbam su Šaltiniu, tai gal atiduotų mokykla? jeigu reikės, tai eisiu paklausti...

QUOTE(Šarkka @ 2014 08 20, 22:30)
Sveikos  4u.gif

Grįžtu po savo atostogų, nors taip gaila savo dar dvejų neturintį pipiriuką išleist į darželį... Laukia adaptacija tiek jam, tiek man, nes einu į naują vietą, tai kažkaip norisi greičiau šitą periodą išgyvent  unsure.gif

Galva sprogsta nuo minčių, nežinau net nuo ko čia pradėt  doh.gif

Gal kuri gali man į a.ž. slaptažodį primint  4u.gif

Visoms naujai prisijungusioms  4u.gif  Nors ir pati dabar jau čia kaip naujokė tongue.gif

ir man tas pats, nežinau ko griebtis....
slaptažodžio ir aš naujo neturiu... ar reikia jį vėl naujai užsitarnauti?

QUOTE(arden @ 2014 08 22, 07:14)

aš irgi pirkau tik matematikos pratybas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 22, 07:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ir aš ir aš biggrin.gif antradienį grįšiu darban, tai jau kaip kibsiu į darbus

atrodo atėjo dar pora vaikučių, tai šiais metais startuosiu su antrokėliais, pakeisiu jų buvusią mokytoją.

šaunuolė, bet maanau, kad bus sunkoka. Kiekvianai dienai ir pamokai pasiruošti iššūkis. Gal bent kokio bendro pobūdžio paimk, vis kiek lengviau.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2014 08 22, 16:55)
šaunuolė, bet maanau, kad bus sunkoka. Kiekvianai dienai ir pamokai pasiruošti iššūkis. Gal bent kokio bendro pobūdžio paimk, vis kiek lengviau.

tai turiu visokių įvariausių užduočių sąsiuvinių, plius nuosavo vaiko likę pratybos, bus galima orientuotis. nu žiūrėsim, gal supasuosiu ir antras dalis nusipirksiu blush2.gif
Atsakyti
Aš perku tik lietuvių ir matematikos pratybas. O ketvirtoje klasėje tik matematikos pratybas. mirksiukas.gif

Gal yra galinčių pakonsultuoti dėl jimdo puslapio? rolleyes.gif
Papildyta:
O dėl foto, jas turbūt keliate į paštą. Matot, esu naujokė, tai ten dar nebuvus, nežinau kokių turite gėrybių prisikaupęsmile.gif

Atsakyti