Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Aš galvoju dėliot saulę iš rankyčių, kurias vaikai išsikarpytų apvedžioję savas rankytes. Spinduliukai būtų pirštukai.
Bet maga ir rašymą į pirmokiškus sąsiuvinius išbandyt. Tik nesumąstau, kaip sujungt viską į vieną...
Maniškiai ketvirtokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 21 rugpjūčio 2014 - 16:02
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 21, 16:58)
Tai, kad tos plytos visos tragiškos jas tik kazkaip uzdengti  verysad.gif

Kažkaip uždengti ir klijuoti gal kokį tapetą (ar fototapetą), o paskui pilis ir visa kita...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 21, 16:29)
Kažkaip uždengti ir klijuoti gal kokį tapetą (ar fototapetą), o paskui pilis ir visa kita...

Idėja labai gera, bet čia menininko reikia ax.gif nes su tokiais dideliais darbais man sunkoka, trūsta meninės gyslelės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 21, 18:21)
Idėja labai gera, bet čia menininko reikia  ax.gif nes su tokiais dideliais darbais man sunkoka, trūsta meninės gyslelės  blush2.gif

Gal kamštinė danga? Panaudotum kaip stendą...
Atsakyti
Sveikutės visos grįžusios po atostogų 4u.gif
Taip pat labas naujokėms, darbuosimės kartu mirksiukas.gif

Kompotą viriau ir aš. Vaikams patiko thumbup.gif Gale mokslo metų atidarėme stiklainį ir skaitėme, ką tėveliai palinkėjo.

Šių metų mano tema - jūros žvaigždė. Vaikai ant žvaigždžių rašys ir jas sukabins lentoje. Dovanos pas mus simbolinės arba iš viso be dovanų. Čia pagal aplinkybes.

Pas mus klasėse labai populiaru ne stendus kabinti, o klijuoti kamštinę dangą storą (perkam Senukuose), daug erdvės gaunasi.

Į paštą įmečiau nuskanavusi knygą skaitymo skatinimui. Man patiko mintis, bet darysiu savaip. Gal pasinaudosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Norėjau paklausti ar dalinatės foto su klasės dekoracijomis, vaizdinėmis priemonėmis?
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=gNQOn25kttE

o cia izangai i obuoliu kompota lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaitės. Labai dėkoju už jūsų mintis apie rugsėjo pirmąją. Tiek minčių, kad jau net nebeatsirenku tongue.gif
Labai reikia Jūsų pagalbos - praganiau dainelės "Du gaideliai" karaoke versiją. Labai reikia doh.gif (internete yra tik Caca vaikų variantas, bet jis netinka) . Gal kas turite savo arhyvuose blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 08 21, 19:24)
Gal kamštinė danga? Panaudotum kaip stendą...

As stenda isirengiau pasinaudojusi hamaka. ir piesinius kabinu su skabiniu segtukais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau ir aš tapti jūsų būrelio nare. Šiais mokslo metais pirmą kartą gyvenime turėsiu pradinukų klasę... Pradinių klasių mokytojos kvalifikaciją įgijau daugiau nei prieš 10 metų. Deja, turėdavau tik pavienes pamokas pradinėse klasėse. Šiemet laukia didžiulis iššūkis-pirmokus vesiu žinių taku. Todėl labai tikiuosi, kad galėsiu į jus kreiptis pagalbos.. pasidalinti tuo, ką pati naudingo turiu, turėsiu... 4u.gif Jūs čia taip gražiai susibendravę, tiek idėjų turit, kad net neramu, kaip reikės su savo turima patirtim prie jūsų prisiderinti ir tapti naudinga ir jums...
Atsakyti
Labai liūdna, kad kažkas iš Jonavos šiandien bandė laužtis į mūsų SK klubo dėžutes. Slaptažodžius vėl pakeičiau. Žinau ir to žmogaus kompiuterio IP adresą. dirol.gif
Atsakyti
Radau interneto platybėse tokią pelėdą ir prisiminiau, kad aš ją dariau. Gražiai atrodo papuošus tokiomis "plunksnomis" : http://www.nykstukas...eles/Peleda.jpg
Kažkuri ruošėsi daryti pelėdą, gal pravers...
Atsakyti