QUOTE(gintule @ 2014 08 20, 16:49)
Sveikos
norėčiau prisijungti į jūsų būrį, po penkerių metų pertraukos grįžtu į mokyklą
kažkoks keistas jausmas ir jaudulys....viskas išdalinta, atiduota kolegėm,nes nebetikėjau, kad vėl dirbsiu pedagoginį darbą
Nors prieš tai net 16 metų dirbau mokykloje, bet šiandien visai "išsibarsčiusi" jaučiuosi......
Būsiu ketvirtokė,žiūriu čia labai šaunios ir draugiškos kolegės
nebus lengva, vaikai labai keičiasi... bet truputis fantazijos, kolegių pagalbos ir stosi į vėžes
QUOTE(Šarkka @ 2014 08 20, 22:30)
Sveikos
Grįžtu po savo atostogų, nors taip gaila savo dar dvejų neturintį pipiriuką išleist į darželį... Laukia adaptacija tiek jam, tiek man, nes einu į naują vietą, tai kažkaip norisi greičiau šitą periodą išgyvent
ir man panaši situacija, susitvarkysim. Vis pagalvoju visi susitvarko ir aš susitvarkysiu...
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 21, 14:36)
Sveikos darbštuolės
kiek puikių idėjų pažėrėte
Galbūt kas nors pagelbėsit ir man, nes šiandien išnešė iš klasės senus badus ir liko rudų plytų siena, kuri tokia baisi, kad nežinau nei ką ant jos daryti
gal turite kokių idėjų kaip ją dekoruoti? Nusipirkau šiandien spalvoto tinklo, bet nei pati nežinau ką su juo padaryti
gelbėkit
o gal galima kažkaip įrėminti tą sieną kaip pilį. Būtų senų plytų pilis, o tuščias vietas apauginti medžiais (tiesiog nudažyti dažais kažką).