Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Šarkka @ 2014 08 21, 12:13)
As va ir pergyvenu del to, kad as pirma dirbt pradesiu, darzas tik nuo 8 dienos.. matysiu, gal eis anksciau isleist..

Kaip vėlais pas jus g.gif pas mus jau nuo šios savaitės galima eit thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Aš šiandien pirma diena po darbo. Grįžau jau truputį nusiraminus, bet darbe putojau visą rytą gun_bandana.gif . Vasarą, kai buvo miesto dienos, mūsų klasėse gyveno šokėjai iš visos Lietuvos (jaunimas), dabar vyskta stovykla soc.remtiniems, tai spintos išlupinėtos (buvau lipnia juostele užklijavus, kad nelandžiotų), kompiuteris sujungtas (nors buvo net monitorus išneštas į kitą klasę), bardakas... Žodžiu, mus valdžia ant blakstienų stato dėl tvarkos, o svetimi atėję daro ką nori, elgiasi kaip nori ir nieko niekas nežino, niekas už nieką neatsako doh.gif .... Įsibėgėjus iš tų nervų nors darbo nemažai pasidariau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 08 21, 14:52)
Sveikutės  4u.gif . Aš šiandien pirma diena po darbo. Grįžau jau truputį nusiraminus, bet darbe putojau visą rytą  gun_bandana.gif . Vasarą, kai buvo miesto dienos, mūsų klasėse gyveno šokėjai iš visos Lietuvos (jaunimas), dabar vyskta stovykla soc.remtiniems, tai spintos išlupinėtos (buvau lipnia juostele užklijavus, kad nelandžiotų), kompiuteris sujungtas (nors buvo net monitorus išneštas į kitą klasę), bardakas... Žodžiu, mus valdžia ant blakstienų stato dėl tvarkos, o svetimi atėję daro ką nori, elgiasi kaip nori ir nieko niekas nežino, niekas už nieką neatsako  doh.gif .... Įsibėgėjus iš tų nervų nors darbo nemažai pasidariau  doh.gif .

Užuojauta dėl klasės. Pasiusčiau ir aš...
Atsakyti
Sveikos darbštuolės rolleyes.gif kiek puikių idėjų pažėrėte ax.gif Galbūt kas nors pagelbėsit ir man, nes šiandien išnešė iš klasės senus badus ir liko rudų plytų siena, kuri tokia baisi, kad nežinau nei ką ant jos daryti aggressive.gif gal turite kokių idėjų kaip ją dekoruoti? Nusipirkau šiandien spalvoto tinklo, bet nei pati nežinau ką su juo padaryti verysad.gif gelbėkit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 08 07, 17:28)
labai gražu. Gal turit to didelio klevo lapo iškarpą?

Klevo lapas jau pašte... smile.gif
Atsakyti
laba,
aš vėl prašau pagalbos... gal kuri turite 4 kl. Pupos mokyt.kn. 1 ir 2 d., Riešuto mokyt.kn. 2 d. ir Gilės mokyt.kn. abi dalis skenuotas?
Atsakyti
O aš giriuosi šiandieniniu pirkiniu drinks_cheers.gif Nusipirkau naujas, gražias užuolaidas į savo naują klasę lotuliukas.gif Laukiu, nesulaukiu kada jas pasikabinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 08 20, 16:49)
Sveikos 4u.gif norėčiau prisijungti į jūsų būrį, po penkerių metų pertraukos grįžtu į mokyklą ax.gif kažkoks keistas jausmas ir jaudulys....viskas išdalinta, atiduota kolegėm,nes nebetikėjau, kad vėl dirbsiu pedagoginį darbą blush2.gif Nors prieš tai net 16 metų dirbau mokykloje, bet šiandien visai "išsibarsčiusi" jaučiuosi......
Būsiu ketvirtokė,žiūriu čia labai šaunios  ir draugiškos kolegės 4u.gif

nebus lengva, vaikai labai keičiasi... bet truputis fantazijos, kolegių pagalbos ir stosi į vėžes smile.gif

QUOTE(Šarkka @ 2014 08 20, 22:30)
Sveikos  4u.gif

Grįžtu po savo atostogų, nors taip gaila savo dar dvejų neturintį pipiriuką išleist į darželį... Laukia adaptacija tiek jam, tiek man, nes einu į naują vietą, tai kažkaip norisi greičiau šitą periodą išgyvent  unsure.gif

ir man panaši situacija, susitvarkysim. Vis pagalvoju visi susitvarko ir aš susitvarkysiu...

QUOTE(bungiuke @ 2014 08 21, 14:36)
Sveikos darbštuolės rolleyes.gif kiek puikių idėjų pažėrėte  ax.gif Galbūt kas nors pagelbėsit ir man, nes šiandien išnešė iš klasės senus badus ir liko rudų plytų siena, kuri tokia baisi, kad nežinau nei ką ant jos daryti aggressive.gif gal turite kokių idėjų kaip ją dekoruoti? Nusipirkau šiandien spalvoto tinklo, bet nei pati nežinau ką su juo padaryti  verysad.gif  gelbėkit doh.gif

o gal galima kažkaip įrėminti tą sieną kaip pilį. Būtų senų plytų pilis, o tuščias vietas apauginti medžiais (tiesiog nudažyti dažais kažką).
Atsakyti
QUOTE(Šarkka @ 2014 08 20, 23:30)
Sveikos  4u.gif
Grįžtu po savo atostogų.

Sveika gyva, pražuvėle mirksiukas.gif Smagu, kad sugrįžai namo thumbup.gif
Atsakyti
Labukas visoms darbstuolems smile.gif

Griztu ir as po atostogu smile.gif Matau siais metais energingai gaminami kompotai 4u.gif

Mano galva dar tuscia, jei ka sugalvosiu- pasidakinsiu savo mintimis su jumis.
Planuoju kazka sujungti su jura ir akmenukais. Sakau, gal po kokios istorijos padovanosiu kiekvienam po akmeneli ant kurio uzrasysiu po zodeli ( kokie metai laukia mokinuko). Cia tik pamastymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2014 08 21, 17:50)
Labukas visoms darbstuolems  smile.gif

Griztu ir as po atostogu  smile.gif  Matau siais metais energingai gaminami kompotai  4u.gif

"viriau" ir aš kompotą kažkuriais metais, vaikams patiko thumbup.gif
o ką šįmet per rugsėjo 1 reikės sugalvoti - dar minčių nulis. skaitinėju jūsų pasiūlymus, daug įdomių variantų siūlote, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2014 08 21, 15:33)
nebus lengva, vaikai labai keičiasi... bet truputis fantazijos, kolegių pagalbos ir stosi į vėžes smile.gif
ir man panaši situacija, susitvarkysim. Vis pagalvoju visi susitvarko ir aš susitvarkysiu...
o gal galima kažkaip įrėminti tą sieną kaip pilį. Būtų senų plytų pilis, o tuščias vietas apauginti medžiais (tiesiog nudažyti dažais kažką).

Tai, kad tos plytos visos tragiškos jas tik kazkaip uzdengti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bungiuke: 21 rugpjūčio 2014 - 16:00