Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 20, 14:50)
Įdomus žaidimas, kai klasėje daug vaikų ir vienas kito nepažįsta.
O pas mus pirmokų pasus įteikia direktorius aikštėje, nes vaikų nedaug.
Papildyta:

Kaip Jūs tą kompotą "verdate", gal galite paaiškinti? Niekaip nesuprantu... g.gif

http://miegalius.cla...sejo_1ajai/0-88
Atsakyti
ŽAIDIMAS RUGSĖJO PIRMAJAI

INTONACIJA

Frazę „Aš jau TREČIOKAS“ (arba pirmokas, antrokas, ketvirtokas) kiekvienas žaidėjas iš eilės turi ištarti vis kitokia intonacija.
Pralaimi tas, kuris nebesugalvoja naujos intonacijos.

Pabandykite, gal patiks?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif norėčiau prisijungti į jūsų būrį, po penkerių metų pertraukos grįžtu į mokyklą ax.gif kažkoks keistas jausmas ir jaudulys....viskas išdalinta, atiduota kolegėm,nes nebetikėjau, kad vėl dirbsiu pedagoginį darbą blush2.gif Nors prieš tai net 16 metų dirbau mokykloje, bet šiandien visai "išsibarsčiusi" jaučiuosi......
Būsiu ketvirtokė,žiūriu čia labai šaunios ir draugiškos kolegės 4u.gif
Atsakyti
Sėkmės, bus darbelis nelengvas, daug pasikeitimų sad.gif Bet ... sad.gif
Papildyta:
Oi... ne tas smailas smile.gif
Atsakyti
Kaip rugsėjo 1-ąją paversti nepaprasto nuotykio pradžia?

http://www.ikimokykl...o-pradzia/17776
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 08 20, 16:31)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2014 08 20, 19:36)
Kaip rugsėjo 1-ąją paversti nepaprasto nuotykio pradžia?

http://www.ikimokykl...o-pradzia/17776

Dėkoju už nuorodą. Perskaičiau susidomėjus. Juk aš pati į priešmokyklinę klasę išleidžiu savo šešiametį. Tai skaičiau ir vis lyginau straipsnio mintis su saviškėmis.
Labai gražiai rašo apie pedagogų profesionalumą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 08 20, 21:35)
Dėkoju už nuorodą. Perskaičiau susidomėjus. Juk aš pati į priešmokyklinę klasę išleidžiu savo šešiametį. Tai skaičiau ir vis lyginau straipsnio mintis su saviškėmis.
Labai gražiai rašo apie pedagogų profesionalumą. smile.gif

O, sėkmės būsimajam pirmokėliui keliaujant į Žinių šalį!
Atsakyti
Esu dariusi traukinuką, važiavom su vaikais ,,traukinuku", sustojome stotelėse atlikti užduočių.
2. Esu vedusi pamokas linksmai. Pvz lietuvių skaityti užkoduotus žodžius, dailė - nupiešti saulei spindulius užrištom akim...
3. Esu dariusi viktoriną - įvairios užduotys grupelėms vaikų
4. Pas mus į klasę ėjo mokytis zuikis, šuniukas ir kiti smile.gif
5. Kiekvienas traukė iš ,,baseino" auksinę žuvelę, ant, kurios buvo užrašytas ,,stebuklas"-kas jam šiemet ypač seksis, pvz. skaitysi, kaip iš pypkės.Žuveles nešėsi namo.
6. Laivu atplaukė kapitonas,skaitė pasaką, keliavome po mokslo salas, kiekvienas gavo vardinį laivelį.
7. Iš kuprinės traukė įvairius daiktus ir spėliojo, kokią užuominą mokytoja nori jam pasakyti: muilas - į mokyklą ateik švarus, pieštukas- rašyma-labai svarbu, šokdynė- mokykloj ir namuose reikia sportuoti, judėti.Laikrodis- branginti laiką ir nešvaistyti beprasmei veiklai;liniuotė- pamatuok savo sakomą žodį; batukas- drąsiai ženk mokslo keliu, nebijok suklupti;knyga- semkis išminties iš knygų;siūlo kamuoliukas- būk draugiškas ir vyk draugystės siūlą; trintukas- taisyk klaidas; žiūronai- matyk kiekvieną esantį šalia; gumytė- būk lankstus santykiuose; dantų krapštukas- gilinkis , tobulėk, būk žingeidus; veidrodėlis- šypsokis, nebūk paniuręs...
8.Dėliojom dėlionę - širdį iš detalių, kurių kitoje pusėje buvo užrašyti klausimai iš mokyklos gyvenimo ( pvz. "Koks mūsų pavaduotojos vardas?" "Kieno šis tėtis " "Kiek klasėje mokinių, turinčių vardus, prasidedančius A raide?" "Koks mokyklos int.svetainės adresas?" ir pan... ( ačiū kolegėms - mintis jų )
9. Į klasę išvykdama užsuka vasara su kraitele užduotėlių.
10. Koks nors personažas (pvz. katinas) galėtų vynioti siūlų kamuolį ir rasti užduočių.
11. Koks nors Nežiniukas gali būti ,,pasiklydęs" labirinte ar užburtoje pilyje. Norint jį išlaisvinti reikia atlikti užduotis...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Grįžtu po savo atostogų, nors taip gaila savo dar dvejų neturintį pipiriuką išleist į darželį... Laukia adaptacija tiek jam, tiek man, nes einu į naują vietą, tai kažkaip norisi greičiau šitą periodą išgyvent unsure.gif

Galva sprogsta nuo minčių, nežinau net nuo ko čia pradėt doh.gif

Gal kuri gali man į a.ž. slaptažodį primint 4u.gif

Visoms naujai prisijungusioms 4u.gif Nors ir pati dabar jau čia kaip naujokė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarkka: 20 rugpjūčio 2014 - 22:35
QUOTE(Šarkka @ 2014 08 20, 22:30)
Sveikos  4u.gif

Grįžtu po savo atostogų, nors taip gaila savo dar dvejų neturintį pipiriuką išleist į darželį... Laukia adaptacija tiek jam, tiek man, nes einu į naują vietą, tai kažkaip norisi greičiau šitą periodą išgyvent  unsure.gif

Galva sprogsta nuo minčių, nežinau net nuo ko čia pradėt  doh.gif

Gal kuri gali man į a.ž. slaptažodį primint  4u.gif

Visoms naujai prisijungusioms  4u.gif  Nors ir pati dabar jau čia kaip naujokė tongue.gif

Ir aš savo kleckutį jau išleidau į darželį, pirmosios dienos, viskas puiku, žiūrėsim kaip bus toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 21, 12:48)
Ir aš savo kleckutį jau išleidau į darželį, pirmosios dienos, viskas puiku, žiūrėsim kaip bus toliau  4u.gif

As va ir pergyvenu del to, kad as pirma dirbt pradesiu, darzas tik nuo 8 dienos.. matysiu, gal eis anksciau isleist..
Atsakyti