Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Pritariu ir mintis puošybai gera, tik scenarijaus reikia.
ČIA APIE BITUTES.
[/quote
Kalbejau maždaug taip:
Bitutei reiks skristi pirmą kartą į mokyklą. Ji labai rūpinasi, labai jaudinasi kad viską turėtų, kad mama gražiai aprengtų, batukus gražius apmautų. Tėtis iškilmingai įteikia jai gražią, naujumu dar kvepiančią kuprinę ir bitutė skrenda pasigirt draugams. Nuskrido pas ežiuką. Ežiukas apžiūri kuprinę ir sako, kad tuščios kuprinės niekas į mokyklą nesineša. Duoda jai obuolį ir bitutė įsideda į kuprinę. Tada ji nuskrenda pas ožiuką , ožiukas jai padovanoja teptuką.. Tada ji aplanko vilką. Jis duoda bitutei žėrintį akmenėlį. Bitutė ir jį įsideda į kuprinę.
Vėliau bitutė nuskrenda pas meškutę. Meškutė padovanoja medaus ąsotėlį. Įtalpina ir ąsotėlį į kuprinę. Nuskrenda pas šarką. Ji bitutei dovanoja sūrio gabalėlį. Ir tą įsideda į kuprinę. Taip ji aplanko daug draugų ir visi jie ką nors dovanoja, o bitutė deda į kuprinę. Vakare kuprinė išsipūtus ir sunki. Bitutė vos ją pavelka. Išsigando, nusiminė bitutė ir galvoja: sunku bus kasdien su tokia sunkia kuprine skraidyti į mokyklą. Tuomet atskrenda pas išmintingąją pelėdą ir klausia, ar jai mokyklon reiks vaikščiot su tokia sunkia kuprine. O Pelėda jai sako: svarbiausia į mokyklą reikia atsinešti galvą. O jei jau galva bus, tai bet kokias problemas galės išspręsti pati.
O dabar pažaisime žaidimą: aš rodysiu-sakysiu daiktą ir jeigu jis reikalingas į kuprinę jūs 3 k. suplojate, jeigu ne-tai tūpiatės. Ir vardinti šiuos daiktus vis greičiau.
Lentoje matote gražią gėlių puokštę. Kas tupi ant kiekvieno žiedelio? (bitutės)
Ar darbščios bitutės yra? Ar jos daug dirba? (daug)
Na tai ir jūs kaip mažosios darbščiosios bitutės, suskridote iš skirtingų namų .Suskridote draugauti, pažinti, sportuoti, šokti, rašyti, skaityti....vienu žodžiu daug dirbti. Taigi suskriskime ir apsigyvenkime šitame mažučiame geltoname avilyje. Būsime didelė graži ir draugiška šeima-klasė. Kviečiu ,po vieną iš eilės, surasti savo bitutę ir ,pasakius savo vardą, įskristi į naują pirmokų kolektyvą.
(sako vardą ir deda bitutę į avilį) (Aš duodu pirmoko pasą.).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toblera: 19 rugpjūčio 2014 - 15:46
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 08 19, 16:32)
Gal būtų galimybė pasiskolinti vieną vadovėlį?(klausiu dirbančių su "Šaltiniu")

Galiu, jei tiks. Mūsų 2005 metų vadovėliai. Ir išvaizda bus ne per geriausia. Jei tiktų rašykite, žiūrėsime kaip perduoti.
Atsakyti
Sveikutės,

Norėčiau prisijungti ir aš į jūsų šaunų būrį. rolleyes.gif
Aš dirbu kaimo mokyklėlėje, vedu muzikos ir anglų kalbos pamokas pradinukams (jungtinėms klasėms, nes mokykla mažakomplektė).
Gal kuri nors iš jūsų taip pat dirba tokio tipo mokykloje? Būtų malonu pasidalinti patirtimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
petugni, Lili7309, smagu, kad prisijungėt. Tikimės ilgalaikio bendravimo. smile.gif

liepsnele2, metai man nėra svarbu, tiesiog tekstai ten geresni.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 08 19, 17:26)
petugni, Lili7309, smagu, kad prisijungėt. Tikimės ilgalaikio bendravimo.  smile.gif

Ir aš to tikiuosi. smile.gif
Atsakyti
Laba diena mielos pradinukės. Labai noriu paklausti ir paprašyti pagalbos. Gal kuri iš Jūsų pildote paraišką dalyvauti šiame seminare? Administracija pasiūlė. Pildau ir abejoju ar teisingai suprantu. Gal kuri dalyvavote Comenius projektuose? Kaip reikia paskaičiuoti biudžete papildomą dieną, jei nėra autobuso grįžti? Kokią pinigų sumą rašyti?
Būčiau labai dėkinga jeigu kuri pagelbėtų. Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gal galite pasiūlyti idėjų pirmai pamokai. Nesinori kartotis, o naujų minčių kažkaip nekyla... g.gif
Esu dariusi traukinuką, važiavom su vaikais ,,traukinuku", sustojome stotelėse atlikti užduočių.
Esu vedusi pamokas linksmai. Pvz lietuvių skaityti užkoduotus žodžius, dailė - nupiešti saulei spindulius užrištom akim...
Esu dariusi viktoriną - įvairios užduotys grupelėms vaikų
Pas mus į klasę ėjo mokytis zuikis, šuniukas ir kiti smile.gif

P.S. Į temos pradžioje nurodytą e paštą nusiunčiau tris scenarijus.
Papildyta:
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 08 19, 16:26)
petugni, Lili7309, smagu, kad prisijungėt. Tikimės ilgalaikio bendravimo.  smile.gif

Bus smagu pasidalinti idėjomis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Radau tokį puslapiuką, gal pasinaudosite, nes dabar visų mintys sukasi apie rugsėjį.
http://korsigita.wor...sioms-pamokoms/
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 19, 19:57)
Sveikutės,
Radau tokį puslapiuką, gal pasinaudosite, nes dabar visų mintys sukasi apie rugsėjį.

Ačiū! Tikrai gerų idėjų ten yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 19, 18:57)
Sveikutės,

Daug puikių idėjų tikrai.
Ir dar čia:http://miegalius.clan.su/index/idejos_rugsejo_1ajai/0-88
Atsakyti
[quote=petugni,2014 08 19, 20:00]
Gal galite pasiūlyti idėjų pirmai pamokai. Nesinori kartotis, o naujų minčių kažkaip nekyla... g.gif
1. Esu dariusi traukinuką, važiavom su vaikais ,,traukinuku", sustojome stotelėse atlikti užduočių.
2. Esu vedusi pamokas linksmai. Pvz lietuvių skaityti užkoduotus žodžius, dailė - nupiešti saulei spindulius užrištom akim...
3. Esu dariusi viktoriną - įvairios užduotys grupelėms vaikų
4. Pas mus į klasę ėjo mokytis zuikis, šuniukas ir kiti smile.gif
5. Kiekvienas traukė iš ,,baseino" auksinę žuvelę, ant, kurios buvo užrašytas ,,stebuklas"-kas jam šiemet ypač seksis, pvz. skaitysi, kaip iš pypkės.Žuveles nešėsi namo.
6. Laivu atplaukė kapitonas,skaitė pasaką, keliavome po mokslo salas, kiekvienas gavo vardinį laivelį.
7. Iš kuprinės traukė įvairius daiktus ir spėliojo, kokią užuominą mokytoja nori jam pasakyti: muilas - į mokyklą ateik švarus, pieštukas- rašyma-labai svarbu, šokdynė- mokykloj ir namuose reikia sportuoti, judėti.
Pratęskit sąrašą, turėsim viską vienoj vietoj 4u.gif

Atsakyti
Laba diena,
Atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų būrį, bet beieškodama tokios priemonės-MEDINIAI TESTATORIAI- pagalvojau, kad turbūt pradinukės gali turėti. Ši priemonė dabar jau nebegaminama, bet galbūt turi kažkas iš seniau ir nebenaudoja -tikrai nupirkčiau.Ačiū.Rašykite į až., nes jūsų temos neseku.
Atsakyti