Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 21:54)

Labai puiki idėja thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės. O manęs įkvėpimas vis dar neaplanko, nors bandau po truputį dėliotis mintis, bet darbe nekyla rankos, vien tik nuo minties, kad bus 26 mokiniai. Aišku buvo 23, bet dar +3 doh.gif Tai bandau nusiteikti, gal pavyks iki mokslo metų pradžios g.gif
Atsakyti
[quote=gitė,2014 08 18, 13:21]
[quote=riešutasgilė,2014 08 18, 14:02]
Gite, primink man prašau apie pirmokų sąsiuvinį.
Papildyta:

Cituoju kažkurios mintis smile.gif Tikiuosi nesupyks g.gif
"Dar noriu pasidalinti viena man labai patinkančia idėja apie ketvirtokams skirtą mokslo metų pradžios šventę. Tą dieną mokiniai rašo į pirmos klasės sąsiuvinius. Juos mokytoja būna iš anksto paruošusi - užrašiusi ant viršelio, į pirmą puslapį įrašiusi savo palinkėjimą, antrą puslapį gali palikti tėvų palinkėjimams įklijuoti (kad darbas vyktų sparčiau, kol moksleiviai pildo savo užduotis, palinkėjimus į spalvotus klevo lapus rašo tėveliai. Tada mokytojai belieka susirinkti ir mokslo metų eigoje suklijuoti). Trečiame puslapyje rašiau pirmokiškus brūkšnelius, skrituliukus, bangeles. Juos ketvirtokai turėjo išrašyti kaire ranka. Užduočių galima prigalvoti labai įvairių. Po to tą sąsiuvinį pildo ištisus metus per klasės valandėlę, laisvą pamoką: rašinėlis apie ateitį, herbo piešimas, asmenybės testų pildymas, draugų aprašai ir pan...."

Tikrai žaisminga thumbup.gif . Gal ir pasinaudosiu smile.gif , nes kaip niekad šiemet nėra jokių idėjų rugsėjo 1-ajai...dar norisi atostogų
Atsakyti
Labai gražūs lapai klasės papuošimui

Rudeniniai lapai

Atsakyti
Sveikos šauniosios pradinukės,
bandysiu ir aš prisijungti į jūsų gretas.
Esu būsima būsimų pirmokų mokytoja.
Pasidalinsiu idėja ketvirtokėms:
pernai sudariau kryžiažodį apie mokinius, kiekvienam atšviečiau ir taip drauge prisimindami klasės įvykius ir nuotykius-atsakinėjom į klausimus, kurių atsakymai buvo tik mokinių vardai, o kryžiažodžio raktą galima sugalvoti- kaip gyvensime?- pvz: draugiškai, linksmai ir t.t.
Noriu draugauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 21:54)

QUOTE(gitė @ 2014 08 18, 13:21)

Cituoju kažkurios mintis smile.gif Tikiuosi nesupyks g.gif
"Dar noriu pasidalinti viena man labai patinkančia idėja apie ketvirtokams skirtą mokslo metų pradžios šventę. Tą dieną mokiniai rašo į pirmos klasės sąsiuvinius. Juos mokytoja būna iš anksto paruošusi - užrašiusi ant viršelio, į pirmą puslapį įrašiusi savo palinkėjimą, antrą puslapį gali palikti tėvų palinkėjimams įklijuoti (kad darbas vyktų sparčiau, kol moksleiviai pildo savo užduotis, palinkėjimus į spalvotus klevo lapus rašo tėveliai. Tada mokytojai belieka susirinkti ir mokslo metų eigoje suklijuoti). Trečiame puslapyje rašiau pirmokiškus brūkšnelius, skrituliukus, bangeles. Juos ketvirtokai turėjo išrašyti kaire ranka. Užduočių galima prigalvoti labai įvairių. Po to tą sąsiuvinį pildo ištisus metus per klasės valandėlę, laisvą pamoką: rašinėlis apie ateitį, herbo piešimas, asmenybės testų pildymas, draugų aprašai ir pan...."

QUOTE(domassss @ 2014 08 18, 21:41)

Rudeniniai lapai

kiek gerų minčių ir idėjų duodat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 18 rugpjūčio 2014 - 22:51
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 18, 07:05)
Gražu! O iš ko darei bitutes?

Man taip pat labai idomu iš ko padarytos bitutės?
Atsakyti
sveikutės,
idėja su pirmokiškais sąsiuviniais labai gera, bet aš ją paprastai panaudoju išleistuvėms. Tada organizuoju juokingas pamokas, tarsi žinių patikrinimas.
Na, o aš jau lyg ir baigiu susidėlioti mintis rugsėjo pirmai dienai. Viską susiesiu su obuoliais. Kažkur mačiau panašią idėja, papildžiau ir tikiuosi kažkas gausis. Ketvirta klasė - derliaus (mokslo rezultatų) laikas. Bandysiu sukurti pasaką apie obuolius, virsim šauniausios klasės obuolių kompotą, ragausim obuolienės.
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2014 08 18, 21:41)

Rudeniniai lapai

super idėja thumbup.gif
Papildyta:
Sakau sau - sveika sugrįžus thumbup.gif ilgasis savaitgalis toks audringas buvo, taip sunku sugrįžti prie darbų g.gif Šiandien savo kūdikį pirmą kartą išlydėjau į darželį, tai taip keista dabar, kad turiu laisvo laiko sau thumbup.gif

Dabar esu visai pasimetus, valdžia pranešė, kad šiemet jeigu neatras to vieno vaiko, kad būtų dvi klasės, tuomet man atiduos visas pradinukų anglų kalbos pamokas... tai dabar turiu ruoštis ir pirmokams (kad po to nereikėtų ruoštis paskutinę naktį) ir kažkokią įdomią pirmą pamoką paruošti anglistams.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmyra @ 2014 08 18, 23:27)
Noriu draugauti 4u.gif

Draugaukim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmyra @ 2014 08 19, 01:27)

Noriu draugauti 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmyra @ 2014 08 18, 23:27)
Sveikos šauniosios pradinukės,
bandysiu ir aš prisijungti į jūsų gretas.
Esu būsima būsimų pirmokų mokytoja.
Pasidalinsiu idėja ketvirtokėms:
pernai sudariau kryžiažodį apie mokinius, kiekvienam atšviečiau ir taip drauge prisimindami klasės įvykius ir nuotykius-atsakinėjom į klausimus, kurių atsakymai buvo tik  mokinių vardai, o kryžiažodžio raktą galima sugalvoti- kaip gyvensime?- pvz: draugiškai, linksmai ir t.t.
Noriu draugauti 4u.gif

Draugaukime! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti