Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 16:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės  rolleyes.gif  norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas 4u.gif  Šią rugsėjo pirmąją pradedu dirbti su pirmokėliais. Baimės pilnos akys, bet noras didžiulis. Gal jau turite naujų ir idomių idėjų rugsėjo pirmosios šventei, kuriomis negaila pasidalinti? smile.gif

Turiu pasiūlymą:Aš prieš du metus (kai maniškiai buvo pirmokai) padariau iš dėžės geltoną avilį, ant viršaus pasodinau bitę motinėlę,o ant lentos pritvirtinau gėlių ir ant kiekvienos gėlės prisegiau po bitutę.Po gėle prisegiau vaiko vardą.Vaikai turėjo ateiti surasti savo vardą(patikrinau kas moka savo vardą perskaityti mirksiukas.gif )prisistatyti ir "atskristi" į avilį. Taip mes suskridome į vieną avilį-klasę bendram gyvenimui.Ir klasės lenta atrodė originaliai ir dekoraciją panaudojau.Įdėčiau nuotrauką, ale taip atostogų metu atipalaidavau,kad nemoku to padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2014 08 14, 10:24)

O kur užsisakei? Gal kokią nuorodą gali įmest?

Užsakiau pegaso lankstinukyje, kartu su pratybomis
QUOTE(R.@usra @ 2014 08 14, 17:39)
Taip pat ir aš darau  tongue.gif

Ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 21:22)
Turiu pasiūlymą:Aš prieš du metus (kai maniškiai buvo pirmokai) padariau iš dėžės geltoną avilį, ant viršaus pasodinau bitę motinėlę,o ant lentos pritvirtinau gėlių ir ant kiekvienos gėlės prisegiau po bitutę.Po gėle prisegiau vaiko vardą.Vaikai turėjo ateiti surasti savo vardą(patikrinau kas moka savo vardą perskaityti  mirksiukas.gif )prisistatyti ir "atskristi" į avilį. Taip mes suskridome į vieną avilį-klasę bendram gyvenimui.Ir klasės lenta atrodė originaliai ir dekoraciją panaudojau.Įdėčiau nuotrauką, ale taip atostogų metu atipalaidavau,kad nemoku to padaryt  blush2.gif
.Na pabandysiu gal pavyks...

http://public.fotki....12-09-01-2.html
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagalbą 4u.gif
Pažadėtą scenarijų į paštą įmesiu tada, kai galutinai sulipdysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 22:54)

Gražu! O iš ko darei bitutes?
Atsakyti
Sveikutės atostogaujančios ir jau sugrįžusios į nutrintus mokyklos suolus. Kuo toliau tuo vėliau išeinu atostogų, bet manau, kad kitais metais reiks išeit nuo liepos mėnesio, nes birželį dar puikiai dirbasi, o rugpjūtį niekaip negaliu įsivažiuoti smile.gif Gal kas Vilniuje dalyvausit programoje "Įveikime kartu" ir žinote kada bus įvadinė paskaita, nes dar nieko negirdėti.
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 21:22)
Turiu pasiūlymą:Aš prieš du metus (kai maniškiai buvo pirmokai) padariau iš dėžės geltoną avilį, ant viršaus pasodinau bitę motinėlę,o ant lentos pritvirtinau gėlių ir ant kiekvienos gėlės prisegiau po bitutę.Po gėle prisegiau vaiko vardą.Vaikai turėjo ateiti surasti savo vardą(patikrinau kas moka savo vardą perskaityti  mirksiukas.gif )prisistatyti ir "atskristi" į avilį. Taip mes suskridome į vieną avilį-klasę bendram gyvenimui.Ir klasės lenta atrodė originaliai ir dekoraciją panaudojau.Įdėčiau nuotrauką, ale taip atostogų metu atipalaidavau,kad nemoku to padaryt  blush2.gif

Labai ačiū už idėją, begalo gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bungiuke: 18 rugpjūčio 2014 - 12:05
Sveikutės, kolegės. Jungiuosi ir aš į diskutojančių būrį. Nors šią savaitėlę dar atostogauju, bet mintys apie greit prasidėsiančius mokslo metus jau neleidžia ramiai atostostogauti smile.gif Manieji jau bus ketvirtokai. Vis suku galvą, ką įdomaus nuveikus per pirmąją mokslo metų pamoką. Patiko kažkurios forumietės idėja apie rašymą į pirmoko sąsiuvinį. Dar mokslo metų pabaigoje vaikai prigamino daug spalvotų drugelių, tai jais planuoju puošti klasę.Tik niekaip nesugalvoju, kaip tuos drugelius susieti su pamoka. Gal kuriai kiltų kokia idėja, ar gal ką nors darėte? Labai pagelbėtumėt.

Smagu, kad esate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 22:54)

Labai gražu biggrin.gif
Atsakyti
Gite, primink man prašau apie pirmokų sąsiuvinį.
Papildyta:
QUOTE(agė-melagė @ 2014 08 18, 13:00)
Labai gražu biggrin.gif

Pritariu ir mintis puošybai gera, tik scenarijaus reikia.
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2014 08 17, 22:22)

labai puiki idėja bus kitiems metams - pirmokams

4u.gif

Atsakyti
[quote=riešutasgilė,2014 08 18, 14:02]
Gite, primink man prašau apie pirmokų sąsiuvinį.
Papildyta:

Cituoju kažkurios mintis smile.gif Tikiuosi nesupyks g.gif
"Dar noriu pasidalinti viena man labai patinkančia idėja apie ketvirtokams skirtą mokslo metų pradžios šventę. Tą dieną mokiniai rašo į pirmos klasės sąsiuvinius. Juos mokytoja būna iš anksto paruošusi - užrašiusi ant viršelio, į pirmą puslapį įrašiusi savo palinkėjimą, antrą puslapį gali palikti tėvų palinkėjimams įklijuoti (kad darbas vyktų sparčiau, kol moksleiviai pildo savo užduotis, palinkėjimus į spalvotus klevo lapus rašo tėveliai. Tada mokytojai belieka susirinkti ir mokslo metų eigoje suklijuoti). Trečiame puslapyje rašiau pirmokiškus brūkšnelius, skrituliukus, bangeles. Juos ketvirtokai turėjo išrašyti kaire ranka. Užduočių galima prigalvoti labai įvairių. Po to tą sąsiuvinį pildo ištisus metus per klasės valandėlę, laisvą pamoką: rašinėlis apie ateitį, herbo piešimas, asmenybės testų pildymas, draugų aprašai ir pan...."
Atsakyti