Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Aurute @ 2014 08 12, 17:00)
Aš tik kalėdinius Bruno Ferrero skaitymus.

Aš irgi labai mėgstu Bruno Ferrero skaitinius. Turiu ne vieną jo knygutę. Nemažai jo kūrinių naudoju tėvų susirinkimams. Įmesiu į paštą
Atsakyti
Sveikos visos, sugrįžtančios į darbus ir į šį šaunų būrelį. Po truputi grįžtu ir aš. Jau bandau sulipdyt rugsėjo 1-osios scenarijų ir susidūriau su tokia problema. Kažkada kai dirbau su Jonynienės vadovėliais, turėjau klasėje tokį kaukutį pasisiuvusį. Ir eilėraštį labai taiklų buvau kažkur radus (man rodos tuose pačiuose vadovėliuose).
Esu aš Kaukutis.
Aš pasakų vaikas.
Aš noriu mokyklon,
Man mokytis laikas.

Jei mokslui aš visą
Vaikystę paskirsiu,
Tai būsiu protingas
Ir milžinu virsiu.

Dabar turiu tokį zuikį Zenoną tongue.gif ir bandau jam pritemptį šį eilėraštį, bet niekaip neišmąstau, kuo jis gali virsti (paskutinė eilutė) Tai būsiu protingas/ ir ...... virsiu.
Padėkit, mielosios! Pažadu pasidalinti scenarijumi blush2.gif
Atsakyti

Tai būsiu protingas
Išminčium pavirsiu.
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 08 16, 23:45)
Sveikos visos, sugrįžtančios į darbus ir į šį šaunų būrelį. Po truputi grįžtu ir aš. Jau bandau sulipdyt rugsėjo 1-osios scenarijų ir susidūriau su tokia problema. Kažkada kai    dirbau su Jonynienės vadovėliais, turėjau klasėje tokį kaukutį pasisiuvusį. Ir eilėraštį labai taiklų buvau kažkur radus (man rodos tuose pačiuose vadovėliuose).
Esu aš Kaukutis.
Aš pasakų vaikas.
Aš noriu mokyklon,
Man mokytis laikas.

Jei mokslui aš visą
Vaikystę paskirsiu,
Tai būsiu protingas
Ir milžinu virsiu.

Dabar turiu tokį zuikį Zenoną  tongue.gif  ir bandau jam pritemptį šį eilėraštį, bet niekaip neišmąstau, kuo jis gali virsti (paskutinė eilutė) Tai būsiu protingas/ ir ...... virsiu.
Padėkit, mielosios! Pažadu pasidalinti scenarijumi  blush2.gif

Įdomu. O gal kažkaip susieti su pasaka "Zuikis Puikis"?
O kodėl Tavo Zuikis Zenonas?
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 16, 23:52)
Įdomu. O gal kažkaip susieti su pasaka "Zuikis Puikis"?
O kodėl Tavo Zuikis Zenonas?

Ačiū BonaDona. Visai neblogai skamba 4u.gif
Zuikį Zenoną gavom su buvusia laida per vieną projektą. Jį mums dovanojo amatų mokyklos mokiniai, kurie jį taip pakrikštijo biggrin.gif

Vat apie Zuikį puikį ir aš mąstau, bet sustojau ties pabaiga "Tėtis bus patenkintas/ zuikio puikio penketais". Ką su tais penketais daryt? Vėl kažkuo keisti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dainelej: 16 rugpjūčio 2014 - 23:40
QUOTE(Dainelej @ 2014 08 16, 23:37)
Vat apie Zuikį puikį ir aš mąstau, bet sustojau ties pabaiga "Tėtis bus patenkintas/ zuikio puikio penketais". Ką su tais penketais daryt? Vėl kažkuo keisti g.gif

Galima praleist tas eilutes.

A6 su kolege iš paralelinės klasės buvom pritaikę šią pasakaitę abėcėlės šventei. Labai gerai atrodė.
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 08 17, 00:37)
Ačiū BonaDona. Visai neblogai skamba  4u.gif
Zuikį Zenoną gavom su buvusia laida per vieną projektą. Jį mums dovanojo amatų mokyklos mokiniai, kurie jį taip pakrikštijo  biggrin.gif

...Tėtis bus patenkintas savo Zuikiu Šaunuoliu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2014 08 17, 02:37)
Ačiū BonaDona. Visai neblogai skamba  4u.gif
Zuikį Zenoną gavom su buvusia laida per vieną projektą. Jį mums dovanojo amatų mokyklos mokiniai, kurie jį taip pakrikštijo  biggrin.gif

Tėtis bus patenkintas
zuikio puikio talentais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės. Visos triūsiat dirbat. Po truputį bandau mintis dėlioti. pritaikysiu pasaką apie jūros žvaigždes, tik dar nesumąstau kaip privesti prie tos pasakos. Pernai, tai buvo paliktas zuikio laiškas ant stalo ir jame buvo pasaka. Lentą taip pat puošiu žuvytėmis. O gal ant stalo padėti akvariumą, sudėti dovanėles ir įdėti laišką. Dabar berašant kilo tokia mintis.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Mergaitės, aš šiandien labai žiauriai ne į temą, bet reikia vilniečių pagalbos blush2.gif . Ruošiamės su dukra vykti į Vilnių, o jau kokie 13-14 metų nevažiavau Vilniaus viešuoju transportu. Gal kuri galit apšviesti, kaip ten dabar su bilietais yra, nes internete informacija labai skirtingai pateikiama. Galima ir neteršiant forumo į až informaciją pasiųsti 4u.gif . Iš anksto dėkoju, nes žinau, kad padėsite 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2014 08 15, 17:12)
Galiu pasiūlyti teminius planus 4 klasei, gal kam nors pravers.

Labai praverstų. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2014 08 17, 21:40)
Labai praverstų.  4u.gif

Ačiū, jau radau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti