QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 19:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas Šią rugsėjo pirmąją pradedu dirbti su pirmokėliais. Baimės pilnos akys, bet noras didžiulis. Gal jau turite naujų ir idomių idėjų rugsėjo pirmosios šventei, kuriomis negaila pasidalinti?
Sveika atvykus, dabar kaip tik apie tai ir kalbam jau kelios dienos
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 16:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas
Sveika, prisijungusi.
Papildyta:
QUOTE(smilga99 @ 2014 08 15, 16:12)
Galiu pasiūlyti teminius planus 4 klasei, gal kam nors pravers.
Man praverstų, ačiū.
Ką ketvirtokės planuojat rugsėjo pirmai, gal turit gražius žodžius? Niekaip šiais metais nesugalvoju nei temos, nei dovanėlės vaikams, nei papuošimų. Norėtusi, kad viskas derėtų. Ir temos norisi rimtesnės, gal pasakos pamokančios apie darbštumą ar draugystę.
sveikos, darbštuolytės,
vos spėju skaityti visų mintis, o man dar dirbti noro nėra.
nežinomybė yra baisiausia, bet reikia tikėtis....viskas bus gerai
sveika prisijungus
vos spėju skaityti visų mintis, o man dar dirbti noro nėra.
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 11, 00:45)
Visos taip aktyviai ruošiasi naujiems mokslo metams, o mane užklupo tokia nežinia. Sužinojau, kad vienas pirmokas išvyksta mokytis kitur, tad vietoj 27 vaikų, mums liko 26 ir lieka nebe dvi klasės, o viena... trūksta tik vieno vaiko... dabar tokia nežinia, nebežinau ruoštis toliau ar ne... landžioju po mokyklų svetaines internete, ieškau gal kur kokia laisva vieta yra... taip noriu dirbti
nežinomybė yra baisiausia, bet reikia tikėtis....viskas bus gerai
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 18:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas Šią rugsėjo pirmąją pradedu dirbti su pirmokėliais. Baimės pilnos akys, bet noras didžiulis. Gal jau turite naujų ir idomių idėjų rugsėjo pirmosios šventei, kuriomis negaila pasidalinti?
sveika prisijungus
QUOTE(elbitele @ 2014 08 13, 10:36)
Sveikos. Gal kas turite įdomių gražių gėlių pavydžių papuošti stendą, klasę. Ačiū
Įmesiu į paštą dviejų gėlių pavyzdžius. Jei sudomins galėsiu paaiškinti kaip daryti.
O gal kampelį susigundysite puošti obuoliukais ir kriaušėmis (juk ruduo). Jų pavyzdžius su trafaretais taip pat įmečiau į paštą.
Sveikos, kaip sekasi naudingai leisti prasidėjusį ilgąjį savatgalį? Kažkur viosai neseniai perskaičiau frazę po atostogų reikia pailsėti (čia toms, kurios pradės dirbti artimiausiu laiku).
neatsisakom gatavo produkto
džiaugiamės
QUOTE(smilga99 @ 2014 08 15, 16:12)
................ Taigi jei kam reikia sakykit įmesiu į paštą.
Linkiu gražių paskutinių atostogų dienų ir daugybės originalių idėjų.
Linkiu gražių paskutinių atostogų dienų ir daugybės originalių idėjų.
neatsisakom gatavo produkto
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 16:35)
džiaugiamės
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 15, 15:35)
Snaudale, karžygiukas jau pašte. Skanavau tik puslapius su tekstu (taupiau laiką). Jei nepaslaptis, ką darysi su ja
Be galo tau dėkoju. AČIŪ. Aš su ja tai nieko nedarysiu, tik dukterėčia ją turi iki mokslo metų pradžios būtinai perskaityti. O jau kitą savaitę namo išvažiuoja.
QUOTE(Snaudale @ 2014 08 16, 00:03)
Be galo tau dėkoju. AČIŪ. Aš su ja tai nieko nedarysiu, tik dukterėčia ją turi iki mokslo metų pradžios būtinai perskaityti. O jau kitą savaitę namo išvažiuoja.
Nėra už ką. Ir dėl savęs pasidarbavau. Knyga tikrai verta dėmesio - apie mažus žygdarbius. Ją pasiėmiau integracinei šių metų temai
gal kas žinote svetaines adresą, kur yra raidžių paveikslėliai, pvz.: vaikas laiko raidę. Ir iš tokių paveikslėlių galima sudėti žodžius. Ačiū
Noriu pasidžiaugti, kaip smagu, kad čia tokios draugiškos kolegės ypač padėkoti ninkutei, kuri pasidalino savo idėjomis klasės papuošimams, nes man kaip ką tik baigusiai mokslus ir tik pradedančiai dirbti, kiekviena idėja labai naudinga. Gal dar kas nors galėtų man pasiūlyti kokių gražių žodžių pirmokams , dovanėles jau sugalvojau daryti ženkliukus su vardais ir vaikiškais piešinėliais, o kad jų nepaduoti paprastai pakabinsiu lentos viršuje ir paprašysiu tėvelių vaikams padėti nusikabinti, kad suprastų jog jų pagalbos mažiesiems reikės visus mokslo metus