Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos, šauniosios pradinukės rolleyes.gif norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas 4u.gif Šią rugsėjo pirmąją pradedu dirbti su pirmokėliais. Baimės pilnos akys, bet noras didžiulis. Gal jau turite naujų ir idomių idėjų rugsėjo pirmosios šventei, kuriomis negaila pasidalinti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 19:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės  rolleyes.gif  norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas 4u.gif  Šią rugsėjo pirmąją pradedu dirbti su pirmokėliais. Baimės pilnos akys, bet noras didžiulis. Gal jau turite naujų ir idomių idėjų rugsėjo pirmosios šventei, kuriomis negaila pasidalinti? smile.gif

drinks_cheers.gif Sveika atvykus, dabar kaip tik apie tai ir kalbam jau kelios dienos biggrin.gif
Atsakyti
Kaip tik skaitinejau wink.gif gal kas gali pasidalinti idejomis kaip puosia savo klase? nes i pasta manes dar nepriima ;(
Atsakyti
QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 16:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės  rolleyes.gif  norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas 4u.gif 

Sveika, prisijungusi.
Papildyta:
QUOTE(smilga99 @ 2014 08 15, 16:12)
Galiu pasiūlyti teminius planus 4 klasei, gal kam nors pravers.

Man praverstų, ačiū.

Ką ketvirtokės planuojat rugsėjo pirmai, gal turit gražius žodžius? Niekaip šiais metais nesugalvoju nei temos, nei dovanėlės vaikams, nei papuošimų. Norėtusi, kad viskas derėtų. Ir temos norisi rimtesnės, gal pasakos pamokančios apie darbštumą ar draugystę.
Atsakyti
sveikos, darbštuolytės,
vos spėju skaityti visų mintis, o man dar dirbti noro nėra.

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 11, 00:45)
Visos taip aktyviai ruošiasi naujiems mokslo metams, o mane užklupo tokia nežinia. Sužinojau, kad vienas pirmokas išvyksta mokytis kitur, tad vietoj 27 vaikų, mums liko 26 ir lieka nebe dvi klasės, o viena... trūksta tik vieno vaiko... dabar tokia nežinia, nebežinau ruoštis toliau ar ne... landžioju po mokyklų svetaines internete, ieškau gal kur kokia laisva vieta yra... taip noriu dirbti  doh.gif

nežinomybė yra baisiausia, bet reikia tikėtis....viskas bus gerai

QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 18:35)
Sveikos, šauniosios pradinukės  rolleyes.gif  norėčiau ir aš prisijungti į jūsų gretas 4u.gif  Šią rugsėjo pirmąją pradedu dirbti su pirmokėliais. Baimės pilnos akys, bet noras didžiulis. Gal jau turite naujų ir idomių idėjų rugsėjo pirmosios šventei, kuriomis negaila pasidalinti? smile.gif

sveika prisijungus
Atsakyti
QUOTE(elbitele @ 2014 08 13, 10:36)
Sveikos. Gal kas turite įdomių gražių gėlių pavydžių papuošti stendą, klasę. Ačiū 4u.gif

Įmesiu į paštą dviejų gėlių pavyzdžius. Jei sudomins galėsiu paaiškinti kaip daryti.
O gal kampelį susigundysite puošti obuoliukais ir kriaušėmis (juk ruduo). Jų pavyzdžius su trafaretais taip pat įmečiau į paštą.
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi naudingai leisti prasidėjusį ilgąjį savatgalį? Kažkur viosai neseniai perskaičiau frazę „po atostogų reikia pailsėti“ (čia toms, kurios pradės dirbti artimiausiu laiku).
QUOTE(smilga99 @ 2014 08 15, 16:12)
................ Taigi jei kam reikia sakykit įmesiu į paštą.
Linkiu gražių paskutinių atostogų dienų ir daugybės originalių idėjų. 4u.gif

neatsisakom gatavo produkto 4u.gif

QUOTE(bungiuke @ 2014 08 15, 16:35)

džiaugiamės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kadangi aš naujoke, gal galite imesti pavyzdžius ir man į paštą (katkuteegle@gmail.com) ? būčiau labai dėkinga už idėjas
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 15, 15:35)
Snaudale, karžygiukas jau pašte. Skanavau tik puslapius su tekstu (taupiau laiką). Jei nepaslaptis, ką darysi su ja ax.gif

Be galo tau dėkoju. notworthy.gif AČIŪ. clap.gif clap_1.gif Aš su ja tai nieko nedarysiu, tik dukterėčia ją turi iki mokslo metų pradžios būtinai perskaityti. O jau kitą savaitę namo išvažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2014 08 16, 00:03)
Be galo tau dėkoju. notworthy.gif  AČIŪ. clap.gif  clap_1.gif  Aš su ja tai nieko nedarysiu, tik dukterėčia ją turi iki mokslo metų pradžios būtinai perskaityti. O jau kitą savaitę namo išvažiuoja.

Nėra už ką. Ir dėl savęs pasidarbavau. Knyga tikrai verta dėmesio - apie mažus žygdarbius. Ją pasiėmiau integracinei šių metų temai ax.gif
Atsakyti
gal kas žinote svetaines adresą, kur yra raidžių paveikslėliai, pvz.: vaikas laiko raidę. Ir iš tokių paveikslėlių galima sudėti žodžius. Ačiū 4u.gif

Atsakyti
Noriu pasidžiaugti, kaip smagu, kad čia tokios draugiškos kolegės smile.gif ypač padėkoti ninkutei, kuri pasidalino savo idėjomis klasės papuošimams, nes man kaip ką tik baigusiai mokslus ir tik pradedančiai dirbti, kiekviena idėja labai naudinga. Gal dar kas nors galėtų man pasiūlyti kokių gražių žodžių pirmokams ax.gif , dovanėles jau sugalvojau daryti ženkliukus su vardais ir vaikiškais piešinėliais, o kad jų nepaduoti paprastai pakabinsiu lentos viršuje ir paprašysiu tėvelių vaikams padėti nusikabinti, kad suprastų jog jų pagalbos mažiesiems reikės visus mokslo metus blush2.gif
Atsakyti