Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Išsiunčiau į jūsų paštą muzikos planus visoms klasėms pagal Vieversį.Reikia visokių variantų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, pradinukės hi.gif Pagelbėkit - ar 2-okų sąsiuviniai tokie patys kaip 1-okų? Nežinau, kokius pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2014 08 14, 16:16)
Labas, pradinukės  hi.gif Pagelbėkit - ar 2-okų sąsiuviniai tokie patys kaip 1-okų? Nežinau, kokius pirkti  doh.gif

Labas, ne, antrokams linijos jau būna siauresnės smile.gif Pažiūrėkite sąsiuvinio kitoje pusėje, ten visada rašo kokiai klasei tie sąsiuviniai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondulee @ 2014 08 14, 16:16)
Labas, pradinukės  hi.gif Pagelbėkit - ar 2-okų sąsiuviniai tokie patys kaip 1-okų? Nežinau, kokius pirkti  doh.gif

Sveika, 2-oje klasėje (nuo rugsėjo mėn) dar prirašome po vieną ( 1 klasės) matematikos ir lietuvių sąsiuvinį. Tik tada leidžiu imti 2 klasės. Kai kam tenka ir kelis jų prirašyti.
Atsakyti
Sveikos mielos pradinukes, esu naujoke, siemet pradedu dirbti su pirmokais. Jus cia taip idomiai plepate apie savo darba, keiciates idejomis, todel noreciau prisijungti ir as. Galbut galite pasidalinti savo rugsejo pirmosios sventes idejomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 08 14, 19:15)
Sveika, 2-oje klasėje (nuo rugsėjo mėn) dar prirašome po vieną ( 1 klasės) matematikos ir lietuvių sąsiuvinį. Tik tada leidžiu imti 2 klasės. Kai kam tenka ir kelis jų prirašyti.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 08 14, 18:15)

Taip pat ir aš darau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, kaip su 2 kl Mokytojo knyga "Riešutas" ar 3 dalys, ar viskas yra vienoje? g.gif
Atsakyti
Trys dalys
Atsakyti
MERGAITĖS, GAL KURI RADOTE PIGESNIŲ (ĮDOMESNIŲ) TUŠINUKŲ AR RAŠIKLIŲ MOKINIAMS? NES AŠ RADAU, BET 26 MOKINIAMS PO 5 LT TRUPUTĮ PER BRANGU g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis. labai reikia Ingridos Vizbaraitės knygos „Karžygiuko istorija“. Miesto bibliotekoje jos neturi. Gal kas turit nuskenuotą? Labai padėtumėt. 4u.gif
Atsakyti
http://www.mmazvydas...siu-mokytoja-as[/u]

Labukas, gal kuri bandysit, o gal ką nors girdėjot? bigsmile.gif
Atsakyti