Sveikos pailsėjusios, sugrįžusios, besiilsinčios, naujai prisijungusios....
Aš taip pat jau jaukinuosi mintį apie darbą, nors dar turiu šiek tiek laiko. Ramiai gyvenau, kol neužsukau pasiplepėti. Taip viską sujaukėt galvoj, kad liko tikra maišalynė, bet su Jūsų pagalba viską ir išspręsiu, taip būna kasmet, bus ir šiemet
,,Užvedėt" darbui, man ne tiek šventė baisi, kiek planai dviem klasėm. Gal kuri galit tiksliau parašyti, kokias programas privaloma integruoti, būsiu dėkinga.
Dvejojančioms dėl darbo linkiu stiprybės ir neprarast vilties.
Visoms ačiū už puikias nuorodas
QUOTE(Aurute @ 2014 08 12, 16:00)
Aš tik kalėdinius Bruno Ferrero skaitymus.
Ir "365 pasakojimai sielai" verta dėmesio jo knyga. Aš praeitais metais skaičiau po vienà istoriją. Dažna i priversdavo susimąstyti.
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 12, 22:16)
Ir "365 pasakojimai sielai" verta dėmesio jo knyga. Aš praeitais metais skaičiau po vienà istoriją. Dažna i priversdavo susimąstyti.
Reiks paieškot įsigyt.
QUOTE(naminukė @ 2014 08 12, 20:57)
Sveikos,
į paštą įmečiau 1,2,3 klasės muzikos planus pagal "Vieversį". Greit parašysiu ir 4 klasei. Tikiuosi, kam nors pravers...
į paštą įmečiau 1,2,3 klasės muzikos planus pagal "Vieversį". Greit parašysiu ir 4 klasei. Tikiuosi, kam nors pravers...
Labai ačiū už planus, tikrai pravers . Aš dar į darbelį nevaikštau, bet kartu su jūsų žinutėmis morališkai ruošiuosi . Jau po truputį pradėjau papuošimus gaminti: ežiukus gimtadieniams, pieštukus ir nykštukus stendams. Dabar vyksta abėcėlės kūrybos procesas. Reikalingas traukinukas su 32 vagonais uh!
QUOTE(smilga1972 @ 2014 08 12, 19:39)
Sveikutės . Diskutavot apie dovanėles, tai aš vis dėlto gaminu pelėdžiukus-atvirukus su pritvirtintais spalvotais pieštukais. Kai baigsiu, būtinai parodysiu . Nesiruošiu nieko daugiau pirkti . Šiaip nepastebėjau, kad mėtytųsi mano dovanėlės, bet vis tiek žinau, kad vaikai neįvertina mūsų įdėto triūso... Kita vertus, šventės proga norisi ir juos pasveikinti .
Aš pernai 4-okams buvau nupirkusi iš Stanislovo tokius tušinukus su šypsenėlėm, mergaitėm - oranžinius, berniukams - mėlynus, tai nei vienas neišmetė, visi penalinėse turėdavo ir kai tik leisdavau kur nors su tušinuku parašyti, visada tuos tušinukus išsitraukdavo
Sveikos. Gal kas turite įdomių gražių gėlių pavydžių papuošti stendą, klasę. Ačiū
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 13, 09:31)
Aš pernai 4-okams buvau nupirkusi iš Stanislovo tokius tušinukus su šypsenėlėm, mergaitėm - oranžinius, berniukams - mėlynus, tai nei vienas neišmetė, visi penalinėse turėdavo ir kai tik leisdavau kur nors su tušinuku parašyti, visada tuos tušinukus išsitraukdavo
Kas per tušinukai?
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 13, 09:38)
Kas per tušinukai?
Nežinau ar šiemet jų Stanislove dar yra, bet manau kažkas panašaus turėtų būti. Va buvo tokie kaip nuotraukoje, su šniureliais buvo, tai galėjau visiems ant kaklo pakabint ir tos šypsenėlės taip sukinėjosi
Va įmetu nuorodą, kažkas panašaus:
http://www.oneinhund...en--5133773.jpg
QUOTE(naminukė @ 2014 08 12, 19:57)
Sveikos,
Labai dėkui naminukei už muzikos planus
Gal kas turite skaidres apie piestuko istorija, buvau radus, bet dabar neberandu.
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 13, 13:10)
Gera žinia