Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 12, 11:12)

Klasę ir langus papuošiu aitvarais, pasidariau jau šabloną, beliko viską išsikarpyti  4u.gif

Gal galetum trafaretus imest pastan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2014 08 12, 14:59)
Gal galetum trafaretus imest pastan smile.gif

įmečiau smile.gif kadangi piešimas mano silpnoji pusė, tai darau viską su kompiuteriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 12, 14:28)
Aš turiu šią knygą iš kurios paimtas pasakojimas. Knyga verta dėmesio.

Aš tik kalėdinius Bruno Ferrero skaitymus.
Atsakyti
Mergaitės, ,,Vieversio" išplanavimas yra mokytojo knygos pradžioje 4 klasei tai prasideda nuo 8 pusl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 08 12, 10:05)
Labas,

šaunuolė, kad rankdarbiai teiia žmogui pasitenkinimą. O jei klasėje 26 mokiniai, o dovanėlės reikalauja kruopštumo, tai medalis garantuotas.

Ar 24, ar 18, visiems vienodai darau smile.gif
Atsakyti
Jau visos beveik pasiruošusios rugsėjo pirmajai. Bandžiau kurti mintį su pelėdžiukais, bet neradau jokio pasakojimo apie mokslą, pelėdas. šiandieną nupirkau vaikams šviečiančius kamuoliukus su žuvytėmis, tai vėl galva susisuko, reikėtų kažką daryti su žuvytėmis, bet su vandenynu jau esu dariusi, o daugiau minčių dar nepribrendo, gal turite ką pasiūlyti. Gal turite kokią pasaką apie žuvytes?
Atsakyti
Gal pasinaudosite šiuo puslapiuku, nes yra neblogų moralų pasakojimo pabaigoje.
http://www.tonas.lt/node/4128
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Diskutavot apie dovanėles, tai aš vis dėlto gaminu pelėdžiukus-atvirukus su pritvirtintais spalvotais pieštukais. Kai baigsiu, būtinai parodysiu mirksiukas.gif . Nesiruošiu nieko daugiau pirkti schmoll.gif . Šiaip nepastebėjau, kad mėtytųsi mano dovanėlės, bet vis tiek žinau, kad vaikai neįvertina mūsų įdėto triūso... Kita vertus, šventės proga norisi ir juos pasveikinti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2014 08 12, 20:39)
Sveikutės  4u.gif . Diskutavot apie dovanėles, tai aš vis dėlto gaminu pelėdžiukus-atvirukus su pritvirtintais spalvotais pieštukais. Kai baigsiu, būtinai parodysiu  mirksiukas.gif . Nesiruošiu nieko daugiau pirkti  schmoll.gif . Šiaip nepastebėjau, kad mėtytųsi mano dovanėlės, bet vis tiek žinau, kad vaikai neįvertina mūsų įdėto triūso... Kita vertus, šventės proga norisi ir juos pasveikinti  ax.gif .

šaunuolė... 4u.gif
Aš važiuoju prieš pat rugsėjo 1d. į Suomiją, nupirksiu saldainių ir tai bus pasveikinimas. Išvirsim iš jų draugystės košę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 12 rugpjūčio 2014 - 19:50
QUOTE(gabija4 @ 2014 08 12, 18:13)
Mergaitės, ,,Vieversio" išplanavimas yra mokytojo knygos pradžioje 4 klasei tai prasideda nuo 8 pusl. smile.gif

Sveikos,

į paštą įmečiau 1,2,3 klasės muzikos planus pagal "Vieversį". Greit parašysiu ir 4 klasei. Tikiuosi, kam nors pravers... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 08 12, 14:31)
Siunčiu nuorodą "baltojo pieštuko pasaka" .Aišku jūs šimtą kartų geriau padarytumėt,bet gal kažkas pasinaudos  smile.gif

http://youtu.be/WgRgUkNjRZA

Aš dariau Rugsėjo pirmajai. Labai puikiai pavyko thumbup.gif .Vaikai klausėsi net išsižioję, o viena mama net ašarą nubraukė. Pasaką pasakojau suvaidindama su nauju klasės draugu Peliuku, tarsi jis būtų atvykęs pas mus iš tolimos šalies, o toj šaly ir gyveno berniukas. Piešėm su Peliuku ir baltąjį balandį ant lentos.O paskui jis susidraugavo su vaikais, nes aišku jie visi buvo labai supratingi ir gerbė vienas kitą, kad ir kokie skirtingi būtų rolleyes.gif , na, čia plius minus tokia mintis gavosi.O pieštukus iš dėžutės pasidalijom, kaip kokią brangiausią dovaną biggrin.gif .Pirmokų-antrokų širdeles galima kaip reikia suvirpint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 08 12, 20:57)
Sveikos,

į paštą įmečiau 1,2,3 klasės muzikos planus pagal "Vieversį". Greit parašysiu ir 4 klasei. Tikiuosi, kam nors pravers...  4u.gif

Laukiu 4 - okams... ax.gif
Atsakyti