Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikos 4u.gif
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 11, 22:25)
Pasidalink ką įdomaus paruošei.
Man kartais nusvyra rankos, kai renki knygas ir randi savo darytą atviruką užkištą. Parodai, tai paima ir lengva ranka išmeta į šiukšlinę kaip nieką. Tai taip suspaudžia širdį. Kad dedi savo širdį, laiką

Šiemet - skirtukai knygoms. Kai padarysiu, parodysiu smile.gif
O šiaip, džiaugiuosi, jei nors vienas - kitas saugo. Dar neteko matyt šiukšlių dėžėj... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 07, 22:40)
Man pašte patiko drugelis su peištuku. Įdomu kas ten parašyta g.gif

abiejuose sparnuose įklijavau sąsiuvinio linijas ir prašiau, kad vienos pusėj parašytų kokias knygas perskaitė per vasarą ( bet ia jau iš serijos "o,tu šventas navaivume" doh.gif ), o kitoj pusėj palinkėjimą klasės draugams.
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 10, 23:45)
Visos taip aktyviai ruošiasi naujiems mokslo metams, o mane užklupo tokia nežinia. Sužinojau, kad vienas pirmokas išvyksta mokytis kitur, tad vietoj 27 vaikų, mums liko 26 ir lieka nebe dvi klasės, o viena... trūksta tik vieno vaiko... dabar tokia nežinia, nebežinau ruoštis toliau ar ne... landžioju po mokyklų svetaines internete, ieškau gal kur kokia laisva vieta yra... taip noriu dirbti  doh.gif

QUOTE(Mergelė @ 2014 08 11, 10:45)
Laikykis. Taip slegia ta nežinomybė. Ir pas mus tas pats. Viskas taip laikina, gal todėl ir nekyla noras nieko daryti unsure.gif

ir aš prie jūsų kompanijos friends.gif

gal kuri dirbat su antra klase integruotai. mačiau yra šok planai, būtų visai įdomu pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 11, 22:42)
pradinukeirmama@gmail.com pakeistas slaptažodis?

man irgi taip rodo... g.gif
Atsakyti
Labas,
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 11, 19:46)
Sveikutės 4u.gif
O aš visada darau dovanėles, nes man patinka vaikus pradžiuginti wub.gif

šaunuolė, kad rankdarbiai teiia žmogui pasitenkinimą. O jei klasėje 26 mokiniai, o dovanėlės reikalauja kruopštumo, tai medalis garantuotas.
Atsakyti
[quote=Vaivorytė,2014 08 12, 06:55]
Jei kurią domina pieštuko tema per rugsėjo pirmąją,galiu atsiųsti filmuką "Pieštuko pasaką",bet į paštą negaliu jums įkelt,per didelė talpa,tik nebent skaipu galiu atsiųsti...jei kuri susidomėjo,rašykit..
Atsakyti
[quote=parteno,2014 08 12, 09:43]
Jei kurią domina pieštuko tema per rugsėjo pirmąją,galiu atsiųsti filmuką "Pieštuko pasaką",bet į paštą negaliu jums įkelt,per didelė talpa,tik nebent skaipu galiu atsiųsti...jei kuri susidomėjo,rašykit..
[/quote]
O tu įkelk į youtube ir atsiųsk nuorodą ax.gif
Atsakyti
[quote=parteno,2014 08 12, 10:43]
[/quote]

Jei failo talpa didelė, galima siųsti naudonant googl diską. Tiesiog siunčiant dokumentą didelį, išmeta lentelę, kur tereikia pasirinkti googl diską ir problema išspręsta. Pabandykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 12 rugpjūčio 2014 - 10:23
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 12, 10:05)
O tu įkelk į youtube ir atsiųsk nuorodą ax.gif

labai lauksim nuorodos.
Atsakyti
O mes su saviškiais ketvirtokais, pernai būsimiems pirmokams parašėme šmaikštų testamentą, vaikai padarė po skirtuką su palinkėjimais, tai visa tai būsimiems pirmokams ir padovanosiu (jeigu klasę gausiu) g.gif

Klasę ir langus papuošiu aitvarais, pasidariau jau šabloną, beliko viską išsikarpyti 4u.gif
Atsakyti
Aš gal kažką ir daryčiau. Bet nežinau tiksliai ar klases sujungs, ar ne. Ar ruošti 27, ar 17 mokinių. Ir sėdžiu nei paleista, nei surišta. 25 d. grįšiu į darbą, bus savaitė ir viską pasidarysiu. cool.gif O dabar dar bandau gyventi atostogom, tipo bandau blush2.gif . Kelionės rūpesčiais.
Atsakyti
Siunčiu nuorodą "baltojo pieštuko pasaka" .Aišku jūs šimtą kartų geriau padarytumėt,bet gal kažkas pasinaudos smile.gif

http://youtu.be/WgRgUkNjRZA
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 08 12, 11:31)
Siunčiu nuorodą "baltojo pieštuko pasaka" .Aišku jūs šimtą kartų geriau padarytumėt,bet gal kažkas pasinaudos  smile.gif

http://youtu.be/WgRgUkNjRZA

Super blink.gif Labai graži pasak, viskas taip kruopščiai atlikta, manau, kad būtinai šia Jūsų pasaka pasinauodosiu thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti