Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labas rytas, pirma d.d.
QUOTE(ninkute @ 2014 08 10, 18:13)
Ieškau pasakų apie mokslą, nes bandysiu rugsėjo pirmąją sieti su pelėdžiukais. Gal ką turite?  Vieną pamokančią istoriją apie drugelį radau ir  nusiunčiau į paštą. Jei nieko nerasiu, bandysiu pritaikyti pasaką apie žiogą ir skruzdėlę.

...ačiū, perskaičiau, tikrai rasim kur pritaikyti...
QUOTE(NOKIA @ 2014 08 10, 18:29)
na ir gerai...o kažin mokinių tėvai ar dažnai prisimena ir mokytoją... g.gif

...jei iš klasės bent keli atsimena, tai yra gerai, nes visiems ir nereikia prisiminti ....
QUOTE(gabija4 @ 2014 08 10, 20:33)
Manau ,kad tokių nepopuliarių bus ir daugiau. Aš taip pat apseisiu be dovanėlių smile.gif

...kažką galim skirti sau....
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 10, 21:39)
prisidedu prie nepopuliarių smile.gif
dar tik atostogaut pradedu, o Jūs jau darbui pasiruošę...
labai jau ši vasara visai nepanaši į atostogas pasitaikė... daug darbų buvo su mokykla susijusių, tai dar tik atostogas pajaust bandau... iki 20 d. dar bandau apie darbą negalvot, bet nelabai sekasi...

...kaip čia l.m., taip gavos? atostogos būtinos....
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 10, 21:45)
Dar ir aš ko gero būsiu iš tų. Man rugsėjo 1-oji pati baisiaussia mokslo metų diena. doh.gif Iš vis šiemet man ir vasara, kad nieko nenoriu. Tik sėdėt ir tiek. Liūdna verysad.gif

...sutinku...
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 10, 22:45)
.. taip noriu dirbti  doh.gif

... manau, kad rugsėjo 1 d. tik bus aišku.... Ko gero visom kolegėm tas pats.
QUOTE(Aurute @ 2014 08 11, 06:56)
Puiki ta istorija apie drugelį. Aš ją naudosiu tėvų susirinkimui. Tėvams tai labai geras moralas.

Kas norės supras, kitiems ir paaiškinus bus sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 11 rugpjūčio 2014 - 07:41
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 10, 22:45)
Visos taip aktyviai ruošiasi naujiems mokslo metams, o mane užklupo tokia nežinia. Sužinojau, kad vienas pirmokas išvyksta mokytis kitur, tad vietoj 27 vaikų, mums liko 26 ir lieka nebe dvi klasės, o viena... trūksta tik vieno vaiko... dabar tokia nežinia, nebežinau ruoštis toliau ar ne... landžioju po mokyklų svetaines internete, ieškau gal kur kokia laisva vieta yra... taip noriu dirbti  doh.gif

Laikykis. Taip slegia ta nežinomybė. Ir pas mus tas pats. Viskas taip laikina, gal todėl ir nekyla noras nieko daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 11, 09:45)
Laikykis. Taip slegia ta nežinomybė. Ir pas mus tas pats. Viskas taip laikina, gal todėl ir nekyla noras nieko daryti unsure.gif

Vis optimistiškai tikiuosi, kad atsiras dar vienas vaikutis schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal nepasirodysiu akiplėša,jei paprašyčiau mainais gauti planus pagal Vieversį 2 klasei? Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 08 11, 10:39)
Sveikos.Gal nepasirodysiu akiplėša,jei paprašyčiau mainais gauti planus pagal Vieversį  2 klasei? Dėkui  smile.gif

http://www.sokvadove...adinis-ugdymas/

Čia yra planai, reikia tik prisiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2014 08 11, 11:15)
http://www.sokvadove...adinis-ugdymas/

Čia yra planai, reikia tik prisiregistruoti.

Ten esu prisiregistravus,bet kiek žinau muzikos planų ten nėra...
Papildyta:
QUOTE(parteno @ 2014 08 11, 12:25)
Ten esu prisiregistravus,bet kiek žinau muzikos planų ten nėra...

Tik ilgalaikis planas,trumpalikio nėra blink.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
O aš visada darau dovanėles, nes man patinka vaikus pradžiuginti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 rugpjūčio 2014 - 19:47
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 10, 11:43)
Visai gera mintis, gal turite uzduoties klausimus ax.gif

Sveiki:) turiu ir galiu pasidalinti. kur siųsti?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 11, 19:46)
Sveikutės 4u.gif
O aš visada darau dovanėles, nes man patinka vaikus pradžiuginti wub.gif

Pasidalink ką įdomaus paruošei.
Man kartais nusvyra rankos, kai renki knygas ir randi savo darytą atviruką užkištą. Parodai, tai paima ir lengva ranka išmeta į šiukšlinę kaip nieką. Tai taip suspaudžia širdį. Kad dedi savo širdį, laiką
Atsakyti
pradinukeirmama@gmail.com pakeistas slaptažodis?
Atsakyti
mergele, b.s., teoriškai atostogavau, o praktiškai nelabai nepavyko...
aš dažniausiai dovanėles pati darydavau.
bet kai pernai rugsėjo 1 padovanojau savo darytus varpelius su čiulpinuku ir atleidimu nuo namų darbų, o nei vienas vaikas per visus mokslo metus to atleidimo taip ir nepanaudojo... kažkaip kol kas noro nėra, gal dar kas pasikeis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 11 rugpjūčio 2014 - 22:14
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 12, 01:12)
mergele, b.s., teoriškai atostogavau, o praktiškai nelabai nepavyko...
aš dažniausiai dovanėles pati darydavau.
bet kai pernai rugsėjo 1 padovanojau savo darytus varpelius su čiulpinuku ir atleidimu nuo namų darbų, o nei vienas vaikas per visus mokslo metus to atleidimo taip ir nepanaudojo... kažkaip kol kas noro nėra, gal dar kas pasikeis  blush2.gif

Tai tik džiaukis, kad vaikai atleidimo nenori lotuliukas.gif , jie visi šaunuoliai moksliukai biggrin.gif .Bet jeigu būtum pažadėjusi už paruoštus namų darbus po čiulpinuką....manau būtų stovėję prie tavęs eilėje visus mokslo metus thumbup.gif .
Aš dovanėlių nepraktikuoju, nebent, ką nors, ką naudosim per mokslo metus 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(parteno @ 2014 08 11, 13:39)
Sveikos.Gal nepasirodysiu akiplėša,jei paprašyčiau mainais gauti planus pagal Vieversį  2 klasei? Dėkui  smile.gif

Planai visas pjauna, taip, kad tu visai ne akiplėša drinks_cheers.gif .Jei turi ko nors mainams, tai siųsk į mūsų paštą, po vasaros sugrįžus, kuri nors mergina būtinai ir tuos trumpalaikiu atsiųs biggrin.gif
Bet dėl tų muzikos trumpalaikių, tai tikrai susidomėjau, jų nėra nei Šoke, nei UPC. g.gif
Atsakyti