Sveikutės, o man toks klausimas iškilo, jūs kasmet rugsėjo 1 dovanojat mokiniams dovanėles? Aš šiemet galvoju nepirkti, kažin ar labai jau kitokia atrodysiu...
QUOTE(NOKIA @ 2014 08 10, 14:02)
Sveikutės, o man toks klausimas iškilo, jūs kasmet rugsėjo 1 dovanojat mokiniams dovanėles? Aš šiemet galvoju nepirkti, kažin ar labai jau kitokia atrodysiu...
Ankstesnėj mokykloj labai rimtai žiūrėjom į dovanėles, užsakinėjom visokius molinius šimtakojus, medalius ar šiaip kokias mokyklai reikiamas priemones. O šitoj mokykloj labai simboliškai, gal tik pirmokams ką nors daugiau (pernai dovanojau pieštukus su pelėdžiuku ant kurio buvo sveikinimas ir Pupos sąsiuvinius), o kitiems labai simboliškai - sveikinimas/atvirukas ir viskas. Šiais metais planuoju išsiversti su atvirukais (gavau iš Nieko rimto leidyklos dovanų).
Sveikutės, atostogos baiginėjasi, šiltos dienos taip pat. Tikėkim, kad prie +25 nepasirodys , kad jau šalta
Tvarkysim stalačius, spintas.
Būsim abi nepopuliarios.
QUOTE(NOKIA @ 2014 08 10, 12:02)
Būsim abi nepopuliarios.
Aš su nostalgija prisimenu laikus, kai pirmokai visuomet gaudavo dovanų pieštuką ir sąsiuvinį. Visada vienodai.
Dabar dovanėles ruošiu tik pirmokams. Irgi simbolines. Šiemet bus Pirmoko saldainis. Ir dar jie gauna dovanytę nuo buvusių ketvirtokų. Ką nors per dailės pamokas paruošiam. Ir laiškelį. Kitose klasėse dovanėlių neruošiu.
Sveikutės,
Grįžtu ir aš į šiuos namelius, nors dar taip smagu gyventi vasaros prisiminimais. Tik neseniai grįžau iš kelionės, tai dar taip nesinori galvoti apie mokyklą, bet kai perskaičiau jūsų mintis, tai kažkaip nerimas sukilo, nes čia pat rugsėjis. Jūs jau beveik pasiruošę rugsėjo pirmajai, o aš dar galvoju, kad labai toli. Viskas, laikas kibti į darbus, jungiuosi prie darbštuolyčių.
Grįžtu ir aš į šiuos namelius, nors dar taip smagu gyventi vasaros prisiminimais. Tik neseniai grįžau iš kelionės, tai dar taip nesinori galvoti apie mokyklą, bet kai perskaičiau jūsų mintis, tai kažkaip nerimas sukilo, nes čia pat rugsėjis. Jūs jau beveik pasiruošę rugsėjo pirmajai, o aš dar galvoju, kad labai toli. Viskas, laikas kibti į darbus, jungiuosi prie darbštuolyčių.
Ieškau pasakų apie mokslą, nes bandysiu rugsėjo pirmąją sieti su pelėdžiukais. Gal ką turite? Vieną pamokančią istoriją apie drugelį radau ir nusiunčiau į paštą. Jei nieko nerasiu, bandysiu pritaikyti pasaką apie žiogą ir skruzdėlę.
QUOTE(b.s @ 2014 08 10, 14:11)
Sveikutės, atostogos baiginėjasi, šiltos dienos taip pat. Tikėkim, kad prie +25 nepasirodys , kad jau šalta
Būsim abi nepopuliarios.
Būsim abi nepopuliarios.
na ir gerai...o kažin mokinių tėvai ar dažnai prisimena ir mokytoją...
Manau ,kad tokių nepopuliarių bus ir daugiau. Aš taip pat apseisiu be dovanėlių
QUOTE(b.s @ 2014 08 10, 14:11)
Būsim abi nepopuliarios.
prisidedu prie nepopuliarių
dar tik atostogaut pradedu, o Jūs jau darbui pasiruošę...
labai jau ši vasara visai nepanaši į atostogas pasitaikė... daug darbų buvo su mokykla susijusių, tai dar tik atostogas pajaust bandau... iki 20 d. dar bandau apie darbą negalvot, bet nelabai sekasi...
QUOTE(b.s @ 2014 08 10, 13:11)
Būsim abi nepopuliarios.
Būsim abi nepopuliarios.
Dar ir aš ko gero būsiu iš tų. Man rugsėjo 1-oji pati baisiaussia mokslo metų diena. Iš vis šiemet man ir vasara, kad nieko nenoriu. Tik sėdėt ir tiek. Liūdna
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 08 10, 21:39)
prisidedu prie nepopuliarių
labai jau ši vasara visai nepanaši į atostogas pasitaikė... daug darbų buvo su mokykla susijusių, tai dar tik atostogas pajaust bandau... iki 20 d. dar bandau apie darbą negalvot, bet nelabai sekasi...
Kaip tu čia taip? Kada atostogausi?
Visos taip aktyviai ruošiasi naujiems mokslo metams, o mane užklupo tokia nežinia. Sužinojau, kad vienas pirmokas išvyksta mokytis kitur, tad vietoj 27 vaikų, mums liko 26 ir lieka nebe dvi klasės, o viena... trūksta tik vieno vaiko... dabar tokia nežinia, nebežinau ruoštis toliau ar ne... landžioju po mokyklų svetaines internete, ieškau gal kur kokia laisva vieta yra... taip noriu dirbti
QUOTE(ninkute @ 2014 08 10, 18:13)
Ieškau pasakų apie mokslą, nes bandysiu rugsėjo pirmąją sieti su pelėdžiukais. Gal ką turite? Vieną pamokančią istoriją apie drugelį radau ir nusiunčiau į paštą. Jei nieko nerasiu, bandysiu pritaikyti pasaką apie žiogą ir skruzdėlę.
Puiki ta istorija apie drugelį. Aš ją naudosiu tėvų susirinkimui. Tėvams tai labai geras moralas.