Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 08, 13:37)
Esu kažką panašaus darius, tema buvo taip pat kelionės, o kadangi artėjo Kalėdos, tai prijungėme ir jas. Pamokos pradžioje perskaičiau laišką nuo Kalėdų Senelių, kuris liepė keliauti per kitas šalis (šalys buvo mokomieji dalykai - matematika, lietuvių, anglų, muzika), tam, kad surastų dovanų lobį... vaikai dirbo grupėmis, klasėje buvo išdėliotos įvairios stotelės su šalies pavadinimu ir vaikai nuėję prie stotelės rasdavo užduotį, pvz.: prie muzikos rasdavo įvairių šalių kalėdines dainas ir turėdavo jas sudainuoti, prie anglų k. turėjo parašyti anglišką kalėdinį sveikinimą, prie lietuvių k. turėjo sukurtį trumpą Kalėdinę pasaką, o prie matematikos buvau sugalvojus įvairių tekstinių uždavinių apie Kalėdas smile.gif Gal kils kokių minčių skaitant smile.gif  4u.gif

Oi dėkui už mintis. Tvarkydama stalčius kaip tik radau dekoracijas kažkurios šventės - laivelis ir užrašas Rugsėjis kviečia namo thumbup.gif taip kad keliausim su laivu mirksiukas.gif

QUOTE(Aurute @ 2014 08 08, 14:30)
Yra kas tuo užsiima. Jei reikia, galiu duot telefoną moteriškaitės, kuri man vardinius pamokų tvarkaraščius darė su coreliu.

Mane irgi sudomino, jei ne kosmosą kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 08 rugpjūčio 2014 - 12:45
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 08, 12:33)
O kiek maždaug kainuoja toks kalendorius?  g.gif

QUOTE(daivajazz @ 2014 08 08, 12:44)
Mane irgi sudomino, jei ne kosmosą kainuoja mirksiukas.gif

Kalendorius tai nežinau. Tvarkaračius man darė kaip paslaugą už paslaugą. Spauzdinausi pati ant A4 lapų. gavau skaitmeninį variantą su langeliu nuotraukai ir pati dėjau kiekvieno vaiko nuotrauką. Spauzdinau paprastu spauzdintuvu.
Reiktų gerai paieškot. Gal dar tebeturiu tą tvatkaraštį PNG formatu.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 08 08, 14:55)
Kalendorius tai nežinau. Tvarkaračius man darė kaip paslaugą už paslaugą. Spauzdinausi pati ant A4 lapų. gavau skaitmeninį variantą su langeliu nuotraukai ir pati dėjau kiekvieno vaiko nuotrauką. Spauzdinau paprastu spauzdintuvu.
Reiktų gerai paieškot. Gal dar tebeturiu tą tvatkaraštį PNG formatu.

Man tai tvarkaraščio ir reikėtų ax.gif Aurute, gal paieškotum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 08, 13:29)
Man tai tvarkaraščio ir reikėtų ax.gif Aurute, gal paieškotum blush2.gif

Aš irgi labai norėčiau to tvarkaraščio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 08, 13:33)
čia norint kažko ieškoti tame psl reikia prisiregistruoti, taip? Nes bandau ieškoti aitvarų pvz ir rašo, kad reikia prisijungti  g.gif

Prisiregistravau ir labai patenkinta biggrin.gif Darbelių idėjų kiekvienai temai apsčiai...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 08 08, 14:51)
Prisiregistravau ir labai patenkinta biggrin.gif Darbelių idėjų kiekvienai temai apsčiai...

Bandysiu prisiregistruoti ir aš g.gif
Atsakyti
Aš taip pat savo pirmąją rugsėjo pamokėlę siesiu su pieštuko tema...vaikams dovanosiu didelius pieštukus...langus papuošiu pieštukų trafaretais...turiu įspūdingo dydžio du pieštukus pati pasigaminus...ir paleisiu balto pieštuko pasaką...manau bus įdomu
Atsakyti
QUOTE(parteno @ 2014 08 09, 18:02)
Aš taip pat savo pirmąją rugsėjo pamokėlę siesiu su pieštuko tema...vaikams dovanosiu didelius pieštukus...langus papuošiu pieštukų trafaretais...turiu įspūdingo dydžio du pieštukus pati pasigaminus...ir paleisiu balto pieštuko pasaką...manau bus įdomu

Labas smile.gif Kokius pieštukus žadi dovanoti? Aš irgi suku galvą, kaip susieti geriau pasaką su kokiom doanėlėm, gal pasidalinsi idėjom ax.gif ax.gif ?
Atsakyti
Tie pieštukai yra apie 50 cm dydžio,jų yra pirkti Kauno bazėse,jie supakuoti po 3,vieno kaina 1.50 Lt.Jie didesni už įprasto dydžio pieštukus,todėl atrodo įspūdingai.
Atsakyti
Aš pernai sekiau pirmokams pasaką apie pieštuką ir dovanojau pieštukus su pelėdžiukais. esu įmeturi į paštą nuotrauką.
Atsakyti

smile.gif
Senokai buvau prisijungusi...o čia Jūs jau beveik rugsėjui pasiruošusios smile.gif
gal dar kam pravers mintis ,, Antrokų TAIP ir NE".
Pirmos pamokos-žaidimo esmė atspėti žodžius susijusius su mokykla. Žaidė vaikai komandomis.
Dovanojau vaikams po padidinimo stiklą, su mintimi, kad viską tyrinėtų,klausinėtų.
Pabaigoje pamokos ant klasėje pakabinto labai didelio padidinimo stiklo kiekvienas mokinys užrašė po globalų klausimą, į kurį ieškos atsakymo visus metus.
Papildyta:
...ir dar noriu pasidalinti įrankiu, kuris labai paprastas ir patogus ruošiantis pamokoms. APSILANKYKITE ADRESU: https://www.blendspace.com/
Jei reiks pagalbos- rašykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gailiesa @ 2014 08 10, 00:13)
smile.gif
Senokai buvau prisijungusi...o čia Jūs jau beveik rugsėjui pasiruošusios smile.gif
gal dar kam pravers mintis ,, Antrokų TAIP ir NE".
Pirmos pamokos-žaidimo esmė atspėti žodžius susijusius su mokykla. Žaidė vaikai komandomis.
Dovanojau vaikams po padidinimo stiklą, su mintimi, kad viską  tyrinėtų,klausinėtų.
Pabaigoje pamokos ant klasėje pakabinto labai didelio padidinimo stiklo kiekvienas mokinys užrašė po globalų klausimą, į kurį ieškos atsakymo visus metus.
Papildyta:
...ir dar noriu pasidalinti įrankiu, kuris labai paprastas ir patogus ruošiantis pamokoms. APSILANKYKITE ADRESU:  https://www.blendspace.com/
Jei reiks pagalbos- rašykite smile.gif

Visai gera mintis, gal turite uzduoties klausimus ax.gif
Atsakyti