QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 08, 13:37)
Esu kažką panašaus darius, tema buvo taip pat kelionės, o kadangi artėjo Kalėdos, tai prijungėme ir jas. Pamokos pradžioje perskaičiau laišką nuo Kalėdų Senelių, kuris liepė keliauti per kitas šalis (šalys buvo mokomieji dalykai - matematika, lietuvių, anglų, muzika), tam, kad surastų dovanų lobį... vaikai dirbo grupėmis, klasėje buvo išdėliotos įvairios stotelės su šalies pavadinimu ir vaikai nuėję prie stotelės rasdavo užduotį, pvz.: prie muzikos rasdavo įvairių šalių kalėdines dainas ir turėdavo jas sudainuoti, prie anglų k. turėjo parašyti anglišką kalėdinį sveikinimą, prie lietuvių k. turėjo sukurtį trumpą Kalėdinę pasaką, o prie matematikos buvau sugalvojus įvairių tekstinių uždavinių apie Kalėdas Gal kils kokių minčių skaitant
Oi dėkui už mintis. Tvarkydama stalčius kaip tik radau dekoracijas kažkurios šventės - laivelis ir užrašas Rugsėjis kviečia namo taip kad keliausim su laivu
QUOTE(Aurute @ 2014 08 08, 14:30)
Yra kas tuo užsiima. Jei reikia, galiu duot telefoną moteriškaitės, kuri man vardinius pamokų tvarkaraščius darė su coreliu.
Mane irgi sudomino, jei ne kosmosą kainuoja