Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(smilga1972 @ 2014 08 07, 09:56)
Sveikos sugrįžę po vasaros  4u.gif . Matau, kad jau įnirtingai dirbate  lotuliukas.gif . Aš po truputį jau irgi bandau persiorientuoti į darbinį režimą, nors į darbą tik rugpjūčio 21d.  tongue.gif . Sužinojau, kad gavau du naujokus, tai klasėje turėsiu 26 vaikučius  doh.gif . Daug nežinomybės prieš rugsėjo mėn. ir pas mus. Turėjome kūno kult. mokytoją, o dabar ji išėjo ir nežinia, ar čia pačios gausim tas pamokas, ar kas paims  g.gif . Kraustys mane į kitą klasę, ar ne  g.gif . Žodžiu, viskas paaiškės sugrįžus į mokyklą.
Galvoju šiemet rugsėjo 1 panaudoti balto pieštuko pasaką, jau nusipirkau ir pieštukus  mirksiukas.gif .

Esu naudojusi balto piestuko pasaka, viena mama net apsiverke 4u.gif Kazin ketvirtokams voveriuko pasaka tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2014 08 07, 17:28)
labai gražu. Gal turit to didelio klevo lapo iškarpą?

Gaila, namuose neradau. Tačiau, kai pasieksiu mokyklą parsinešiu ir nuskanuosiu. Į paštą įmesiu dar paveikslėlių, kurie gal būt pravers.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 07, 17:19)
Sveikutės 4u.gif

Ne tik mes, bet ir tėvai sukruto.
Šiandien sulaukiau vieno skambučio, kad išvyksta kelionėn ir nebus pirmą savaitę, kita mamytė parašė elektroninį laišką, ką supirkt į mokyklą. Judėjimas jaučiasi smile.gif
Patarimas dėl markerio, kadangi pati pernai tai išbandžiau. Man markeriu nupieštos linijos ant akmenukų lakuojant išterliojo akmenį. Tad pirma pabandyk, kad nereiktų perdaryt smile.gif Jei tau taip bus, patariu nupurkšti apsaugai plaukų laku, o paskui drąsiai lakuot. Išbandžiau smile.gif

Gal turit pelėdų trafaretų? Norėčiau panaudot stendų papuošimui smile.gif

Dėkui už patarimą.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 07, 17:19)

Pašte pakartojau laišką prieš porą metų siųstą, ten tikrai gerų yra mirksiukas.gif Manau, kad išsirinksi.

Ir dovanėlei tos su pieštukais superinės, vaikam labai patiko.
Atsakyti
Man pašte patiko drugelis su peištuku. Įdomu kas ten parašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 07, 13:14)
Sveika sugrįžus smile.gif Regis, šiemet visos pajaus tą malonų audito apsilankymą  bigsmile.gif  Pas mus jie atkeliaus lapkritį  g.gif

man labai neramu, nes nespėsiu nė kojų apšilti, o jie jau ir čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 07, 18:19)

Sveikos 4u.gif

Palėdos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 08 rugpjūčio 2014 - 02:46
Ir dar šiek tiek pelėdų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auglina: 08 rugpjūčio 2014 - 03:07
Laba, 4u.gif
Man dingtelėjo tokia mintis. Norėčiau padaryti kalendorių su klasės nuotrauka ir šių m.m. datomis. Sudėčiau ir atostogų datas. Kažin ar įmanoma kur tokį padaryti? Gal kas esat radę kalendorių trafaretų?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 07, 16:24)
Šiandien stalčius klasėj betvarkydama irgi mintis apie rugsėjo papuošimus dėliojau. Įstrigo man ta kelionė mirksiukas.gif
Integracinei temai  šiais metais pasirinkau knygą "Karžygiuko istorija". Man ji labai patiko, o ir pavasarį mokyklinis projektas laukia Viduramžiai, vėl riteriai. O knygoje karžygiukas irgi keliauja. Tai kažką kažkaip reikia sujungti. O dar lentos ir stendo dekoras doh.gif Vien žo, yra ką veikti ax.gif Jei kam kokių minčių pasirutulios kelionės tema, pasidalinkit, matau, čia populiaru mirksiukas.gif

Esu kažką panašaus darius, tema buvo taip pat kelionės, o kadangi artėjo Kalėdos, tai prijungėme ir jas. Pamokos pradžioje perskaičiau laišką nuo Kalėdų Senelių, kuris liepė keliauti per kitas šalis (šalys buvo mokomieji dalykai - matematika, lietuvių, anglų, muzika), tam, kad surastų dovanų lobį... vaikai dirbo grupėmis, klasėje buvo išdėliotos įvairios stotelės su šalies pavadinimu ir vaikai nuėję prie stotelės rasdavo užduotį, pvz.: prie muzikos rasdavo įvairių šalių kalėdines dainas ir turėdavo jas sudainuoti, prie anglų k. turėjo parašyti anglišką kalėdinį sveikinimą, prie lietuvių k. turėjo sukurtį trumpą Kalėdinę pasaką, o prie matematikos buvau sugalvojus įvairių tekstinių uždavinių apie Kalėdas smile.gif Gal kils kokių minčių skaitant smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 08 rugpjūčio 2014 - 11:38
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 08, 10:32)

Man dingtelėjo tokia mintis. Norėčiau padaryti kalendorių su klasės nuotrauka ir šių m.m. datomis. Sudėčiau ir atostogų datas. Kažin ar įmanoma kur tokį padaryti? Gal kas esat radę kalendorių trafaretų?

Yra kas tuo užsiima. Jei reikia, galiu duot telefoną moteriškaitės, kuri man vardinius pamokų tvarkaraščius darė su coreliu.
Atsakyti
QUOTE(auglina @ 2014 08 08, 03:06)
Ir dar šiek tiek pelėdų  smile.gif

Kokios fainos pelėdos, būtinai pasinaudosiu g.gif čia norint kažko ieškoti tame psl reikia prisiregistruoti, taip? Nes bandau ieškoti aitvarų pvz ir rašo, kad reikia prisijungti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2014 08 08, 12:30)
Yra kas tuo užsiima. Jei reikia, galiu duot telefoną moteriškaitės, kuri man vardinius pamokų tvarkaraščius darė su coreliu.

O kiek maždaug kainuoja toks kalendorius? g.gif
Atsakyti