Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Mergelė @ 2014 08 07, 09:24)
Baltus ir pirkai?

Spalvotus, tarp kurių yra ir baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 07, 08:39)
vaikų mažėja nerealiu tempu. su kiekvienais metais nežinia. dar tokioj kryžkelėj nesu buvus, matyt 40mečio krizė prasideda smile.gif

O kaip yra pagal įstatymus? Nes pas mus buvo 26 vaikai, o kai gavome dar vieną, tada klases skėlė per pusę ir turėsime vėl dvi klases g.gif Na, bet čia manau kiekviena mokykla turi savo įstatymus g.gif
Atsakyti
Sveikutės, grįžtančios į darbus, ar bent jau mintimis darbuose. biggrin.gif Laikas bėga šuoliais, o gal net šviesmečiais... Vasara kaip ir į pabaigą. Į paštą nusiunčiau knygą gal pravers klasės vadovo darbe ir kelias mintis klasės valandėlei.
Atsakyti
Sveiki,
Kaip smagu dabar jau čia užsukti. Tiek daug žinučių galima paskaityti. Jaučiasi sujudimas. mirksiukas.gif Įsivaizduoju, kas bus prieš rusėjo pirmąją...
Į paštą įmečiau nuotraukas darbelių, kuriais puošiau savo klasę. Gal pravers. O jei kurią sudomins, bandysiu ieškoti trafaretų.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 07, 11:48)
Sveiki,
Kaip smagu dabar jau čia užsukti. Tiek daug žinučių galima paskaityti. Jaučiasi sujudimas.  mirksiukas.gif Įsivaizduoju, kas bus prieš rusėjo pirmąją...
Į paštą įmečiau nuotraukas darbelių, kuriais puošiau savo klasę. Gal pravers. O jei kurią sudomins, bandysiu ieškoti trafaretų.

Labas, jeigu nesunku įmesk nuotraukas man į paštą blush2.gif sabaitienes@gmail.com labai dėkinga būčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, na ką, mano kleckutei jau 1 metai ir nuo rugpjūčio 25d. startuosiu darbe smile.gif Kai išėjau į dekretą klases sujungė ir buvo 2 jungtiniai komplektai, bet gera žinia, kad vaikų šiek tiek daugiau ir grįšiu vėl į vieną savo klasę, bus ketvirtokai thumbup.gif Dar superinė naujiena doh.gif , kad rugsėjo 22 apsilankys auditas, va čia tai pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2014 08 07, 12:50)
Sveikos, na ką, mano kleckutei jau  1 metai ir nuo rugpjūčio 25d. startuosiu darbe smile.gif Kai išėjau į dekretą klases sujungė ir buvo 2 jungtiniai komplektai, bet gera žinia, kad vaikų šiek tiek daugiau ir grįšiu vėl į vieną savo klasę, bus ketvirtokai thumbup.gif Dar superinė naujiena doh.gif , kad rugsėjo 22 apsilankys auditas, va čia tai pataikiau biggrin.gif

Sveika sugrįžus smile.gif Regis, šiemet visos pajaus tą malonų audito apsilankymą bigsmile.gif Pas mus jie atkeliaus lapkritį g.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 07, 08:39)
vaikų mažėja nerealiu tempu. su kiekvienais metais nežinia. dar tokioj kryžkelėj nesu buvus, matyt 40mečio krizė prasideda smile.gif

Man 45-čio lotuliukas.gif
QUOTE(smilga1972 @ 2014 08 07, 08:54)
Spalvotus, tarp kurių yra ir baltas  mirksiukas.gif

Kur pirkai? Galvoju gal ir man su pieštukais g.gif O gal nesimėtyti? g.gif

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 08 07, 09:26)
O kaip yra pagal įstatymus? Nes pas mus buvo 26 vaikai, o kai gavome dar vieną, tada klases skėlė per pusę ir turėsime vėl dvi klases  g.gif Na, bet čia manau kiekviena mokykla turi savo įstatymus  g.gif

Kas į juos žiūri? Juos tik išleidžia, bet nieks nevykdo.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 07, 15:50)

Kur pirkai? Galvoju gal ir man su pieštukais g.gif O gal nesimėtyti? g.gif

Pirkau maximoj (24 spalvos) xpoint 5,99, o šią savaitę nuolaida piešimo reikmenims, tai 3 su centais mokėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien stalčius klasėj betvarkydama irgi mintis apie rugsėjo papuošimus dėliojau. Įstrigo man ta kelionė mirksiukas.gif
Integracinei temai šiais metais pasirinkau knygą "Karžygiuko istorija". Man ji labai patiko, o ir pavasarį mokyklinis projektas laukia Viduramžiai, vėl riteriai. O knygoje karžygiukas irgi keliauja. Tai kažką kažkaip reikia sujungti. O dar lentos ir stendo dekoras doh.gif Vien žo, yra ką veikti ax.gif Jei kam kokių minčių pasirutulios kelionės tema, pasidalinkit, matau, čia populiaru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 08 07, 12:48)
Sveiki,
Kaip smagu dabar jau čia užsukti. Tiek daug žinučių galima paskaityti. Jaučiasi sujudimas.  mirksiukas.gif Įsivaizduoju, kas bus prieš rusėjo pirmąją...

labai gražu. Gal turit to didelio klevo lapo iškarpą?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ne tik mes, bet ir tėvai sukruto.
Šiandien sulaukiau vieno skambučio, kad išvyksta kelionėn ir nebus pirmą savaitę, kita mamytė parašė elektroninį laišką, ką supirkt į mokyklą. Judėjimas jaučiasi smile.gif

QUOTE(Mergelė @ 2014 08 07, 06:58)
Dėkui tau.
Aš tai su tokia mintim, kad paseksiu pasakėlę ir parvešiu po akmenuką nuo jūros, ant kurio užrašysiu metus ir klasę markeriu ir nulakuosiu.

Patarimas dėl markerio, kadangi pati pernai tai išbandžiau. Man markeriu nupieštos linijos ant akmenukų lakuojant išterliojo akmenį. Tad pirma pabandyk, kad nereiktų perdaryt smile.gif Jei tau taip bus, patariu nupurkšti apsaugai plaukų laku, o paskui drąsiai lakuot. Išbandžiau smile.gif

Gal turit pelėdų trafaretų? Norėčiau panaudot stendų papuošimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 rugpjūčio 2014 - 17:21