Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

sveikos gyvos, atostogautojos ir jau dirbančios smile.gif man į darbą tik paskutinę rugpjūčio savaitę, tai kol kas dar nieko negalvoju, o iš tikro neturiu ką galvot smile.gif
situacija tokia, kad išleidom dvi klases, o surinkom vieną, pirmokus atidavė kitai, man davė antrokus, kuri klases irgi greičiausiai jungs, nes labai daug vaikų pajudėjo. visą vasarą gyvenu mintim, ką veikti išėjus iš mokyklos, nes vis daugiau minčių krypsta į tai, kad jei vėl kils klausimas dėl kažkurios atleidimo, savanoriškai pasitraukt su išeitine. tai va tokiom nuotaikom vasaroju sad.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 06, 15:29)
visą vasarą gyvenu mintim, ką veikti išėjus iš mokyklos, nes vis daugiau minčių krypsta į tai, kad jei vėl kils klausimas dėl kažkurios atleidimo, savanoriškai pasitraukt su išeitine. tai va tokiom nuotaikom vasaroju sad.gif[/color]

unsure.gif liūdna verysad.gif
ir pas mus ne kažin kas...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 08 06, 15:23)
Laba diena, darbštuolės
Aš pirmokam seksiu pasaką apie voveriuką... Reiks kažkaip pakeist, pritaikyt  temai. Kelionė - labai šauni tema. Taip ir prisimenu iš vaikystės dainelę:  g.gif

O gal turi tą pasaką apie voveriuką surinktą worde? bigsmile.gif Tada sekčiau kaip pelėdžiuką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 06, 00:00)
Labas vakaras,
visos pamažu renkasi.
Aš kažkur kažkada buvau skaičiusi temoje, ar girdėjusi, ar sapnavusi blush2.gif , kad yra kažkoks akmenėlio pasakojimas. g.gif Gal galit man priminti?

Radau interenete tą pasaką prezi skaidrėse. Galėsi vaikams parodyt ir pasekt, o jei ne, turėsi pasaką užrašytą smile.gif Siunčiu į paštą.
Atsakyti
zuzanėle, pernai neišsaugojau agurkėlių recepto, bet 100 proc esu tikra, kad tu juo dalinais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 08 06, 17:58)
zuzanėle, pernai neišsaugojau agurkėlių recepto, bet  100 proc esu tikra, kad tu juo dalinais  blush2.gif

Jei tie, kur užpili virduly užvirusiu vandeniu, tai aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 06, 15:23)
O gal turi tą pasaką apie voveriuką surinktą worde? bigsmile.gif Tada sekčiau kaip pelėdžiuką biggrin.gif

Radau interenete tą pasaką prezi skaidrėse. Galėsi vaikams parodyt ir pasekt, o jei ne, turėsi pasaką užrašytą smile.gif Siunčiu į paštą.

Puiki pasakaitė apie akmenėlį. Išsisaugojau. Reiks kur nors panaudot.

O pasakaitę apie voveriuką išsiunčiau į paštą. Svarbiausia mintis. Pritaikysi saviškai.
Aš su kiekvienais vaikais ją naudoju. Kartais per rugsėjo pirmą, kartais vėliau. Man ji labai padeda, nes vaikai atsimena visus keturis metus. Ir jei kas ką pamiršta, tai ir klausiu, ar galvą atsinešė. O jei atsinešė, tai ieško problemos sprendimo.
Atsakyti
Mielos kolegės, pasidalinkite šitom pasakaitėm apie voverytes, akmenėlius ir su manim, nes aš į Jūsų paštą nepatenku. Dar neturiu tokių privilegijų blush2.gif Šiemet pirmi mano pirmokai, didžiulis jaudulys, baimė, kas kaip ir kur... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 08 06, 18:25)
Puiki pasakaitė apie akmenėlį. Išsisaugojau. Reiks kur nors panaudot.

O pasakaitę apie voveriuką išsiunčiau į paštą. Svarbiausia mintis. Pritaikysi saviškai.
Aš su kiekvienais vaikais ją naudoju. Kartais per rugsėjo pirmą, kartais vėliau. Man ji labai padeda, nes vaikai atsimena visus keturis metus. Ir jei kas ką pamiršta, tai ir klausiu, ar galvą atsinešė. O jei atsinešė, tai ieško problemos sprendimo.

Ačiū thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 06, 15:23)
Papildyta:

Dėkui tau.
Aš tai su tokia mintim, kad paseksiu pasakėlę ir parvešiu po akmenuką nuo jūros, ant kurio užrašysiu metus ir klasę markeriu ir nulakuosiu.
Voveriukas bus kitiems metams. Tad su jūsų pagalba rugsejo 1 pasiruošta. Jums po 4u.gif . Dar tik sugalvoti kaip papuošti lentą. g.gif
Pas mus mokykloj irgi liūdna. Sujungė klases, tad dirbsiu su 27. Kelios koleges irgi turi atleidimo lapelius. Aš manau, kad gausiu po poros metų. verysad.gif Bus kaip bus. Svarbu turėčiau sveikatos. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 07 rugpjūčio 2014 - 06:00
Sveikos sugrįžę po vasaros 4u.gif . Matau, kad jau įnirtingai dirbate lotuliukas.gif . Aš po truputį jau irgi bandau persiorientuoti į darbinį režimą, nors į darbą tik rugpjūčio 21d. tongue.gif . Sužinojau, kad gavau du naujokus, tai klasėje turėsiu 26 vaikučius doh.gif . Daug nežinomybės prieš rugsėjo mėn. ir pas mus. Turėjome kūno kult. mokytoją, o dabar ji išėjo ir nežinia, ar čia pačios gausim tas pamokas, ar kas paims g.gif . Kraustys mane į kitą klasę, ar ne g.gif . Žodžiu, viskas paaiškės sugrįžus į mokyklą.
Galvoju šiemet rugsėjo 1 panaudoti balto pieštuko pasaką, jau nusipirkau ir pieštukus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Baltus ir pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 07, 06:58)
Pas mus mokykloj irgi liūdna. Sujungė klases, tad dirbsiu su 27. Kelios koleges irgi turi atleidimo lapelius. Aš manau, kad gausiu po poros metų. verysad.gif  Bus kaip bus. Svarbu turėčiau sveikatos. unsure.gif

vaikų mažėja nerealiu tempu. su kiekvienais metais nežinia. dar tokioj kryžkelėj nesu buvus, matyt 40mečio krizė prasideda smile.gif
Atsakyti