Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(riešutasgilė @ 2014 08 04, 15:41)

Tokį radau. Čia rugsėjo pirmai ruošies?
Papildyta:
http://www.kerryspap...0/110211_01.jpg

Ačiū daivajazz ir riešutasgile už idėjas thumbup.gif Jau pradedu dėlioti šventei scenarijų.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2014 08 05, 21:57)
Ačiū daivajazz ir riešutasgile už idėjas thumbup.gif Jau pradedu dėlioti šventei scenarijų.

nagi nagi kaip smalsu mirksiukas.gif
mano galvoje kratinys doh.gif
Rytoj mano pirmoji darbo diena swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 05, 20:00)

Laikykis, daivuze 4u.gif aš dar iki pirmadienio galiu pailsėti, nors mintys jau galvoje nebetelpa... pradedant apie klasės užuolaidas, užbaigiant klasės sienomis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 05, 21:00)

Oi net nežinau ar čia sveikinti ar užjausti, kad rytoj į darbą. Aš dar nenoriu į darbą. Nors šiaip man patikdavo anksti ateiti. Kolegių nėra, susitvarkydavau klasę: niekas netrukdo.
Geros darbo pradžios!
Į paštą įmesiu keletą paveikslėlių rudeninių.
Atsakyti
Labas vakaras,
visos pamažu renkasi.
Aš kažkur kažkada buvau skaičiusi temoje, ar girdėjusi, ar sapnavusi blush2.gif , kad yra kažkoks akmenėlio pasakojimas. g.gif Gal galit man priminti?
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2014 08 05, 21:00)

Kiekvienais metais iš mokyklos administracijos gauname temą ir gaires rugsėjo 1-osios šventei. Tad šių metų tema: "Kelionė". Va, ir suku galvą, kaip tai kelionei įdomiau pasiruošti))
Atsakyti
Aš kažkaip ir bijau pagalvoti, kad kitą savaitę į darbą. Klasė po remonto, tai reik viską atgal susinešti. Nusprendžiau nieko ant sienų per daug nekabinti, nes gaila gražių sienų. Dėl pirmos pamokos idėjų dar nėra. Užsakiau savo pirmokams ženkliukus kol kas su vardu ir kad aš jau pirmokas.
Atsakyti
Dėkui merginos už palaikymą 4u.gif Nesu niekada taip anksti grįžusi. Ieškau pliusų - spėsiu susitvarkyti spintas ir t.t.
Lututes, man visai gera mintis - bendra visos mokyklos tema. Ir kelionė gerai skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2014 08 06, 00:00)
Labas vakaras,
visos pamažu renkasi.
Aš kažkur kažkada buvau skaičiusi temoje, ar girdėjusi, ar sapnavusi blush2.gif , kad yra kažkoks akmenėlio pasakojimas. g.gif Gal galit man priminti?

Tikrai yra smile.gif Aš ją pati pernai sekiau mirksiukas.gif

O aš šiemet žadu kažką su pelėdom daryti. Gal turit kokių pasakų ar eilėraščių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 06 rugpjūčio 2014 - 09:04
QUOTE(zuzanele @ 2014 08 06, 10:02)
Tikrai yra smile.gif Aš ją pati pernai sekiau mirksiukas.gif

Galima panaudoti A. Matučio ,,Tuoj ir rytoj" .
Atsakyti
Sveikos, pagaliau ir pas mus vasara kaip ir turi būti, mėgaujamės puikia šiluma ir atostogomis. Smagu matyti, kad čia jau darbuojasi kolegės kaip „skruzdėlyne“. Kurios jau žingsniuoja į darbą, tai ne kažkas - labai jau nesidirba tokiame karštyje (patalpoje), tai tikriausiai rašo šventės scenarijus, kaupia medžiagą.
Smagu, būrys gausėja, vadinasi pūs nauji vėjai.
Kol kas kaitinamės, lepinamės šiluma. Manau, po žolinių viską spėsiu susidėlioti, nes jokių didelių mandrysčių nedarau.
Sėkmės karsta.gif
Atsakyti
Laba diena, darbštuolės

Aš jau darbuojuos, bet ne mokykloj. Esu samdinė - sudarinėju tvarkaraščius. Nemielas darbas, ypač, kai pirmokai lauks. Ruoštis irgi reiks.
Kol man pedagogonė pertraukėlė - SM paskaitau.

QUOTE(lutute1 @ 2014 08 06, 00:00)
Kiekvienais metais iš mokyklos administracijos gauname temą ir gaires rugsėjo 1-osios šventei. Tad šių metų tema: "Kelionė". Va, ir suku galvą, kaip tai kelionei įdomiau pasiruošti))

Puiki mintis, kai duoda temą. Nereik dviračio išradinėt. thumbup.gif
Gal man irgi reik tavo temą nusibeždžionaut... blush2.gif

QUOTE(ingredb @ 2014 08 06, 08:19)
Dėl pirmos pamokos idėjų dar nėra. Užsakiau savo pirmokams ženkliukus kol kas su vardu ir kad aš jau pirmokas.

Aš užsisakiau saldainių popieriukus "Pirmoko saldainis" . Skambino draugė, kad jau atspauzdino, tik dar neparvežė.

QUOTE(zuzanele @ 2014 08 06, 09:02)

Aš pirmokam seksiu pasaką apie voveriuką... Reiks kažkaip pakeist, pritaikyt temai. Kelionė - labai šauni tema. Taip ir prisimenu iš vaikystės dainelę: g.gif

...Pakelėj galvelę kelia pievų smilga
Mes pradėjom mokslo kelią ilgą ilgą...

Ech, nėra laiko scenarijui... mastau.gif
Atsakyti