Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Šiauliečių namučiai ♥

Su darželiais tai išvis kraupu.. nori, kad gimstamumas dydetų, o darželius naikina, kainas darželiuose kelia
Atsakyti
O as pamenu kai lyg 2007-2009 metais buvo dideles ismokos einant VPA, pirmais metais kyg mokedavo 100 proc o antrais lyg 80 proc, tai gyvenk ir zvenk ;D
Atsakyti
buvo.. būtų dabar taip tai gimdyt nenustočiau turbūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimutee @ 2014 07 01, 15:32)
Negaučiau smile.gif aš tik lyginau, kad aš pradirbus ir auginanti vaiką antrus metus gausiu 450Lt, o jinai mokinasi ir kadangi tėvai nedirba tai gauna soc.pašalpą tipo po tuos 380 ar 390 Lt.
Esmė tame, kad norėjau pasakyt, jog studentams pragyvent parama tokia pat, kaip minimumą uždirbančių mamų auginančių vaiką smile.gif tai aš dar vyrą turiu, o kiek mamų, kurios vienos augina vaikus.

as apie tai ir kalbu,jei pajamos neisnesa soc. moka 350 vienam zmogui,as ta perijus tai mintinai zinau viska blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

nu gal vasara pagaliau ateis.... smile.gif

apie ismokas kalbejot, tai as su sunum 100 procentu gavau. Gal tik pora menesiu pamazinta gavau. Tada tai super buvo thumbup.gif neini i darba ir visa atlygynima gauni.
bet ka darysi... yra kaip yra. Ir man buvo graudu ziuret prasyme i tuos 40 procentu kuriuos gausiu antrus metus.

mano mergina issikakojo ryte normaliai, kad net perrengt reikejo bigsmile.gif tai dabar deda i aki.

as- neringa o tavo vaikinas tiute ciulpia?? nes manoji ir nemokejo, bet po truputuka baigiu pripratint, tai pvz pries miega labai ja apramina, nes paskui pati ja ispjauna.
ir dar pvz, jei perpyksta ir sunku uzmigt buna, as ja i adijaliuka susisuku, kaip Monika sake, kaip suvystau, kad jai maziau blaskymosi butu, ir tada ji uzmiega pasupu.

p.s. Miliuks o kur tu cia fotosesija planuoji darytis?? as dar noreciau abieju vaiku padaryt bendra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakaga: 02 liepos 2014 - 08:35
QUOTE(Miliuks @ 2014 07 01, 23:53)
as apie tai ir kalbu,jei pajamos neisnesa soc. moka 350 vienam zmogui,as ta perijus tai mintinai zinau viska  blush2.gif

Nesusišnekam mes lotuliukas.gif Tai čia vaikų turint gauni. O jinai neturi nei vaikų, nei vyro, tiesiog studentė mokosi ir jai skiriama vos ne daugiau pinigų mamoms tongue.gif
Atsakyti
nu ka, gal sulauksim geru oru?smile.gif) savaitgali labai nebloga pranesa, tikekimes kad nepasikeis prognozes kaip visada biggrin.gif

siandien mums du menesiukai wub.gif oj kaip greitai wub.gif tai va, kadangi daktrae atsotogauja tai pasisverem namuose, tai sveriam dabar 5400gr, per antra menesi priaugom 1200kg smile.gif o ugi pamatuos tetukas vakare wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bakaga @ 2014 07 02, 09:34)
Sveikutes smile.gif

p.s. Miliuks o kur tu cia fotosesija planuoji darytis?? as dar noreciau abieju vaiku padaryt bendra smile.gif

Sigita photo facebook cia kur visos daresi lotuliukas.gif
Atsakyti
labas,
Gintare, nekalbadieniai tau? ar jus vel kur kaime gastroliuojat? wink.gif
Jonukui spaudziam desine 4u.gif jetau, koks pipiriukas rolleyes.gif
bakaga, tiutes tai nei ciulpia, nei neciulpia. buna, kad traukia, o buna, kad is karto spjauna, vis tankiau pirstuka ciulpia doh.gif tada ne nebandyk istraukus tiute ikist - is kart aliarmas doh.gif as dukryte isukdavau i ka nors, o va vyrukui tas nepatinka - is kart dar labiau susiunta...
Atsakyti
QUOTE(as-neringa @ 2014 07 02, 13:17)
labas,
Gintare, nekalbadieniai tau? ar jus vel kur kaime gastroliuojat? wink.gif
Jonukui spaudziam desine  4u.gif jetau, koks pipiriukas rolleyes.gif
bakaga, tiutes tai nei ciulpia, nei neciulpia. buna, kad traukia, o buna, kad is karto spjauna, vis tankiau pirstuka ciulpia doh.gif tada ne nebandyk istraukus tiute ikist - is kart aliarmas doh.gif as dukryte isukdavau i ka nors, o va vyrukui tas nepatinka - is kart dar labiau susiunta...

Sveciu turejau, vakar pragastroliavau, meete buvau su kovinukem dviem, laiko vis nelieka biggrin.gif
Atsakyti
Neringa, aciu uz sveikinimus 4u.gif o jus visokias tiutes isbandet? as tai nesuprantu ar Jonukui patinka soskis biggrin.gif kartais paima, kartais vimdo ji, nesuprasi biggrin.gif lotuliukas.gif

Vovevike, Jonukui su dviem menesiukais nupirkom baliona kaip tavo, ziuresim ar patiks, dabar parpia tai negaliu patikrinti smile.gif
Atsakyti

o mes siunciam bucki Jonukui wub.gif kuris mumis is eiles gimimo istume mirksiukas.gif

itariu su svoriu mes jumis aplenksim, nes sveremes ketvirtadieni, tai 5,1 ar 5,2 kg buvo nepamenu g.gif

nu mano mergina ir kartais nuo soskes paziaukcioja.

as- neringa nu tavo vyrukas zodziu su charatekteriu.... net nezinau tada kaip jumi cia pasiulyt kad ilgai ir ramiai miegotumet.... g.gif

mes lauke buvom, kol lyt nepradejo.... tai mergina po 13 val kai uzmigo, dar parpia toliau namuose.

nu tai kai pabus tai paleis dudas del valgymo blink.gif
Atsakyti