Auga vaikuciai, o augdami "lengveja". Mum nuo to tik geriau

Aisku pasitaiko ir ypac uzsispyrusiu, norinciu, kad mamyte ir tevelis nepamirstu, kad namie kudikis, ane Neringa

sunku tau patart nematant kaip elgias vaikiukas dienos eigoj. Man sitaip buvo su Gyte, kai ji nustojo naujagimio ritmu gyvent ir miegot po 18-20 val per para. Buvo uzsimanius visai nemiegot, ypac dienom. As nezinau ar cia rezimo deka, ar sutapimas tas pagerejimas vaiko. Ji man pacia pirma diena pradejo nauju taisykliu laikytis. Gal dar pati emiau kiek daugiau ja vargint, visokios mankstos, vartymai, zaidimai, snekinimai. Gi kai tik nemiega taip ir darbuojames mudvi. Anksciau buvau ipratus, kad vaikas daug miega, tai vis bandydavau migdyt, kas virsdavo 10-15 min zuikio miegu, o paskui dudom - tiesiog nebudavo pavargusi. Dabar, kai ji turi daug veiklos ivairios, o ne siaip gulineja, tai ir pati puikiausiai uzmiega. Bet tavo situacija gal visai kitokia.
Siandien buvom pas anyta, lauke nuo pietu iki velaus vakaro. Gyte visa laika pramiegojo, tai visai ne pagal ritma diena praleido. Rezultatas - nakties miego uzmigo 22 val. 1 val. pabudo verkdama, pavalge ir vel uzmigo, o dabar palindus po kaldra maigau telefona, tai girdziu kaip salia dusauja, vis sujuda. Itariu ilgai ponia nemiegos sianakt ir rytoj visa diena man kerstaus uz siandienini grieka. Vat nesilaikyk taisykliu: ir vaikas neramus, nelaimingas, ir as pati busiu visa diena irzli